הכה את המדבב

amityosovich

New member
הכה את המדבב

אוקי אז המוכה שלנו להפעם הוא.... יובל בינדר (yuvalbinder) חוקים
: 1.בכל שבוע נבחר מוכה אחר על ידי הגרלה.
2.כל חבר פורום רשאי לשאול את המוכה שלנו שאלות בכל תחום שהוא מדיבוב (כמובן) ועד לבננות וצימוקים.
3.המוכה חייב לענות לכל מי ששואל אותו.
4.אסור לשאול שאלות בנושאי ס_ס סמים וטל מוסריXD 5.סתם, מותר לשאול על טל מוסריXD 6.מי שרוצה להיות מועמד למכות ולא שירשר את שמו לשרשור פתיחת המשחק, מוזמן לשלוח לי מסר ולהודיע על הצטרפותו.
7.בסוף שבוע המכות על המוכה לציין חמש עובדות שחברי הפורום לא יודעים עליו.

amityosovich

New member
מכה את בינדר עם ביצת קינדר

אולי בעצם עם קינדר בואנו? זה יותר קשיח... 1. מפריע לך שאני קורא לך קינדר? 2. למה? (למה כן או למה לא) 3. מי הביא אותך לפורום? 4. מה השיר שלך שאתה הכי אוהב? 5. יש סרט של דיסני שלא שינית מילים בשיר שלו? 6. מה הצבע האהוב עלייך? 7. מה המזל שלך? אתה מאמין בזה בכלל? 8. מתי הייתה לך חברה ראשונה? 9. נכון שכיתה י'א זה לא כזההה נורא אם עוד אין? 10. למה לא או למה כן? 11. אם היית יכול לשנות משהו אחד בגוף שלך זה היה... 12. ובאישיות שלך? 13. יש לך הרגלים מגונים? מהם? 14. למדת פיתוח קול? 15. חשבת פעם לדבב באופן מקצועי? 16. מה הקול האמיתי שלך למען השם?!! 17. התעלפת פעם? ספר על זה!!D: 18. נכון שגם אתה מחכה לשאול של מירי כי הן הכי מצחיקות? 19. זורט!! נארף!! מה זה אומר לך? 20. על איזה סדרות גדלת? 21. סרט דיסני אהוב? 22. סרט אהוב בכלל? 23. סרט מצוייר- באנגלית או בעברית? 24. אתה אוהב סרטים ישראלים? איזה. 25. ומוזיקה ישראלית? 26. יש מדבב שאתה אוהב במיוחד? 27. אם היית יכול לחזור על כיתה אחת בבצפר, איזו כיתה זו הייתה ולמה? 28. בית ספר\צבא\אזרחי? 29. אהבת איך שהמדים נראו עלייך? 30. באיזה גיל אתה מקווה להתחתן? אני אפסיק לחפור... שלושים נראה לי מספיק... לא יפה לגנוב את כל השאלות!! (שים לב שלא שאלתי אף פעם "מה השעה?" או "מה נשמע" ותעריך את זה)

yuvalbinder

New member
אוכל את הביצה

אהלן יוסק'ה, תסלח לי אם אני קצת עפוץ... 1. מפריע לך שאני קורא לך קינדר? מפריע לי מאוד. למעשה, אני מכריז עליך חרם מעכשיו. יש לך מזל שאני לא דודו טופז. סתם, בכיף אחינו :) 2. למה? (למה כן או למה לא) כי אני משוגע! 3. מי הביא אותך לפורום? האמת שהיה לי ממש משעמם והתחלתי לעשות פאנדאבים, ואז מצאתי פאנדאבים של אנשים ביו טיוב ואז מצאתי את הפאנדאב של מולאן שעשיתם ואז ראיתי שזה משהו שקשור לפורום דיבוב וקריינות בתפוז ואז אמרתי לעצמי, "וואלה, נשמע נחמד". נכון שזה הסיפור הכי מעניין ששמעת בחיים שלך? 4. מה השיר שלך שאתה הכי אוהב? יש כמה שירים שאני אוהב במיוחד, אבל אם אני חייב לבחור רק אחד אז השיר של סקאר. 5. יש סרט של דיסני שלא שינית מילים בשיר שלו? פיטר פן, פוקהונטס, שלגיה, אטלאנטיס, כל הסרטים של פיקסאר (למרות שברובם אין שירים), הרקולס (למרות שיש סוג של פאנדאב בדרך), אליס בארץ הפלאות, הקיסר נפל על הראש, פינוקיו ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר... 6. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. 7. מה המזל שלך? אתה מאמין בזה בכלל? אני מזל בתולה, אני בהחלט עונה על תכונות האופי שמאפיינות את המזל הזה, אבל אני לא מאמין בזה שבאמת אני יכול לדעת מה יהיה העתיד שלי על פי כמה כוכבים. 8. מתי הייתה לך חברה ראשונה? בגיל 17. 9. נכון שכיתה י'א זה לא כזההה נורא אם עוד אין? תן רגע להיזכר מתי הייתי בכתה יא'... זה היה מתישהו אחרי עידן הקרח... קצת לפני נפוליאון... לא, זה לא נורא :) 10. למה לא או למה כן? למה לא? כי עובדה שלי הייתה חברה רק לקראת סוף יב', ואני עדיין חי. 11. אם היית יכול לשנות משהו אחד בגוף שלך זה היה... הנפח של השיער שלי... אני לא מסתפר שבועיים וכבר נראה כאילו יש לי קן ציפורים על הראש. 12. ובאישיות שלך? אני קצת חסר סבלנות. כשיש משהו שאני רוצה, אני קצת נכנס לקטע של "אני רוצה את זה עכשיו", קצת כמו ילד קטן... או כמו שהגננת בזמנו אמרה עליי: "ילד שלא יודע לדחות סיפוקים" :p 13. יש לך הרגלים מגונים? מהם? לכסוס ציפורניים זה נחשב? 14. למדת פיתוח קול? לא... למה? זה נשמע ככה? 15. חשבת פעם לדבב באופן מקצועי? ברור... אבל קשה להשיג עבודה במקצוע הזה אם אין לך נסיון. 16. מה הקול האמיתי שלך למען השם?!! כמו של רון קופמן. חחח סתם :p 17. התעלפת פעם? ספר על זה!!D: פעם ביסודי עברתי עם חבר שלי ליד מגרש כדורגל, וקיבלתי כדור בראש. אני זוכר שהכל נהיה שחור, אבל הרגשתי סבבה ולא איבדתי את ההכרה. חשבתי שאני אפקח עיניים ואני אראה מלא אנשים מודאגים סביבי, אבל כשפקחתי אותן רק החבר שלי שהיה שם הסתכל עליי במבט תמה, וחוץ ממנו אף אחד לא שם לב בכלל... 18. נכון שגם אתה מחכה לשאול של מירי כי הן הכי מצחיקות? זאת שאלה רטורית :) 19. זורט!! נארף!! מה זה אומר לך? אני אולי זקן, אבל אני עדיין מכיר את פינקי והמוח. 20. על איזה סדרות גדלת? אוהווווווו... מסיבת גן, פרפר נחמד, רחוב סומסום, החתולים הסמוראים, בינבה, צבי הנינג'ה, הלב, הקוסם מארץ עוץ, גינת ההפתעות, כדור פורח, הכתה המעופפת, רכבת ההפתעות ועוד ועוד ועוד... 21. סרט דיסני אהוב? אלאדין. 22. סרט אהוב בכלל? אני חושב שהמופע של טרומן נחרט עמוק בתודעה שלי, ומאז אני מסתכל על העולם קצת אחרת. 23. סרט מצוייר- באנגלית או בעברית? תלוי מאיזו תקופה. אם מדובר בסרט דיסני קלאסי - עברית. אם סרט חדש (שנות האלפיים והלאה) - אנגלית. 24. אתה אוהב סרטים ישראלים? איזה. אני אוהב סרטי בורקס, במיוחד חגיגה בסנוקר, ספיחס ואלכס חולה אהבה :) 25. ומוזיקה ישראלית? בעיקר אריק איינשטיין, שלמה ארצי ומתי כספי. 26. יש מדבב שאתה אוהב במיוחד? אני לא ממש מכיר מדבבים, אבל דודה שלי מדבבת, ואני מניח שאני אוהב אותה, אז דודה שלי (יעל עמית). 27. אם היית יכול לחזור על כיתה אחת בבצפר, איזו כיתה זו הייתה ולמה? כיתה ח'. עברתי לכתה עם כל החברים שלי והממוצע שלי עלה בכמעט 20 נקודות בלי שממש השקעתי. 28. בית ספר\\צבא\\אזרחי? האמת שזאת שאלה ממש קשה, אבל לדעתי אזרחי. החסרונות של בית הספר והצבא ידועים, והחסרון גדול של "אזרחי" הוא שאין מסגרת, ואתה מתחיל לחשוב מה אתה רוצה מהחיים שלך, ולא תמיד יש לך תשובה ישר מהמותן. אבל בכל זאת, אתה סוף סוף אדון לעצמך. 29. אהבת איך שהמדים נראו עלייך? האמת שכן, למרות שלא ממש אהבתי את הצבא. 30. באיזה גיל אתה מקווה להתחתן? מתי שאני ארגיש שזה נכון. אני לא תוחם את זה בזמן. אני בהחלט מעריך את העובדה שלא שאלת מה השעה או מה נשמע. תודה לך :)

amityosovich

New member
שקר!!

עשית משהו מפוקהונטס עם אבנים XD אני ואחותי ראינו P: סנילי שכמוך!! וואו דודה שלך זו יעל עמית?! כבוד!

Tu Lus

New member
כן גם אני שמעתי את פוקהונטס ../images/Emo103.gif

הוא שכח כבר בגילו!

yuvalbinder

New member
צודקים

נזכרתי בדרך הביתה שבאמת עשיתי את אבנים... תסלחו לי, אני גם זקן וגם ישנתי 12 שעות במצטבר מיום שני עד עכשיו...

danidin4444

New member
יעל עמית זו דודה שלך? נחמד...

היא גם שחקנית לא רק מדבבת, נכון? ראיתי אותה השנה בהצגה ובכלל כבר שמעתי את השם שלה בכמה הפקות... בהנחה שאין יותר מיעל עמית אחת כמובן.

yuvalbinder

New member
אם אתה מתכוון לדיבוב מקצועי

עשיתי רק שניים כאלה בגיל 9 בערך... אז מבין שניהם נראה לי שיותר נהנתי לעשות את החבר של בילבי מאשר את פלאונדר במשחק מחשב של בת הים הקטנה (כי בשני אני זוכר שהייתי מצונן)

Tu Lus

New member
מכה את יובל בשאלות מצחיקות../images/Emo103.gif

הי יובל מוכן למכות? איך הגעת לפורום? איך הגעת לדיבוב? מתעניין במשחק? ובמשחקי מחשב? ומשחקי וידאו? וטמאגוצ'י? היית בפיתוח קול פעם? אם כן אצל מי ואם לא אז למה? אם דג זהב היה נותן לך 3 משאלות מה הן היו? אתה דיבבת בכל הפאנסונגס שלך? אם כן זה היה הקול המקורי שלך או עם פיץ'? מה החלום הכי גדול שלך? והכי קטן? מה הגובה שלך? תבוא למפגש פורום? האם אתה נוטה לטייל בצפון? מתי פעם אחרונה היית באילת? אוהב יותר ים או בריכה? מה עדיף? לדרוך על קיפוד ים או להיעקץ ע"י מדוזה? (אגב יש לי תשובה חחח) עדיף להיות תפוס או רווק? מה הסטטוס שלך? זהו בינתיים? כן זהו!

yuvalbinder

New member
מקבל את המכות ב-כיף

הי יובל מוכן למכות? ready and cash (מוכן מזומן) איך הגעת לפורום? עניתי כבר לעמית, אני עונה רק פעם אחת לכל שאלה! איך הגעת לדיבוב? דודה שלי מדבבת, וזה נראה לי ממש כיף, אז אני מנסה את מזלי גם... מתעניין במשחק? לפעמים כן ולפעמים לא, אם כבר כן, אז יותר במשחק קומי כי אני מקבל חום מטקסטים ארוכים ורציניים. ובמשחקי מחשב? בשנים האחרונות קצת פחות, אבל מדי פעם יש איזה משחק שתופס אותי. הבעיה במשחקי מחשב היא שכל חצי דקה יוצא משחק שדורש מחשב יותר חזק וזה מתסכל כי אני אוהב לשחק על הדרישות הכי גבוהות... ומשחקי וידאו? למשחקי וידאו אין את הבעיה שהזכרתי קודם, אבל זה לא מספיק מעניין אותי כדי שאני אקנה פלייסטיישן/וויי/אקס בוקס/חצילים. וטמאגוצ'י? היה לי פעם, מיצה את עצמו... היית בפיתוח קול פעם? עניתי לעמית. אם כן אצל מי ואם לא אז למה? לא הייתי כי אין לי כסף למותרות כאלה... אם דג זהב היה נותן לך 3 משאלות מה הן היו? כמובן שהמשאלה הראשונה היתה שיהיו לי כמה משאלות שאני רוצה. אתה דיבבת בכל הפאנסונגס שלך? כן. אם כן זה היה הקול המקורי שלך או עם פיץ'? תמיד בקול המקורי. מה החלום הכי גדול שלך? להיות קומיקאי מצליח... :p והכי קטן? להיות קומיקאי לא מצליח :) מה הגובה שלך? מטר שבעים ושש בערך, נראה לי... תבוא למפגש פורום? נראה לי שכן :) האם אתה נוטה לטייל בצפון? אני נוטה לעשות תרגילים צבאיים בצפון. אבל גם לטייל פעם ב. מתי פעם אחרונה היית באילת? לפני 5 שנים נראה לי... לפני הגיוס. אוהב יותר ים או בריכה? בגדול בריכה, אבל לים יש את היתרונות שלו. מה עדיף? |לדרוך על קיפוד ים או להיעקץ ע"י מדוזה? (אגב יש לי תשובה חחח) גם וגם! סתם, אין לי מושג, לא התנסתי בחוויות האלה... מה התשובה? עדיף להיות תפוס או רווק? מה הסטטוס שלך? עדיף להיות תפוס, כשזה עם המישהי הנכונה :) למען האמת כרגע מתחיל איזה משהו... :p זהו בינתיים? התשובה תגיע מיד. כן זהו! אמרתי לך :)

Tu Lus

New member
שיהיה איתה בהצלחה

וכמובן שעל מדוזה. קיפוד ים זה סיוט שלא ניתן לתאר במילים!

Eyal 1 2 3

New member
מכה את יובל (B../images/Emo176.gif

היי D: אתה קורא לשירים שלך אומנות? כי אתה צריך$%#$% מה השיר שהכי אהבת לשיר? מה השיר שהכי אהבת ליצור? מה השיר שיצא הכי טוב בעינייך? מה השיר שיצא הכי פחות טוב בעינייך? צבע אהוב: מאכל אהוב: עברת קורס? אם כן, איפה? אם לא, איפה אתה מתכוון לעבור? סדרת ילדות אהובה: בתור ילד, מה הדבר שעשית הכי הרבה? P: אייקון שאתה הכי משתמש בו? מה כל דבר מהדברים הבאים מזכיר לך[יעני סיטואציות]- כובע? דיבוב? מקל? דלת? אפור? דיסק? ארון? בן כמה אתה? יש לך חיה בבית? אם כן איזו ואיך קוראים לה? אם לא איזו חיה היית רוצה? חיית פרא שהיית רוצה לגדל: טוב, מקווה שנהנת D: ביי ותהנה להיות מוכה ^_^

yuvalbinder

New member
חוטף

היי D: שלום שלום. אתה קורא לשירים שלך אומנות? סוג של... כי אתה צריך$%#$% די, תמשיך :) מה השיר שהכי אהבת לשיר? השיר של סקאר, למרות שהיו עוד הרבה שממש אהבתי. מה השיר שהכי אהבת ליצור? אני חושב שאת השירים שיש בהם הרבה קולות, כי הרגשתי ממש כמו במאי כזה... אז אני חושב שהשיר "הנשיא ברק" לוקח כאן. מה השיר שיצא הכי טוב בעינייך? נראה לי שהשיר של סקאר יצא הכי טוב. מה השיר שיצא הכי פחות טוב בעינייך? השיר של הגיבן מנוטרדאם. זה גם היה הראשון שעשיתי אז באמת שיש הבדל גדול בינו לבין השירים האחרונים שלי. צבע אהוב: עניתי כבר לעמית, וכמו שאמרתי לטובל, אני לא עונה על שאלות זהות פעמיים :) (על שאלות דומות כן :p). מאכל אהוב: זה קשה... תלוי במצברוח ובמה בא לי באותו רגע. עברת קורס? לא. אם כן, איפה? :p אם לא, איפה אתה מתכוון לעבור? אני לא מתכוון כרגע לעבור קורס. סדרת ילדות אהובה: נראה לי שפרפר נחמד, הייתי מרותק לדבר הזה. בתור ילד, מה הדבר שעשית הכי הרבה? P: ישנתי. אייקון שאתה הכי משתמש בו? אני לא משתמש כל כך באייקונים. מה כל דבר מהדברים הבאים מזכיר לך[יעני סיטואציות]- שדר. כובע? ים. דיבוב? מיקרופון. מקל? קוסם. דלת? ידית. אפור? כובע. דיסק? קשיח. ארון? קבורה (אל תדאגו, אני בסדר:)) בן כמה אתה? בספטמבר אני אהיה בן 23. יש לך חיה בבית? אם כן איזו ואיך קוראים לה? לפעמים יש לי גו'קים בבית, אני בד"כ לא קורא להם בשמות. אם לא איזו חיה היית רוצה? האמת שכרגע לא מתאים לי לגדל בע"ח, אבל אם כבר אז אני מניח שאיזה כלב חמוד היה עושה את העבודה. חיית פרא שהיית רוצה לגדל: צ'יטה. טוב, מקווה שנהנת D: ביי ותהנה להיות מוכה ^_^ נעמת לי מאוד, תודה רבה :)

AvishagChan

New member
יובל#%@ -מביאה פטיש ענק- ../images/Emo175.gif

1) מה נשמע?! 2) אתה יודע שאני סוגדת לשירים שלך כל לילה נכון? 3) טוב נו, לא כל לילה... ולא בדיוק סוגדת... אבל אני ממש אוהבת אותם%#@#^ 4) מה אתה מעדיף: ביסלי או במבה? 5) טל מוסרי או קובי מחט? 6) אדום או כחול? 7) צבע אהוב? 8) מספר אהוב? 9) מאכל אהוב? 10) שתייה אהובה? 11) רגע... בן כמה אתה? O_O 12) חבילת מלפפונים חמוצים מועדפת? 13) שאלות מפגרות או רציניות? 14) אני במצברוח למפגרות P: יש לך מסנג'ר?! 15) האם את בעד פיראטים עם פיג'מות של פיות
? 16) סמיילי אהוב של תפוז- 17) האם אי פעם הופעת? בטקס או בהצגה או משהו כזה? 18) אני מופיעה מחר בהצגה בפעם השלישית ואני לחוצה מאוד משום מה T_T מה תאמר כדי להרגיע אותי? 19) נהנית? ;; 20) עד כמה סבלת מהשאלות מ1 עד 10? 21) עד כמה אהבת את השאלות מ1 עד 10? אני לא איעלב XD ביי ביי יובל D:

yuvalbinder

New member
טוב שהבאת פטיש, אני צריך להכניס כמה דיבלים

1) מה נשמע?! עייפים אך מרוצים. 2) אתה יודע שאני סוגדת לשירים שלך כל לילה נכון? לא כל לילה... ולא בדיוק סוגדת... נכון? 3) טוב נו, לא כל לילה... ולא בדיוק סוגדת... אבל אני ממש אוהבת אותם%#@#^ תודה רבה, כיף לשמוע :) 4) מה אתה מעדיף: ביסלי או במבה? ביסלי. 5) טל מוסרי או קובי מחט? טל מוסרי בגדול. 6) אדום או כחול? כחול. 7) צבע אהוב? עניתי כבר לעמית. 8) מספר אהוב? 7. 9) מאכל אהוב? עניתי כבר לאייל. 10) שתייה אהובה? מים מינרליים. 11) רגע... בן כמה אתה? O_O עניתי כבר לאייל. 12) חבילת מלפפונים חמוצים מועדפת? במלח! 13) שאלות מפגרות או רציניות? מפגרות. 14) אני במצברוח למפגרות P: יש לך מסנג'ר?! מעולה :) כן, יש לי: [email protected] לכל המעוניין. 15) האם את בעד פיראטים עם פיג'מות של פיות? אני אפילו חבר באגודה למען פיראטים עם פיג'מות של פיות בראשות רון קרייטלר. 16) סמיילי אהוב של תפוז- אני לא ממש משתמש בסמיילים של תפוז... 17) האם אי פעם הופעת? בטקס או בהצגה או משהו כזה? הופעתי בטקסים והצגות של בית ספר, לא משהו מעבר לזה... 18) אני מופיעה מחר בהצגה בפעם השלישית ואני לחוצה מאוד משום מה T_T מה תאמר כדי להרגיע אותי? אני מניח שההופעה כבר עברה בהצלחה, אבל אם הייתי יכול לחזור בזמן, הייתי אומר לך שאין שום סיבה הגיונית שההופעה הזאת תהיה פחות טובה מהשתיים הקודמות, ואת כבר יודעת מה יהיה, אז את יכולה להיות רגועה :) 19) נהנית? ;; מאוד :) 20) עד כמה סבלת מהשאלות מ1 עד 10? מינוס 11 (אחלה שאלות :)) 21) עד כמה אהבת את השאלות מ1 עד 10? אני לא איעלב XD 18 ושני שליש. ביי ביי יובל D: ביי ביי אבישג :D

AvishagChan

New member
יש, תודה D: ../images/Emo175.gif

ואני חושבת שאתה יכול להיות קומיקאי מצליח ^__^

yuvalbinder

New member
איזה כיף לי :)

אני נמצא עכשיו בתרגיל בצפון והמחשב שלי בבית בתיקון, אז אני פה מתעלק על לפטופ של חבר... לכן כנראה ייקח לי קצת זמן לענות לכולם, אבל אני אשמח אם תמשיכו להכות אותי :)

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif יובל!! -קונה ספוג חדש ומכה אותך איתו-

1. מה קורה?! לא, סתם P: אם היית יכול לעבור קורס באולפן כלשהו - איפה זה היה ועם מי? 2. נכון שאני מתחשבת שהיכתי אותך בספוג ולא במשו יותר כואב? P: 3. אתה מהטיפוסים שכשאומרים להם ש-90% מהאנשים לא יכולים ללקק את המרפק שלהם מנסה לבדוק אם אתה מה-10% שיכולים? 4. סיבכתי אותך? 5. מה היה המקצוע האהוב עליך בבי"ס? 6. חיה אהובה? 7. 3 צבעים הכי אהובים? 8. משחק לוח אהוב [דמקה \ שש-בש \ שחמט...]? 9. משחק כדור אהוב? 10. ענף ספורט אהוב? 11. ז'אנר אהוב [ספרים]? 12. ז'אנר אהוב [סדרות טלויזיה, סרטים]? 13. איך אתה שואב את כל ההשראה לשינויי המילים הגאוניים שאתה כותב לפאנסונגס שלך?! 14. גיבור\ת\ים\ות ילדות? 15. Your idol? 16. מהן 3 התכונות שהכי חשובות לך למצוא בחברים\ידידים שלך? 17. על מה אתה מסתכל קודם - יופי או אופי? 18. מה יותר חשוב לך? יופי או אופי? 19. גם אתה שנאת שהמורות כתבו ליד השאלות "פרט, נמק והסבר"? 20. איפה היית רוצה להיות הכי הרבה עכשיו? 21. לאיזו ארץ היית רוצה לטוס הכי הרבה עכשיו? 22. אם היית חיה, איזו חיה היית רוצה להיות הכי הרבה? פרט, נמק, הסבר, והבא דוגמאות! (P:) 23. סמיילי הכי אהוב [תפוז]? 24. סמיילי הכי אהוב [לא מתפוז]? 25. משחק מחשב הכי אהוב? 26. מאכל [או 3 מאכלים] הכי אהוב\ים? 27. אם הייתי חוזרת על שאלה כאן, נראה לך שהיית שם לב? 28. מה היה אחד הרגעים הכי מפדחים בחיים שלך? תחפור, פרט 3: 29. מה היה היום הכי טוב בחיים שלך? פרט :] 30. שמת לב שאתה היחיד שלא דקדקתי איתו בענייני מספרים וכו'? טוב, זהו בינתיים! אם אתה רוצה עוד - אתה מוזמן לבקש :}

למעלה