אוכל את הביצה
אהלן יוסק'ה, תסלח לי אם אני קצת עפוץ...
1. מפריע לך שאני קורא לך קינדר? מפריע לי מאוד. למעשה, אני מכריז עליך חרם מעכשיו. יש לך מזל שאני לא דודו טופז. סתם, בכיף אחינו
2. למה? (למה כן או למה לא) כי אני משוגע!
3. מי הביא אותך לפורום? האמת שהיה לי ממש משעמם והתחלתי לעשות פאנדאבים, ואז מצאתי פאנדאבים של אנשים ביו טיוב ואז מצאתי את הפאנדאב של מולאן שעשיתם ואז ראיתי שזה משהו שקשור לפורום דיבוב וקריינות בתפוז ואז אמרתי לעצמי, "וואלה, נשמע נחמד". נכון שזה הסיפור הכי מעניין ששמעת בחיים שלך?
4. מה השיר שלך שאתה הכי אוהב? יש כמה שירים שאני אוהב במיוחד, אבל אם אני חייב לבחור רק אחד אז השיר של סקאר.
5. יש סרט של דיסני שלא שינית מילים בשיר שלו? פיטר פן, פוקהונטס, שלגיה, אטלאנטיס, כל הסרטים של פיקסאר (למרות שברובם אין שירים), הרקולס (למרות שיש סוג של פאנדאב בדרך), אליס בארץ הפלאות, הקיסר נפל על הראש, פינוקיו ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר...
6. מה הצבע האהוב עלייך? כחול.
7. מה המזל שלך? אתה מאמין בזה בכלל? אני מזל בתולה, אני בהחלט עונה על תכונות האופי שמאפיינות את המזל הזה, אבל אני לא מאמין בזה שבאמת אני יכול לדעת מה יהיה העתיד שלי על פי כמה כוכבים.
8. מתי הייתה לך חברה ראשונה? בגיל 17.
9. נכון שכיתה י'א זה לא כזההה נורא אם עוד אין? תן רגע להיזכר מתי הייתי בכתה יא'... זה היה מתישהו אחרי עידן הקרח... קצת לפני נפוליאון... לא, זה לא נורא
10. למה לא או למה כן? למה לא? כי עובדה שלי הייתה חברה רק לקראת סוף יב', ואני עדיין חי.
11. אם היית יכול לשנות משהו אחד בגוף שלך זה היה... הנפח של השיער שלי... אני לא מסתפר שבועיים וכבר נראה כאילו יש לי קן ציפורים על הראש.
12. ובאישיות שלך? אני קצת חסר סבלנות. כשיש משהו שאני רוצה, אני קצת נכנס לקטע של "אני רוצה את זה עכשיו", קצת כמו ילד קטן... או כמו שהגננת בזמנו אמרה עליי: "ילד שלא יודע לדחות סיפוקים"
13. יש לך הרגלים מגונים? מהם? לכסוס ציפורניים זה נחשב?
14. למדת פיתוח קול? לא... למה? זה נשמע ככה?
15. חשבת פעם לדבב באופן מקצועי? ברור... אבל קשה להשיג עבודה במקצוע הזה אם אין לך נסיון.
16. מה הקול האמיתי שלך למען השם?!! כמו של רון קופמן. חחח סתם
17. התעלפת פעם? ספר על זה!!D: פעם ביסודי עברתי עם חבר שלי ליד מגרש כדורגל, וקיבלתי כדור בראש. אני זוכר שהכל נהיה שחור, אבל הרגשתי סבבה ולא איבדתי את ההכרה. חשבתי שאני אפקח עיניים ואני אראה מלא אנשים מודאגים סביבי, אבל כשפקחתי אותן רק החבר שלי שהיה שם הסתכל עליי במבט תמה, וחוץ ממנו אף אחד לא שם לב בכלל...
18. נכון שגם אתה מחכה לשאול של מירי כי הן הכי מצחיקות? זאת שאלה רטורית
19. זורט!! נארף!! מה זה אומר לך? אני אולי זקן, אבל אני עדיין מכיר את פינקי והמוח.
20. על איזה סדרות גדלת? אוהווווווו... מסיבת גן, פרפר נחמד, רחוב סומסום, החתולים הסמוראים, בינבה, צבי הנינג'ה, הלב, הקוסם מארץ עוץ, גינת ההפתעות, כדור פורח, הכתה המעופפת, רכבת ההפתעות ועוד ועוד ועוד...
21. סרט דיסני אהוב? אלאדין.
22. סרט אהוב בכלל? אני חושב שהמופע של טרומן נחרט עמוק בתודעה שלי, ומאז אני מסתכל על העולם קצת אחרת.
23. סרט מצוייר- באנגלית או בעברית? תלוי מאיזו תקופה. אם מדובר בסרט דיסני קלאסי - עברית. אם סרט חדש (שנות האלפיים והלאה) - אנגלית.
24. אתה אוהב סרטים ישראלים? איזה. אני אוהב סרטי בורקס, במיוחד חגיגה בסנוקר, ספיחס ואלכס חולה אהבה
25. ומוזיקה ישראלית? בעיקר אריק איינשטיין, שלמה ארצי ומתי כספי.
26. יש מדבב שאתה אוהב במיוחד? אני לא ממש מכיר מדבבים, אבל דודה שלי מדבבת, ואני מניח שאני אוהב אותה, אז דודה שלי (יעל עמית).
27. אם היית יכול לחזור על כיתה אחת בבצפר, איזו כיתה זו הייתה ולמה? כיתה ח'. עברתי לכתה עם כל החברים שלי והממוצע שלי עלה בכמעט 20 נקודות בלי שממש השקעתי.
28. בית ספר\\צבא\\אזרחי? האמת שזאת שאלה ממש קשה, אבל לדעתי אזרחי. החסרונות של בית הספר והצבא ידועים, והחסרון גדול של "אזרחי" הוא שאין מסגרת, ואתה מתחיל לחשוב מה אתה רוצה מהחיים שלך, ולא תמיד יש לך תשובה ישר מהמותן. אבל בכל זאת, אתה סוף סוף אדון לעצמך.
29. אהבת איך שהמדים נראו עלייך? האמת שכן, למרות שלא ממש אהבתי את הצבא.
30. באיזה גיל אתה מקווה להתחתן? מתי שאני ארגיש שזה נכון. אני לא תוחם את זה בזמן. אני בהחלט מעריך את העובדה שלא שאלת מה השעה או מה נשמע. תודה לך