yuvalbinder
New member
שם קצת סבון
1. מה קורה?! לא, סתם P: אם היית יכול לעבור קורס באולפן כלשהו - איפה זה היה ועם מי? אני לא ממש מכיר את רוב הקורסים, אבל כרגע אני מעדיף שלא לעבור קורס... 2. נכון שאני מתחשבת שהיכתי אותך בספוג ולא במשו יותר כואב? P: לגמרי. למרות שספוג מגרד קצת. 3. אתה מהטיפוסים שכשאומרים להם ש-90% מהאנשים לא יכולים ללקק את המרפק שלהם מנסה לבדוק אם אתה מה-10% שיכולים? בהחלט. 4. סיבכתי אותך? במה? 5. מה היה המקצוע האהוב עליך בבי"ס? אמממ... ציור? 6. חיה אהובה? הייתי אומר כלב, אבל ראיתי כמה סרטונים ממש מצחיקים של אוגרים קטנטנים אז נראה לי שאני אגיד אוגר קטנטנן. 7. 3 צבעים הכי אהובים? כחול, שחור, כסף. 8. משחק לוח אהוב [דמקה \\ שש-בש \\ שחמט...]? מונופול. 9. משחק כדור אהוב? פינג פונג. 10. ענף ספורט אהוב? נראה לי פינג פונג... או ביליארד, אם זה נחשב. 11. ז'אנר אהוב [ספרים]? מתח. 12. ז'אנר אהוב [סדרות טלויזיה, סרטים]? מתח וסדרות קומיות. 13. איך אתה שואב את כל ההשראה לשינויי המילים הגאוניים שאתה כותב לפאנסונגס שלך?! אני מסתכל על הסרטון המקורי בלי המילים וחושב מה נראה לי שהם אומרים שם...
14. גיבור\\ת\\ים\\ות ילדות? דודו זר. 15. Your idol? דודו זר. סתם, האמת שאני מאוד אוהב את אסי כהן. 16. מהן 3 התכונות שהכי חשובות לך למצוא בחברים\\ידידים שלך? חוש הומור, אינטיליגנציה נאמנות. 17. על מה אתה מסתכל קודם - יופי או אופי? איך אפשר להסתכל קודם על אופי? אי אפשר לראות אופי בעיניים... 18. מה יותר חשוב לך? יופי או אופי? בסך הכל הכללי האופי יותר חשוב (לא נראה לי שיש מישהו בעולם שהיה עונה אחרת...) 19. גם אתה שנאת שהמורות כתבו ליד השאלות "פרט, נמק והסבר"? לא, אני כבר התרגלתי לזה... ושכחת לכתוב "והבא דוגמאות". 20. איפה היית רוצה להיות הכי הרבה עכשיו? בבית הקודם שלי. 21. לאיזו ארץ היית רוצה לטוס הכי הרבה עכשיו? אני חושב שארה"ב. 22. אם היית חיה, איזו חיה היית רוצה להיות הכי הרבה? פרט, נמק, הסבר, והבא דוגמאות! (P
הפעם זכרת לכתוב "והבא דוגמאות"
אני חושב שממש כיף להיות צ'יטה, להיות ממש מהיר ומגניב, להרכיב משקפי שמש, לאכול צ'יטוס ולהגיד "מגנווובבב". 23. סמיילי הכי אהוב [תפוז]? עניתי כבר קודם שאני לא ממש מכיר את הסמיילים של תפוז. 24. סמיילי הכי אהוב [לא מתפוז]? אני ניח ש...
25. משחק מחשב הכי אהוב? מאפיה. כמעט בכיתי בסוף. 26. מאכל [או 3 מאכלים] הכי אהוב\\ים? המבורגר, סושי, פיצה. 27. אם הייתי חוזרת על שאלה כאן, נראה לך שהיית שם לב? האמת שכן, בתור אחד שעבר שאלון 300. 28. מה היה אחד הרגעים הכי מפדחים בחיים שלך? תחפור, פרט 3: אממ... כשנכנסתי בבהלה לכתה בקורס באמצע השיעור אחרי שלא התעוררתי משנת הצהריים שלי, ואמרתי בלחץ "השעון לא צלצל!" (עדיין לא הייתי מאופס על עצמי, אז נראתי כזה הפוך משינה ודביל)... עד היום חברים שלי צוחקים עליי על זה...
29. מה היה היום הכי טוב בחיים שלך? פרט :] אני לא זוכר יום ספציפי, אבל אני אוהב ימים שבהם אני פוגש הרבה אנשים שיקרים לי, זה עושה לי טוב על הלב
30. שמת לב שאתה היחיד שלא דקדקתי איתו בענייני מספרים וכו'? האמת שלא שמתי לב, אבל אני מעריך את זה. תודה רבה.
1. מה קורה?! לא, סתם P: אם היית יכול לעבור קורס באולפן כלשהו - איפה זה היה ועם מי? אני לא ממש מכיר את רוב הקורסים, אבל כרגע אני מעדיף שלא לעבור קורס... 2. נכון שאני מתחשבת שהיכתי אותך בספוג ולא במשו יותר כואב? P: לגמרי. למרות שספוג מגרד קצת. 3. אתה מהטיפוסים שכשאומרים להם ש-90% מהאנשים לא יכולים ללקק את המרפק שלהם מנסה לבדוק אם אתה מה-10% שיכולים? בהחלט. 4. סיבכתי אותך? במה? 5. מה היה המקצוע האהוב עליך בבי"ס? אמממ... ציור? 6. חיה אהובה? הייתי אומר כלב, אבל ראיתי כמה סרטונים ממש מצחיקים של אוגרים קטנטנים אז נראה לי שאני אגיד אוגר קטנטנן. 7. 3 צבעים הכי אהובים? כחול, שחור, כסף. 8. משחק לוח אהוב [דמקה \\ שש-בש \\ שחמט...]? מונופול. 9. משחק כדור אהוב? פינג פונג. 10. ענף ספורט אהוב? נראה לי פינג פונג... או ביליארד, אם זה נחשב. 11. ז'אנר אהוב [ספרים]? מתח. 12. ז'אנר אהוב [סדרות טלויזיה, סרטים]? מתח וסדרות קומיות. 13. איך אתה שואב את כל ההשראה לשינויי המילים הגאוניים שאתה כותב לפאנסונגס שלך?! אני מסתכל על הסרטון המקורי בלי המילים וחושב מה נראה לי שהם אומרים שם...