זה מהר? O:
צריך לרשום 5 דברים בסוף אותו יום שבו נפתח הנושא, היות ושחר צ'אן פתחה את הנושא כבר בסוף היום הייתי צריכה מההתחלה לשים את זה לא? XD זה נראה לי הגיוני XDDD בכל מקרה, לקחתי הפסקה קטנה מהתפירה, נענה לרמי ואני חוזרת לעבוד XD מהו המשקה הכי אהוב עלייך? פעם שלישית(גלידה) - מים! XD מתי הבגרות הבאה שלך? אממ בקיץ אני מניחה באיזה מקצוע? וואלה אין לי מושג מה קודם XD אין לי סבלנות לבדוק, גומא XD מתי היתה הבגרות האחרונה שלך? אממ לפני כמה שבועות לא? במתמטיקה D: מה עדיף יותר לדעתך? פיצה או המבורגר? נמנמ.. המבורגר O: אבל רק אם זה קריספי צ'יקן *_* איך את אוהבת את הפיצה שלך? רמי יא מושפע מפיצה XD אני אוהבת עם זיתים שחורים - פיצה האט. אני שונאת פיצה דקה XD איך היתה נראית דמות האנימה האולטימטיבית שלך? אטו... קודם כל עם שיער ארוך פזור, עם כנפיים, ולבוש מלחמתי O: דמות לוחמת בקיצור D: (כן, זו אחת הסיבות שאני מאוד אוהבת את סצ'אן, אני אוהבת דמויות עם כנפיים O: ) האם תוכלי לצייר אותה? אטו.. XD הציורים שלי לא נעשים ברגע לצערי וזה לוקח לי כמה שעות, כך שך שלימים הקרובים אני לא מאמינה שאני אוכל לצייר אותה, אולי יום אחד כן WHO KNOWS מבין בעלי החיים שקיימים בגני החיות, איזה הכי היית רוצה לגדל בבית? פנק מדוע? אני אוהבת שאתה אומר מדוע ולא למה XD נמנמ וכי הוא חמוד *_____* יש לו אוזניים כאלו גדולות וחמודות ואף שפיצי כזה וזנב וקאווואייייייייייייייייייי ^____________^ יש בעל חיים שאת ממש לא אוהבת? ג'וקים נחשב? XD מה הזיכרון הכי אהוב עלייך? שפגשתי את מאיה(בר שלום) בפעם הראשונה ^_^ מה הזיכרון שאת מעדיפה להדחיק? מצטערת רמי, כמו שאני לא מדברת עם ההורים שלי על הדברים הרעים בחיים שלי אני לא יכולה לשתף גם אתכם ^^" אם היית יכולה ליצור סמיילי חדש לתפוז, איזה סמיילי היית בוחרת? זה נתון לשאלה בכלל? XD ברור ש: XD עד מתי את חושבת שתוכלי לראות אנימות? עד סוף ימי O: מה זאת אומרת O: במקרה ראיתי אתמול גם בערוץ שמונה(כן כן, אז אני צופה בערוץ שמונה מה קרה!? #&%$ ) איזו תוכנית על טרנסג'נדרים, והייתה אחת שהראתה למצלמה את החדר שלה בקמפוס והיה לה מלא פוסטרים של אנימה על הקירות ^_^ כך שגם אנשים מבוגרים אוהבים אנימות, לא יעזור לכם O: האם תנסי למכר גם את הילדים שלך בעתיד לאנימות? ב-ר-ו-ר XD אני אומר לך את האמת, אני באמת חשבתי על זה! אמרתי לעצמי שאם יהיה לי ילדים בעתיד אני שומרת להם את כל המנגות שיש לי, ואני אכריח אותם לראות אצ'י! #%$&&%%#&$ ונראה יחד XD מה דעתך על סלט תפוח אדמה מבושל עם ביצים, חסה, מלח ופלפל? WTF?! מה זה?! XD זה נשמע נורא, מצטערת רמי XD בכמה ערים בארץ ישראל ביקרת עד היום, ואילו? לא ברצינות רמי, נראה לך שאני זוכרת? XD אני בקושי זוכרת מה עשיתי לפני שעה XD אממ אטו.. הייתי בכל מני עריפ בארץ, זה לא שאני אתחיל למנות אותן פה לפי המפה XD אבל אני מטיילת עםהמשפחה ברחבי הארץ XD מה הדבר הכי מופרע שעשית בחיים שלך? הממ.. מופרע? האמת שאני לא מופרעת XD אני ילדה חסודה שלא עושה הרבה בעיות להורים שלי(אז למההם עושים לי הא?! #&%$$#&% ) אממ.. לא יודעת XD באיזה קצב את מתקדמת עם התחפושת שלך? די לאט XD אני עושה עכשיו רק OVERLOCK לשרוולים של סצ'אן, האמת רק לשרוול אחד, עוד לא גזרתי את החתיכה השניה XD נשאר לי עוד הרבה אפשר לומר.. אני מחר מקווה לקנות את האביזרים כדי להכין את החרב והנדן. יצא לך כבר לראות את התמונה עם הלבוש שאני מתחפשת לסצ'אן? O: אם לא אני שוב מצרפת תמונה של הדמות עם הלבוש שאני אלבש XD יש מצב שאני אולי אקנה כנפיים קטנות במקום ענקיות שעולות 150 שקל בהפנינג #&%$ אבל אני בהתלבטות, כי לא שווה כנפיים קטנות כשאני צריכה גדולות ומרהיבות XD מתי את צושבת שהיא תהיה מוכנה? מצידי שאני אסיים אותה אפילו יום לפני פורים, רק לסיים אותה XD גם שנה שעברה סיימתי את התחפושת יום לפני פורים XP האם היא יוצאת לאט לאט לפי הציפיות שלך? אולי קצת, אבל לא כל כך, כי עד כה הכל נראה טוב ואני מאוד מרוצה, הסיבה שאני קצת מפחיתה מהציפיות זה בגלל משהו אחר, לא אציין פה, אבל עדיין אני מרוצה מאיך שהעבודה מתקדמת D: