תשובות מחדש ל-ח-ן---צ'-א-ן!!!! #%$&
*חלק ראשון* הנושא הקודם התחרבש O:
1. מתי התחילה ההתמכרות שלך באמת לאנימה?| אמממ.. באמת התחילה בערך בכיתה ח'. היה לי יום מוזר ביותר שהתחלתי להיזכר בימים הטובים שהייתי מכורה לפוקימון(אחרי כיתה ו' הפסקתי לאהוב פוקימון בגלל שלקח המון זמן עד שהביאו את העונה הבאה), אז אמרתי לעצמי שאני אחפש תמונות של צוות רוקט כהתחלה ולהיזכר בהכל, חיפשתי תמונות וגיליתי דבר נפלא שנקרא "רוקטשיפינג"(Rocketshipping) מן קהילת אנשים שתומכים בזוגיות של ג'סי וג'יימס, והתחלתי להתעניין והפכתי גם לאחת, ואז חיפשתי גם פורום של פוקימון בעברית(Pokemon.co.il לשעבר) ושמה גם גיליתי שיש דבר כזה שנקרא אנימות O: עד כמה שזה מפתיע, הסדרה הראשונה שראיתי במחשב הייתה לאב הינה(Love Hina) שזו סדרת אצ'י די חזקה בקטע הזה, וישר אהבתי, ומאז הכל התחיל בערך.
2. איזה ז'אנר הכי אהוב עלייך באנימה? אצ'י/קומדיה/רומנטיקה
3. חוץ מנגימה, מהי האנימה השנייה המועדפת\אהובה עלייך ביותר? הממ.. אני חושבת ש-Ah! My Goddess! אני פשוט אוהבת את סיפור האהבה של שתי הדמויות הראשיות ^__^ אני מכורת רומנטיקה דסו ^_^
4. מה התחביבים הנוספים שלך? כרגיל... אני אוהבת לקרוא ה-מ-ו-ן פאן פיקים(Fan Fictions) באינטרנט(כמובן שבאנגלית.. לא בעברית..) אני פשוט מעריכה את האנשים שיודעים לכתוב בצורה יפה כזו. אמממ.. כמובן שאני אוהבת לצייר, לשיר(אבל לא להופיע XD ), לדבב(כאילו דה? XD ) אממ, כמובן להיות במחשב, טלוויזיה.. אה, אני מאוד אוהבת לעבוד בתוכנות במחשב ולהכיר תוכנות חדשות, במיוחד תוכנות גרפיקה ועריכות קול או וידאו.. וכו' וכו' D:
5. מאכל אהוב: חזה עוף בצ'ילי *___*
6. שתיה אהובה: מים D:
7. כנס אנימה קון של איזה שנה עד עכשיו הכי אהבת? עד כמה שזה יפתיע אותך, הייתי רק בשתיים עד עכשיו ]: הכנס הראשון היה בחופש הגדול של 2005 אם אני לא טועה, אבל אף אחד לא עידכן אותי מה זה אז לא התכוונתי ללכת, אבל אחרי שגיליתי מה זה, כל כך התאכזבתי שלא הלכתי X_X הכנס השני היה בפורים של 2006, ולא יכולתי לבוא בגלל שהייתי בפולין ]: הכנס שלאחר מכן היה בחופש הגדול של 2006 ואורגן ע"י החנות אנימה-הוליק וכמובן שלא הייתי מוכנה לוותר על זה, שאפילו את החופשה שההורים שלי תיכננו לחופש, הם הזיזו כדי שאני אוכל ללכת לכנס XD וזה היה הכנס הראשון שלי. והכנס השניה היה בחנוכה בדצמבר O: אם לבחור אחד מהם.. אני חושבת שהיה לי יותר כיף בחנוכה, כי בכנס הראשון כל הזמן הסתובבתי עם החברים וכל הזמן לחפש אחד את השני בלי שאני אלך לאיפה שאני רציתי, רציתי לראות את תחרות הגו, לשמוע הרצאות ולא יצא לי.. אבל בכנס הזה גם הסתובבתי עם איה-צ'אן שהלכה איתי לכל מקום ועשיתי בעצם כל מה שרציתי ^_^
8. התמכרות נוספת שיש לך: הממ.. לאסוף שטויות, קשה לי לזרוק דברים O: הממ.. ולא יודעת אין עוד משהו כרגע XD
9. הכי מצחיק אותך כרגע: ששחר צ'אן כתבה שאני הכי פעילה ולא הייתי פה כדי להגיב על השאלות כבר אתמול XDDD
10. הכי מאכזב אותך כרגע: שאולי אני לא אסע לת"א כי יש גשם ]: סצ'אאאאאאאאאאאאאאאאן ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;
11. תחפושת שראית על בן אדם אחר וממש אהבת: ראיתי תמונות באינטרנט של מישהי שהתחפשה בצורה מושלמת לסצ'אן בתלבושת בית הספר *_*
12. באיזה תפקיד את רוצה לשרת? אין לי מושג X: לא מכירה תפקידים באמת, ולא ממש משנה לי X: למרות שהתפקיד המועדף עלי שכתבתי ולא היה באפשרויות הבחירה היה שרטטת/גרפיקאית.
13. תכונה טובה שלך: משמח אותי לראות אדם אחר שמח בזכותי ^_^
14. תכונה רעה שלך: אני לא אוהבת לקבל עזרה
15. מה יכול לעשות אותך הכי מאושרת בעולם ברגע זה ממש? אממ.. שלא תהיה לי בעיית דיקציה O:
16. איפה היית רוצה להיות עכשיו? יפן O:
17. לאיזה מדינות היית רוצה לטוס? יפן XD
18. מקצוע שנוא: האמת שכבר סיימתי ללמוד הרבה דברים XD נשאר לי ממש מעט, אבל אם כבר, אז ממש שנאת אזרחות מורחב(תודה לאל פרשתי O: )
19. מקצוע אהוב או שלפחות אפשר לסבול: אני אוהבת את כל המקצועות שנשארו לי, המורות נהדרות :]
20. ציון הכי נמוך שקיבלת השנה? במה? 0 XD במתמטיקה, באיזה בוחן מסריח $#&#$&%
21. ציון הכי גבוה שקיבלת השנה? במה? 100.. בספורט XD
22. פריט בארון שאת הכי אוהבת (לווא דווקא בגד) אטו.. לא יודעת X: התחפושת של סאנגו שהכנתי שנה שעברה.
23. פריט בחדר שלך שאת הכי אוהבת: אטו.. את המנגות של נגימה שלי ^_^
24. מתי התחלת לצייר? מאז ומתמיד XD פשוט כשהייתי קטנה היו לי ציורים באמת מכוערים ותמיד קינאתי בילד אחד מהכיתה שלי שידע לצייר ממש ממש יפה O: ולמרות זאת מאוד אהבתי לצייר, אז מתוך שאיפה להיות טובה כמו אות ילד התאמנתי המון כדי להשתפר בעצמי X:
25. ציור שאת הכי אוהבת ממה שציירת עד היום (פרטי מזה הציור הזה, את מי ציירת ואם בא לך את יותר ממוזמנת לצרף אותו ^_^): כרגע זה הקומיקס שעשיתי על קונוקה וסצ'אן XD וכבר פרסמתי אותו, אבל הנה הוא שוב:
http://www.deviantart.com/deviation/47504344/?qo=5&q=by%3Amusashichan&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps 26. יש לך עוד ניקים באינטרנט? אם כן, איזה? אטו....... יש כמה אחרים: Jessie MusashiChan toforum Rotem וזהו בערך X:
27. באיזה עוד פורומים את כותבת? פורום באנגלית של נגימה
http://forum.mahora-academy.net/ ופורום אנימה איי אל:
http://www.anime-il.com/ חוץ משתי אלו אני כמעט ולא פעילה בכלל בשום פורום אחר X: למרות שאני רשומה להמון XD
28. מה היית יותר רוצה לדבב, דמות רעה או טובה? מצטערת, כל דמות שיתנו לי לדבב תתקבל בברכה D: זה לא שיש לי עדיפות לרע או טוב, יש דמויות רעות שאני אוהבת ויש דמויות טובות שאני אוהבת.
29. מדבבים אהובים מהארץ ומחו"ל: אני חושבת שרשמתי את זה איפה כבר XD בכל מקרה: יפן: 1. Nonaka Ai 2. Kobayashi Yuu 3. Hayashibara Megumi 4. Minagawa Junko 5. Akemi Kanda 6. Inoue Kikuko ישראל: 1. מאיה בר שלום 2. טליה ברקאי 3. יובל סגל 4. עידו מוסרי 5. אורלי תגר אמריקה: אממ.. מייגן משהו XD לא זוכרת את השם שלה, בכל מקרה היא מדבבת כמה דמויות שאני מכירה ואוהבת, והיא מעולה ^_^
30. ז'אנר מוזיקלי מועדף: תאלצי לסלוח לי, יש לי חור ענק בנושא הז'אנרים של מוסיקה.. אני לא יודעת להגדיר כל שיר לז'אנר המוסיקה שלו.. כך שאני לא יודעת להצביע על ז'אנר מסויים ><