הכה את המדבב

mikeys barking

New member
הכה את המדבב ../images/Emo202.gif

**לכל מי שרוצה לאשר השתתפות** הנשאלת להפעם: אחת הפעילות ביותר בפורום! חמודה, תמיד שמחה, ואין מישהו בפורום שלא מכיר את האובססיות שלה לאנימה. ניחשתם נכון, זוהי רותם!
(Hawkgirl) בבקשה תשרשרו מסודר
העתקות ^O^:
מה זה? פינה שבועית בפורום. פעם בשבוע אני אבחר במישהו, ושאר חברי הפורום צריכים להתקיף אותו בשאלות.
הערה: בבקשה תשתדלו לא לחזור על שאלות ולא לשאול שאלות כמו "מאיפה את/ה?" "בן/ת כמה את/ה?" ודברים משעממים אחרים. תשתדלו 'לתבל' (נו מה P=) את השאלון כמה שיותר בשאלות שמעניינות אתכם לדעת על הנשאל, ושאלות שהנשאל לא יירדם כשהוא עונה עליהם.
הערה 2: נא לא לשאול שאלות בנושאי סקס, סמים וטל מוסרי. תודה. (אה, ולא לעבור על חוקי תפוז אנשים
)
הערה חשובה מאוד: אתם לא חייבים לקרוא את השאלות שהאחרים שאלו כדי להבטיח ששלכם לא יחזרו על עצמן! הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להעיק עליכם. תשאלו מה שעולה לכם לראש, ומקסימום אם יש שאלה שחוזרת על עצמה הנשאל יענה עליה שוב, או יתעלם.
הערה בעקבות השרשורים הקודמים: בבקשה אל תגידו לאחרים להגביל את מספר השאלות שהם שואלים. תהיו יצירתיים
(כל אחד ומוחו הקודח שלו
)

miaBaby

New member
אסור לשאול על סקס סמים וטל מוסרי!?

אז על מה נשאל? XD סתם... אוקי, רותם אם יכלת ללהק את עצמך לאיזשהי דמות, לאיזו דמות את חושבת הקול שלך הכייי מתאים? (או סוג דמות אם זה קשה מידי)

Hawkgirl

New member
*מאחרת ביום*

פחחח, מצטערת XD אתמול, בשעות האלו עבדתי על התחפושת והייתי שקועה בתפירה אז לא ממש הייתי על המחשב XD הממ.. ולשאלתה של מיה.. וואו, האמת שאף פעם לא חשבתי על זה XD לאיזו דמות יש לי את הקול הכי מתאים X: אטו... *עוצרת לחשוב* הממ.. אני לא ממש מצליחה לחשוב על סדרה כלשהי שדובבה לעברית והקול האמיתי שלי באמת יתאים לה בלי שאני אשנה אותו מעט, אבל דמות מסדרה שלה דובבה לעברית שאני חושבת שהקול שלי היה מתאים לה, הוא סאנגו(Sango) מהסדרה אינויאשה(Inuyasha) :]

miaBaby

New member
מגניף

וסורי שיש רק שאלה אחת... ר'ק אחר כך שמתי לב שכולם שואלים בוחטייה

chen010189

New member
רותם

1. מתי התחילה ההתמכרות שלך באמת לאנימה? 2. איזה ז'אנר הכי אהוב עלייך באנימה? 3. חוץ מנגימה, מהי האנימה השנייה המועדפת\אהובה עלייך ביותר? 4. מה התחביבים הנוספים שלך? 5. מאכל אהוב: 6. שתיה אהובה: 7. כנס אנימה קון של איזה שנה עד עכשיו הכי אהבת? 8. התמכרות נוספת שיש לך: 9. הכי מצחיק אותך כרגע: 10. הכי מאכזב אותך כרגע: 11. תחפושת שראית על בן אדם אחר וממש אהבת: 12. באיזה תפקיד את רוצה לשרת? 13. תכונה טובה שלך: 14. תכונה רעה שלך: 15. מה יכול לעשות אותך הכי מאושרת בעולם ברגע זה ממש? 16. איפה היית רוצה להיות עכשיו? 16. ביקרת בחו"ל? איפה? 17. לאיזה מדינות היית רוצה לטוס? 18. מקצוע שנוא: 19. מקצוע אהוב או שלפחות אפשר לסבול: 20. ציון הכי נמוך שקיבלת השנה? במה? 21. ציון הכי גבוה שקיבלת השנה? במה? 22. פריט בארון שאת הכי אוהבת (לווא דווקא בגד): 23. פריט בחדר שלך שאת הכי אוהבת: 24. מתי התחלת לצייר? 25. ציור שאת הכי אוהבת ממה שציירת עד היום (פרטי מזה הציור הזה, את מי ציירת ואם בא לך את יותר ממוזמנת לצרף אותו ^_^): 26. יש לך עוד ניקים באינטרנט? אם כן, איזה? 27. באיזה עוד פורומים את כותבת? 28. מה היית יותר רוצה לדבב, דמות רעה או טובה? 29. מדבבים אהובים מהארץ ומחו"ל: 30. ז'אנר מוזיקלי מועדף: 31. אם את שומעת עכשיו שיר, איזה שיר זה? 32. איזה דיסקים נמצא אצלך במערכת (או בכלל P: בשביל למנוע קטנוניות)? 33. סדרה לא מצוירת אהובה (כי מצוירת אני כבר יודעת XD): 34. סרט אהוב: 35. מילה שיוצאת לך הכי הרבה מהפה: 36. משפטים שמאפיינים אותך (שאת נוהגת להגיד הרבה): 37. נגימה - המנגה או האנימה? 38. מילה הכי אהובה ביפנית: 39. איזה שפות את יודעת חוץ מעברית? 40. איזה שפות היית רוצה לדעת? 41. משחק מחשב אהוב: 42. חיה אהובה: 43. ממתק אהוב: 44. לסיום, למה את הכי מחכה שצריך לקרות בזמן הקרוב?

Hawkgirl

New member
תשובות לשירה צ'אן D:

1. מתי התחילה ההתמכרות שלך באמת לאנימה? אמממ.. באמת התחילה בערך בכיתה ח'. היה לי יום מוזר ביותר שהתחלתי להיזכר בימים הטובים שהייתי מכורה לפוקימון(אחרי כיתה ו' הפסקתי לאהוב פוקימון בגלל שלקח המון זמן עד שהביאו את העונה הבאה), אז אמרתי לעצמי שאני אחפש תמונות של צוות רוקט כהתחלה ולהיזכר בהכל, חיפשתי תמונות וגיליתי דבר נפלא שנקרא "רוקטשיפינג"(Rocketshipping) מן קהילת אנשים שתומכים בזוגיות של ג'סי וג'יימס, והתחלתי להתעניין והפכתי גם לאחת, ואז חיפשתי גם פורום של פוקימון בעברית(Pokemon.co.il לשעבר) ושמה גם גיליתי שיש דבר כזה שנקרא אנימות O: עד כמה שזה מפתיע, הסדרה הראשונה שראיתי במחשב הייתה לאב הינה(Love Hina) שזו סדרת אצ'י די חזקה בקטע הזה, וישר אהבתי, ומאז הכל התחיל בערך. 2. איזה ז'אנר הכי אהוב עלייך באנימה? אצ'י/קומדיה/רומנטיקה 3. חוץ מנגימה, מהי האנימה השנייה המועדפת\אהובה עלייך ביותר? הממ.. אני חושבת ש-Ah! My Goddess! אני פשוט אוהבת את סיפור האהבה של שתי הדמויות הראשיות ^__^ אני מכורת רומנטיקה דסו ^_^ 4. מה התחביבים הנוספים שלך?|סלינק| כרגיל... אני אוהבת לקרוא ה-מ-ו-ן פאן פיקים(Fan Fictions) באינטרנט(כמובן שבאנגלית.. לא בעברית..) אני פשוט מעריכה את האנשים שיודעים לכתוב בצורה יפה כזו. אמממ.. כמובן שאני אוהבת לצייר, לשיר(אבל לא להופיע XD ), לדבב(כאילו דה? XD ) אממ, כמובן להיות במחשב, טלוויזיה.. אה, אני מאוד אוהבת לעבוד בתוכנות במחשב ולהכיר תוכנות חדשות, במיוחד תוכנות גרפיקה ועריכות קול או וידאו.. וכו' וכו' D: 5. מאכל אהוב: חזה עוף בצ'ילי *___* 6. שתיה אהובה: מים D: 7. כנס אנימה קון של איזה שנה עד עכשיו הכי אהבת? עד כמה שזה יפתיע אותך, הייתי רק בשתיים עד עכשיו ]: הכנס הראשון היה בחופש הגדול של 2005 אם אני לא טועה, אבל אף אחד לא עידכן אותי מה זה אז לא התכוונתי ללכת, אבל אחרי שגיליתי מה זה, כל כך התאכזבתי שלא הלכתי X_X הכנס השני היה בפורים של 2006, ולא יכולתי לבוא בגלל שהייתי בפולין ]: הכנס שלאחר מכן היה בחופש הגדול של 2006 ואורגן ע"י החנות אנימה-הוליק וכמובן שלא הייתי מוכנה לוותר על זה, שאפילו את החופשה שההורים שלי תיכננו לחופש, הם הזיזו כדי שאני אוכל ללכת לכנס XD וזה היה הכנס הראשון שלי. והכנס השניה היה בחנוכה בדצמבר O: אם לבחור אחד מהם.. אני חושבת שהיה לי יותר כיף בחנוכה, כי בכנס הראשון כל הזמן הסתובבתי עם החברים וכל הזמן לחפש אחד את השני בלי שאני אלך לאיפה שאני רציתי, רציתי לראות את תחרות הגו, לשמוע הרצאות ולא יצא לי.. אבל בכנס הזה גם הסתובבתי עם איה-צ'אן שהלכה איתי לכל מקום ועשיתי בעצם כל מה שרציתי ^_^ 8. התמכרות נוספת שיש לך: הממ.. לאסוף שטויות, קשה לי לזרוק דברים O: הממ.. ולא יודעת אין עוד משהו כרגע XD 9. הכי מצחיק אותך כרגע: ששחר צ'אן כתבה שאני הכי פעילה ולא הייתי פה כדי להגיב על השאלות כבר אתמול XDDD 10. הכי מאכזב אותך כרגע: שאולי אני לא אסע לת"א כי יש גשם ]: סצ'אאאאאאאאאאאאאאאאן ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; 11. תחפושת שראית על בן אדם אחר וממש אהבת: ראיתי תמונות באינטרנט של מישהי שהתחפשה בצורה מושלמת לסצ'אן בתלבושת בית הספר *_* 12. באיזה תפקיד את רוצה לשרת? אין לי מושג X: לא מכירה תפקידים באמת, ולא ממש משנה לי X: למרות שהתפקיד המועדף עלי שכתבתי ולא היה באפשרויות הבחירה היה שרטטת/גרפיקאית. 13. תכונה טובה שלך: משמח אותי לראות אדם אחר שמח בזכותי ^_^ 14. תכונה רעה שלך: אני לא אוהבת לקבל עזרה 15. מה יכול לעשות אותך הכי מאושרת בעולם ברגע זה ממש? אממ.. שלא תהיה לי בעיית דיקציה O: 16. איפה היית רוצה להיות עכשיו? יפן O: 17. לאיזה מדינות היית רוצה לטוס? יפן XD 18. מקצוע שנוא: האמת שכבר סיימתי ללמוד הרבה דברים XD נשאר לי ממש מעט, אבל אם כבר, אז ממש שנאת אזרחות מורחב(תודה לאל פרשתי O: ) 19. מקצוע אהוב או שלפחות אפשר לסבול: אני אוהבת את כל המקצועות שנשארו לי, המורות נהדרות :] 20. ציון הכי נמוך שקיבלת השנה? במה? 0 XD במתמטיקה, באיזה בוחן מסריח $#&#$&% 21. ציון הכי גבוה שקיבלת השנה? במה? 100.. בספורט XD 22. פריט בארון שאת הכי אוהבת (לווא דווקא בגד) אטו.. לא יודעת X: התחפושת של סאנגו שהכנתי שנה שעברה. ומצטערת, אני אמשיך לענות אחרי שאני אחזור מבית ספר(כנראה שאני לא אסע לת"א במזג אוויר הזה :\ ) פשוט עם המזל שלי, איך שאני אגיע הבייתה אני אגלה שמשהו לא בסדר עם החלון אינטרנט וכל התשובות ימחקו, אז כשאני אחזור אני אמשיך לענות X:

Hawkgirl

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

התחרבש לי כל הדגש והסדגש הזה, יאללה #$^$#%#%$&#&%$%$#&#&%$ עם התפוז הזה XD

Hawkgirl

New member
נו רגע אני יודעת! #$%$#&%$

רציתי לתקן בבית ספר, אבל המחשבים המפגרים לא נותנים להיכנס לתפוז! ;-;-;-;-;-; גומא חן צ'אן! יורושטה ;-;-;-;-;-; הכל בגלל שירה צ'אן שקלטתי את השם שלה שניה לפני שהעמוד עבר לדף של להגיב ;-;-; ואני כבר ממשיכה לענות על השאלות X:

Hawkgirl

New member
תשובות מחדש ל-ח-ן---צ'-א-ן!!!! #%$&

*חלק ראשון* הנושא הקודם התחרבש O: 1. מתי התחילה ההתמכרות שלך באמת לאנימה?| אמממ.. באמת התחילה בערך בכיתה ח'. היה לי יום מוזר ביותר שהתחלתי להיזכר בימים הטובים שהייתי מכורה לפוקימון(אחרי כיתה ו' הפסקתי לאהוב פוקימון בגלל שלקח המון זמן עד שהביאו את העונה הבאה), אז אמרתי לעצמי שאני אחפש תמונות של צוות רוקט כהתחלה ולהיזכר בהכל, חיפשתי תמונות וגיליתי דבר נפלא שנקרא "רוקטשיפינג"(Rocketshipping) מן קהילת אנשים שתומכים בזוגיות של ג'סי וג'יימס, והתחלתי להתעניין והפכתי גם לאחת, ואז חיפשתי גם פורום של פוקימון בעברית(Pokemon.co.il לשעבר) ושמה גם גיליתי שיש דבר כזה שנקרא אנימות O: עד כמה שזה מפתיע, הסדרה הראשונה שראיתי במחשב הייתה לאב הינה(Love Hina) שזו סדרת אצ'י די חזקה בקטע הזה, וישר אהבתי, ומאז הכל התחיל בערך. 2. איזה ז'אנר הכי אהוב עלייך באנימה? אצ'י/קומדיה/רומנטיקה 3. חוץ מנגימה, מהי האנימה השנייה המועדפת\אהובה עלייך ביותר? הממ.. אני חושבת ש-Ah! My Goddess! אני פשוט אוהבת את סיפור האהבה של שתי הדמויות הראשיות ^__^ אני מכורת רומנטיקה דסו ^_^ 4. מה התחביבים הנוספים שלך? כרגיל... אני אוהבת לקרוא ה-מ-ו-ן פאן פיקים(Fan Fictions) באינטרנט(כמובן שבאנגלית.. לא בעברית..) אני פשוט מעריכה את האנשים שיודעים לכתוב בצורה יפה כזו. אמממ.. כמובן שאני אוהבת לצייר, לשיר(אבל לא להופיע XD ), לדבב(כאילו דה? XD ) אממ, כמובן להיות במחשב, טלוויזיה.. אה, אני מאוד אוהבת לעבוד בתוכנות במחשב ולהכיר תוכנות חדשות, במיוחד תוכנות גרפיקה ועריכות קול או וידאו.. וכו' וכו' D: 5. מאכל אהוב: חזה עוף בצ'ילי *___* 6. שתיה אהובה: מים D: 7. כנס אנימה קון של איזה שנה עד עכשיו הכי אהבת? עד כמה שזה יפתיע אותך, הייתי רק בשתיים עד עכשיו ]: הכנס הראשון היה בחופש הגדול של 2005 אם אני לא טועה, אבל אף אחד לא עידכן אותי מה זה אז לא התכוונתי ללכת, אבל אחרי שגיליתי מה זה, כל כך התאכזבתי שלא הלכתי X_X הכנס השני היה בפורים של 2006, ולא יכולתי לבוא בגלל שהייתי בפולין ]: הכנס שלאחר מכן היה בחופש הגדול של 2006 ואורגן ע"י החנות אנימה-הוליק וכמובן שלא הייתי מוכנה לוותר על זה, שאפילו את החופשה שההורים שלי תיכננו לחופש, הם הזיזו כדי שאני אוכל ללכת לכנס XD וזה היה הכנס הראשון שלי. והכנס השניה היה בחנוכה בדצמבר O: אם לבחור אחד מהם.. אני חושבת שהיה לי יותר כיף בחנוכה, כי בכנס הראשון כל הזמן הסתובבתי עם החברים וכל הזמן לחפש אחד את השני בלי שאני אלך לאיפה שאני רציתי, רציתי לראות את תחרות הגו, לשמוע הרצאות ולא יצא לי.. אבל בכנס הזה גם הסתובבתי עם איה-צ'אן שהלכה איתי לכל מקום ועשיתי בעצם כל מה שרציתי ^_^ 8. התמכרות נוספת שיש לך: הממ.. לאסוף שטויות, קשה לי לזרוק דברים O: הממ.. ולא יודעת אין עוד משהו כרגע XD 9. הכי מצחיק אותך כרגע: ששחר צ'אן כתבה שאני הכי פעילה ולא הייתי פה כדי להגיב על השאלות כבר אתמול XDDD 10. הכי מאכזב אותך כרגע: שאולי אני לא אסע לת"א כי יש גשם ]: סצ'אאאאאאאאאאאאאאאאן ;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-; 11. תחפושת שראית על בן אדם אחר וממש אהבת: ראיתי תמונות באינטרנט של מישהי שהתחפשה בצורה מושלמת לסצ'אן בתלבושת בית הספר *_* 12. באיזה תפקיד את רוצה לשרת? אין לי מושג X: לא מכירה תפקידים באמת, ולא ממש משנה לי X: למרות שהתפקיד המועדף עלי שכתבתי ולא היה באפשרויות הבחירה היה שרטטת/גרפיקאית. 13. תכונה טובה שלך: משמח אותי לראות אדם אחר שמח בזכותי ^_^ 14. תכונה רעה שלך: אני לא אוהבת לקבל עזרה 15. מה יכול לעשות אותך הכי מאושרת בעולם ברגע זה ממש? אממ.. שלא תהיה לי בעיית דיקציה O: 16. איפה היית רוצה להיות עכשיו? יפן O: 17. לאיזה מדינות היית רוצה לטוס? יפן XD 18. מקצוע שנוא: האמת שכבר סיימתי ללמוד הרבה דברים XD נשאר לי ממש מעט, אבל אם כבר, אז ממש שנאת אזרחות מורחב(תודה לאל פרשתי O: ) 19. מקצוע אהוב או שלפחות אפשר לסבול: אני אוהבת את כל המקצועות שנשארו לי, המורות נהדרות :] 20. ציון הכי נמוך שקיבלת השנה? במה? 0 XD במתמטיקה, באיזה בוחן מסריח $#&#$&% 21. ציון הכי גבוה שקיבלת השנה? במה? 100.. בספורט XD 22. פריט בארון שאת הכי אוהבת (לווא דווקא בגד) אטו.. לא יודעת X: התחפושת של סאנגו שהכנתי שנה שעברה. 23. פריט בחדר שלך שאת הכי אוהבת: אטו.. את המנגות של נגימה שלי ^_^ 24. מתי התחלת לצייר? מאז ומתמיד XD פשוט כשהייתי קטנה היו לי ציורים באמת מכוערים ותמיד קינאתי בילד אחד מהכיתה שלי שידע לצייר ממש ממש יפה O: ולמרות זאת מאוד אהבתי לצייר, אז מתוך שאיפה להיות טובה כמו אות ילד התאמנתי המון כדי להשתפר בעצמי X: 25. ציור שאת הכי אוהבת ממה שציירת עד היום (פרטי מזה הציור הזה, את מי ציירת ואם בא לך את יותר ממוזמנת לצרף אותו ^_^): כרגע זה הקומיקס שעשיתי על קונוקה וסצ'אן XD וכבר פרסמתי אותו, אבל הנה הוא שוב: http://www.deviantart.com/deviation/47504344/?qo=5&q=by%3Amusashichan&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps 26. יש לך עוד ניקים באינטרנט? אם כן, איזה? אטו....... יש כמה אחרים: Jessie MusashiChan toforum Rotem וזהו בערך X: 27. באיזה עוד פורומים את כותבת? פורום באנגלית של נגימה http://forum.mahora-academy.net/ ופורום אנימה איי אל: http://www.anime-il.com/ חוץ משתי אלו אני כמעט ולא פעילה בכלל בשום פורום אחר X: למרות שאני רשומה להמון XD 28. מה היית יותר רוצה לדבב, דמות רעה או טובה? מצטערת, כל דמות שיתנו לי לדבב תתקבל בברכה D: זה לא שיש לי עדיפות לרע או טוב, יש דמויות רעות שאני אוהבת ויש דמויות טובות שאני אוהבת. 29. מדבבים אהובים מהארץ ומחו"ל: אני חושבת שרשמתי את זה איפה כבר XD בכל מקרה: יפן: 1. Nonaka Ai 2. Kobayashi Yuu 3. Hayashibara Megumi 4. Minagawa Junko 5. Akemi Kanda 6. Inoue Kikuko ישראל: 1. מאיה בר שלום 2. טליה ברקאי 3. יובל סגל 4. עידו מוסרי 5. אורלי תגר אמריקה: אממ.. מייגן משהו XD לא זוכרת את השם שלה, בכל מקרה היא מדבבת כמה דמויות שאני מכירה ואוהבת, והיא מעולה ^_^ 30. ז'אנר מוזיקלי מועדף: תאלצי לסלוח לי, יש לי חור ענק בנושא הז'אנרים של מוסיקה.. אני לא יודעת להגדיר כל שיר לז'אנר המוסיקה שלו.. כך שאני לא יודעת להצביע על ז'אנר מסויים ><

Hawkgirl

New member
והחלק השני ל-ח-ן----צ'-א-ן!!!#$^$

31. אם את שומעת עכשיו שיר, איזה שיר זה? אני שומעת את אמא שלי שרה, זה נחשב? XD 32. איזה דיסקים נמצא אצלך במערכת (או בכלל P: בשביל למנוע קטנוניות)? מצטערת, אני לא נמשכת בכלל כמעט לשירים באנגלית, רק למעטים מאוד, אני שומעת שירים ביפנית, כך שאני לא קונה דיסקים אלא מורידה(למרות שקנו לי ליום הולדת דיסק שירים של צ'וביטס וחרשתי עליו כמה זמן XD ) 33. סדרה לא מצוירת אהובה (כי מצוירת אני כבר יודעת) וואו.. לפני שהתחלתי לאהוב אנימות הייתי מכורה באותה צורה לסדרה "מי הבוס?" זו בעצם הסדרה שבעזרתה גיליתי שאני אוהבת את ז'אנר הרומנטיקה D: הייתי ממש מכורה, הצטרפתי גם כן לאיזה פורום באנגלית של הסדרה הזו ואפילו הצלחתי להכיר משם מישהי(זקנה האמת, לפי מה שהבנתי ממנה היא כבר סבתא) שהיא יהודיה והיא שלחה לי קלטת עם כמה פרקים של הסדרה! ^___^ 34. סרט אהוב: *מכורה להארי פוטר* 35. מילה שיוצאת לך הכי הרבה מהפה: עכשיו אמרתי 6 פעמים לאמא שלי "לא" זה נחשב? XD לא סתם.. אני אומרת הרבה קסו לאחרונה XD 36. משפטים שמאפיינים אותך (שאת נוהגת להגיד הרבה): חלומות מתגשמים D: 37. נגימה - המנגה או האנימה? לאאאאאאאא, את לא יכולה לשאול אותי את זה XD טוב נו, אם להחליט אז המנגה, המנגה פשוט מעולה ולא הכרתי אדם אחד עד כה שקרא את המנגה ולא אמר את זה. אחת היצירות הטובות ביותרש ל קן אקאמאטסו(Ken Akamatsu, יוצר המנגה). גם אצ'י, גם רומנטיקה, גם קסם, גם קומדיה והכל בנוי בצורה מעולה. מלבד זה שהקטעים של סצ'אן וקונוקה שם מאוד שולטים ^__^ למרות שבמנגה(לעומת הסדרה הראשונה) הן לא התנשקו O: אבל לפי הפרקים האחרונים במנגה אולי הן יתנשקו! סצ'אן שאלה אם זה בסדר לנשק בנות, וענו לה(אני לא אפרט בדיוק מה הייתה השיחה אלא רק תבינו ת'רעיון) שאם היא רוצה לנשק את קונוקה זו ההזדמנות שלה כי לא תהיה לה הזדמנות אחרת OOOO: ? 38. מילה הכי אהובה ביפנית: אממממ..... לא יודעת XD מה זה השאלות המכשילות האלו #%$$#&%#&%$#&%$#&%$ 39. איזה שפות את יודעת חוץ מעברית? אנערף.. אנגלית רק XD למדתי צרפתית שלוש שנים בחטיבה אבל אני לא יודעת כלום למרות שאיכשהו תמיד הציונים שלי היו 100 במבחנים X_X ואני לא מחשיבה את עצמי יודעת יפנית XD והייתה לי תקופה שאהבתי קטנטנות אז ידעתי קצת ספרדית אבל עדיין אני לא מחשיבה את עצמי יודעת את השפה XD אני רוצה ללמוד בעתיד שפות, אני אוהבת שפות D: 40. איזה שפות היית רוצה לדעת? -יפנית -ספרדית -רוסית -גרמנית -צרפתית 41. משחק מחשב אהוב: תככי הרייטינג D: 42. חיה אהובה: נו ברור שכלב XP 43. ממתק אהוב: מקופלת 44. לסיום, למה את הכי מחכה שצריך לקרות בזמן הקרוב? שסצ'אן וקונו-צ'אן יתנשקו גם בסדרה השניה! מוהאהאהאהאהאהאההא! XD

Hawkgirl

New member
הא? XD

*מוחקת את מה שכתבתי מקודם* אה כן כן, לאנשים שלא רשומים לאתר הזה, זה כל פעם דוחף פרסומת בין הדפים, תחפשי שם אפשרות אולי לעבור לעמוד הבא או כל דבר שמורה לך להמשיך הלאה או משהו... כי זה פרסומת שמופיעה כל פעם לאנשים שלא רשומים לאתר XD

לא למחוק כלום!

אין צורך XD אני מכיר את האתר (הנפלא, יש לציין) הזה, ובכל פעם שהעמוד הופך לפרסומת (גם אם אתם לא רשומים) פשוט מרעננים את העמוד פעם אחת ודי. זה כבר יספיק כדי לסלק את הפרסומת הטורדנית ולפתוח דף חדש. תרתי משמע.

Hawkgirl

New member
אה שיהיה XD

אני כבר לא זוכרת מה צריך לעשות במצב הזה של הפרסומת XD כבר לא קורה לי בגלל שאני רשומה כמובן XD

רותםםם

אז מתי בעצם התחילה אהבתך העצומה לג'סי? P: כמה זמן היא נמשכת? האם קיימת דמות שאיכשהו מצליחה לשוות את לביך יותר מג'סי? (כי שמתי לב שדיברת לאחרונה על איזו סטסונה אחת? XDD) בכמה אנימות צפית עד היום? מה השאיפה שלך בתחום האנימות מבחינת מספר הסדרות שבהן היית רוצה לצפות? איזו דמות הכי היית רוצה לדבב? מדוע? XP במה מתבטאת האהבה שלך לדיבוב? מה היית מוכנה לעשות כדי להגשים את החלום? האם חשבת איי פעם לוותר עליו? האם היה לך דווקא רגע של עצמה נפשית שבו אמרת "לא משנה מה - אני אגשים את החלום שלי!"? איך היה לדבב ולהגיד את המשפט: "הו, סקיפלום שלי?" (כן, אני זוכר את זה עד היום, כשבדיוק הייתי באמצע סשן... יפה הכניסה אותך לשנייה להגיד את זה XDDD) את מי את הכי מעריצה\מעריכה מהמדבבים הישראלים? אההה, וזה נכון שאחותך השתתפה בכוכב נולד? (סתאאם... את זה אני יודע, אבל עכשיו כולם ידעו
) יאללה, לענות P:

Hawkgirl

New member
רמי קון D:

אז מתי בעצם התחילה אהבתך העצומה לג'סי? נמנמ אמרתי כבר לחן נראה לי XD בכיתה ח' שחרשתי על כל אתר אפשרי של צוות רוקט, והכרתי יותר את ג'סי ואת הסי די דרמה O: כמה זמן היא נמשכת? אני עדיין אוהבת את מוסאשי צ'אן D: האם קיימת דמות שאיכשהו מצליחה לשוות את לביך יותר מג'סי? (כי שמתי לב שדיברת לאחרונה על איזו סטסונה אחת? XDD) אכן! סצ'אן! ^__^ ואיך אתה לא יודע מי זו אחרי כל התמונות ששמתי XD אני מצרפת שוב את התמונה שתראה מי זו בכמה אנימות צפית עד היום? הו.. המון יחסית XD בערך 47 אנימות.. אם אתה רוצה את הרשימה אני אשים בהודעה אחרת פשוט זה ימלא את התגובה הזו XD מה השאיפה שלך בתחום האנימות מבחינת מספר הסדרות שבהן היית רוצה לצפות? נמנמ להכיר כל אנימה קיימת XD וגם לשפר את היפנית שלי בעזרת האנימות D: יש אנשים שראו מעל 200 אנימות, אני רוצה גם ;-; איזו דמות הכי היית רוצה לדבב?מדוע? XP ג'סי מפוקימון D: נו נחש למה, אני אוהבת אותה XD במה מתבטאת האהבה שלך לדיבוב? במה מתבטא? הממ.. איך זה יכול להתבטאות... לא יודעת באמת X: בוא נגיד ככה.. אני מאוד אוהבת את תחום המשחק והתיאטרון, אני פשוט לא אוהבת להופיע על במה, ונתפס אצלי שדיבוב זה פשוט לא להופיע על במה(על אף שעומדים מולך אנשים שמסתכלים עלייך ואפילו מבקרים אותך) אז אני מאוד אוהבת את השיטה הזו והתחום הזה בזכות כך ^^" מה היית מוכנה לעשות כדי להגשים את החלום? לממש גם את הסיוטים שלי האם חשבת איי פעם לוותר עליו? לא X: האם היה לך דווקא רגע של עצמה נפשית שבו אמרת "לא משנה מה - אני אגשים את החלום שלי!"? האיי דסו! המון המון פעמים! לעולם לא אוותר! D: איך היה לדבב ולהגיד את המשפט: "הו, סקיפלום שלי?" OMG, אתה באמת זוכר XDDDDDDDDDDD די זו הייתה חוויה, היו לי פרפרים בבטן, הייתי עם חיוך מפגר כל השבוע, חלמתי על זה בלילה, הקלטתי את הפרק הזה במיוחד ששמעו אותי, התלהבתי עם זה מול כולם ^____^ דייי אני רוצה שוב ^_____________________^ את מי את הכי מעריצה\מעריכה מהמדבבים הישראלים? נו ברור שמאיה ^___^ אני אבקש ממאיה לסלוח לי על שאני לא ארחיב גם כמה אני מעריכה אותה כי זה מביך אותי מדי >< ובאקה מה אתה מגלה על כוכב נולד $#^#&%$#%$#&%$ XD

Reichan

New member
שאלות לרותם-ג'סי-סצ'אן שלנו ../images/Emo210.gif

היי רותם, מה קורה?
הגיע זמנך לשאלות סוף סוף ^_^ אז יאללה, תתכונני לשאול נדושות [וקצת פחות נדושות]: מה הצבע האהוב עלייך? ^^ אילו 3 דמויות אנימה את הכי אוהבת? מה המשקה האהוב עלייך? משקה קר/חם? מה 3 הסדרות האהובות עלייך? איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת? ספר אהוב? סרט אהוב? סופר אהוב? להקות מועדפות? זמרים/זמרות מועדפים? שחקנים אהובים? בגד ספציפי שאת אוהבת? התחפושת האהובה [ברוח פורים ^^]? חיה אהובה? מסנג'ר/אייסיקיו? קיץ/חורף? חד קרן/עוף חול?
לובלו/בליסטקס? [אל תשאלי מאיפה זה בא XD] אש/מים? אימה/דרמה? קומדיה/מתח? מצוייר/אמיתי? והשאלה הניצחת: סטסונה/ג'סי? סיפור מצחיק שקרה לך: סיפור מביך שקרה לך: סיפור ילדות: סיפור שלעולם לא תשכחי: חלום שאת זוכרת מלא מזמן: חלום שאת זוכרת מגיל מוקדם: זה הכל לעת עתה
שיהיה לך [ולכולכם] יום מצויין
שירה

Hawkgirl

New member
ועכשיו כן לשירה צ'אן XD

מה הצבע האהוב עלייך? ^^ סגול D: אילו 3 דמויות אנימה את הכי אוהבת? 1. סטסונה 2. ג'סי 3. קונוקה מה המשקה האהוב עלייך? מים משקה קר/חם? אממ לא יודעת X: כל עוד זה טעים הכל מתקבל בברכה XD מה 3 הסדרות האהובות עלייך? 1. Negima 2. Ah! My Goddess! 3. Zero no Tsukaima איזה טעם של מסטיק את הכי אוהבת? לא מתה על מסטיקים X: ספר אהוב? הארי פוטר, למרות שגם מאוד אהבתי את 'להיות שם' סרט אהוב? הארי פוטר XD סופר אהוב? אין X: להקות מועדפות? אין OO" זמרים/זמרות מועדפים? אין #%$%$#& שחקנים אהובים? אין XDD בגד ספציפי שאת אוהבת? המכנס המגניב שאני לובשת עכשיו XP התחפושת האהובה [ברוח פורים ^^]? אממ.. תחפושת שאני התחפשתי אליה או בכללי? בכל מקרה התחפושת של שנה שעברה, התחפשתי לסאנגו D: חיה אהובה? כלב D: מסנג'ר/אייסיקיו? אייסיקיו. למרות שאני כבר לא משתמשת באייסיקיו, המסנג'ר הוא עדיין תוכנה מפגרת O: קיץ/חורף? חורף O: חד קרן/עוף חול? חד קרן לובלו/בליסטקס? WTF? XD לא משתמשת באף אחד מהם XD אש/מים? אש אימה/דרמה? אימה קומדיה/מתח? קומדיה מצוייר/אמיתי? קצת מזה וקצת מזה O: סטסונה/ג'סי? זה כבר הוכרגע ברגע ששיניתי את הניק שלי במסנג'ר(מה שמעולם לא קרה XD ) ס-צ'-א-ן! D: סיפור מצחיק שקרה לך: אטו.. הא! ציירתי בכיתה את סטסונה נופלת על קונוקה והן מסתכלות אחת על השניה, וחברה שלי ראתה את זה ואמרה שזה יפה O: אחרי כמה שיעורים, הגיע שיעור ספורט ואותה חברה אמרה לי להחזיק לה את היד והיא תמתח אחורה, אז עשיתי את זה אבל אז איבדתי שיווי משקל ונפלתי קדימה יחד איתה ועמדתי ליפול עליה XD אבל בשניה האחרונה הצלחתי לזוז הצידה וזה לא קרה XD ואז צעקתי עליה שכמעט קרה מה שציירתי בציור %$#&%$# סיפור מביך שקרה לך: אממ.. נראה לי שהמצחיק זה כמו מביך לא? XD סיפור ילדות: הו, אם אני אדבר על הילדות שלי עכשיו זה לא יגמר, מצטערת XD סיפור שלעולם לא תשכחי: הממ.. בחיי שלא עולה לי כלום לראש OO" חלום שאת זוכרת מלא מזמן: היה לי חלום מוזר כשהייתי קטנה שחלמתי אותו פעמיים O: שהייתי באיזה ממלכה מוזרה עם כל מני יצורים מוזרים, והייתי צריכה לעזור לאחותי לצאת מהעולם הזה וכל פעם תקפו אותנו דברים אחרים, והיה אפילו קטע שהתחבאנו מאחורי שיחים כי היה איזה דינוזאור ענקי שהגיע למקום XD חלום הזוי ביותר, עדיף לא לדעת XD חלום שאת זוכרת מגיל מוקדם: אותו החלום ממקודם O: יאי! דקימאשטה! O:

qweenDDD

New member
שאלות לרותם../images/Emo6.gif

באיזו תקופה/שנה היית רוצה לחיות? מה את הכי אוהבת ללבוש? איזו חיה היית בוחרת להיות? איזה טעם של גלידה את ממש אוהבת? אם בעתיד יהיה אפשר לגור על הירח או על המאדים, היית מוכנה לנסות? האם יש מילה ביפנית שאי אפשר לתרגם לעברית ?

למעלה