הכאב הזה............

הכאב הזה............

חזרנו עכשיו מחתונה של ידידים שלי. קניתי שימלה סקסית הייתי אצל הספר. וזה אמור להיות ארוע של החברה שלי. אני אמורה להינות בוץ אז איך זה שזה שוב קורה. אני בתפקיד האמא שלוץ די תפסיק לישתות ספרתי כבר עשר כוסות. וכמובן הוא לוקח לעצמו את כל התשומת לב ורוקד עם כולן. ואיך זה שעוד פעם אני בצד.ואיך זה שכלה מבקשת מהצלם עוד תמונה אחת איתו. זה בעלי.ואז אני לוקחת גם כן איזה שוט וחושבת לעצמי מה הייתי יכולה לעשות כדי להיראות יותר מהממת. ושוב פעם המחשבות על הגדלת חזה. הינה אני בחורה משכילה. חתיכה.חושבת להטיל בגופי מום רק כדי שהבעל שלי יראה לי שאני במרכז. ןאולי זה ביגלל הקילו וחצי שהעלתי. ואולי זה ביגלל שאני פיתאום לא מרגישה זורמת עם המוסיקה שקודחת לי במוח וכולם פתאום ניראים לי כמו חבורת אינפנטילים . לא זורמת זה לא סקסי. ואנחנו מגיעים הביתה והוא שתוי נזרק על המיטה ונירדם מיד.אני אפילו לא מנסה. הכאב הזה של הדחיה הזאת שוב ושוב צרוב חזק מידי.ואני יש לי גאווה עצמית. אני יכולה להיכנס לתוך עצמי ולהחליט לא לשתף בעולם שלי. אני יכולה בקלות לקחת מאהב. ואז אני לא אהיה כל כך ניזקקת לך, לא למגע שלך לא למילים שלך. אתה אוהב להציג אותי בתור אישתך. להשוויץ. כמו ברכב שלך. נוח לך איתי. אני מנקה את הבית, מביאה משכורת וניראית ייצוגית. אבל התשוקה אבדה מזמן. 10 שנים הספיקו. אני כל כך רוצה לחיות. נימאס לי להיות אמא שלך. לא רוצה לחכות ליום שאני ארגיש טוב, אני רוצה שזה יהיה היום. אני חושבת שרק מאהב יגרום לי להרגיש טוב עם עצמי. וזאת תהיה הנקמה הקטנה שלי. והלב שלי נישבר כי אני כל כך אוהבת אותך.............................................אני לא יכולה לחזור להיות הילדה המשוחררת שהייתי. לא כל עוד אני איתך. אני לקחתי עלי את התפקיד הרציני. ואתה תמיד גונב את ההצגה. חברה רוצה שאני אסע איתה לתאילנד. ואני לא איתה. אני רוצה איתך...........................אני רוצה שנשב על החוף וניראה את השקיעה ביחד. ואתה אומר לא סעי איתה.כל החיים אני מפספסת אותך אתה נוגע בי ולא נוגע. איתי ולא איתי החיים כל כך קצרים .

chenby

New member
אולי זה

יגרום לך להבין איך כל מה שאת כותבת זה סיפורים שאת מספרת עליו. שום דבר מזה הוא לא נכון.. רק הרגשה שלך שאת בחוסר.. אבל באותה שנייה שאת צוחקת ומרגישה טוב ומבינה שהוא ישות בפני עצמה עם מחשבות ובחירות, קל יותר לקבל את האחר, ואז לא צריך לצפות שהוא יקבל אותך.. כי את לא תהיי במקום הזה של הדחוייה.. דחויה, בדידות, סטייט אוף מיינד שבאותה נשימה יכולה להיות פתיחות ושיתוף ושמחה..

אייבורי

New member
בחירות

צר לי על הכאב שנשקף מהכתוב. אבל האחריות לבחירות היא שלך. את מתלוננת על היותך אמא, על היותך הבוגרת בעצם הבעיה היא בעית שליטה. את מסרבת להפקיר את הגה השליטה אצלו הדבר מסרס גברים באופן מוזר (ילדותיים\חסרי עניין) לצערנו חיים פעם אחת בזמן הזה צריך לנוע בין עולמות, בין עולם רציני ואחראי לבין עולם של שמחה ילדותית. שחררי שליטה, סעי לתאילנד, תשתכרי קצת, תני לו אחריות להיות נהג תורן, מהמקום הכיפי הזה שבו את נעה בין עולמות, הוא יוכל להזכר מדוע הוא אוהב אותך.

הכל נכון חוץ מ...

בקשר לנהג תורן- זה לא ימנע ממנו לישתות ובכמויות ככה שאין על מה לדבר

אייבורי

New member
את שוגה

לקחת על עצמך את תפקיד המבוגר האחראי. האמת לא ברור מי מינה אותך או מדוע את מרגישה צורך כזה. אבל הינה לך פתרון. למסיבה הבאה תסרבי לנהוג, תגידי שאת מתכוונת לשתות לשוכרה אז או שהוא נוהג ואחראי לא לשתות או שאתם לוקחים מונית הלוך וחזור. שחררי שליטה ותני לו להיות אחראי.

לנושנוש

New member
מסכימה ומוסיפה/ מחזקת נקודה

נכנסת מאוד חזק לתפקיד הזה... את מגיבה כבר בסוג של אוטומת על מצבים שחוזרים על עצמם והסיפור חוזר על עצמו. את נוקשה כמו קרש ומלאת מתחים שאת רק הולכת וצוברת ובעלך כנראה משתד להיות את חייו איך שהוא יודעה הכי טוב. כנראה גם לו יש כבר תגובות מובנות עליך והוא תופס אותך כמתוחה, נוקשה, תמיד בא בטענות אפילו אם זה לא בקול רם. איזבי אותו, תבחני את התגובות שלך לכל המצבים האלה שאת כבר באוטומת לגמרה ותראי איך את שמה את עצמך בתפקיד של קורבן כל פעם מחדש. כשאת עושה את זה ותוקעת את עצמך בתפקיד של קורבן וגם אמא שלו את מנטרלת את עצמך מכל פעולה חדשה/אחרת באותו מצב. בעלך רגיל ליראות אותך בעמדה הזאת כבר הרבה זמן ויכול להיות שלא ידע לעזור לך לצאת משם.... תעשי את העבודה בעצמך, קחי אחריות על החיים שלך. אני לא מעודדת אותך להלחם בבעלך. לא ולא! שני את ההתנהגות שלך למה שטוב לך ותעשי דברים ברוח טובה ואם לבעלך יש בעיה עם זה תהיי מוכנה להדברות אם תדרש, על תעשי לו דווקא.

האמת חשבתי על זה

וגם בקשר לסקס - זה מתחיל להיתבהר- אף אחד לא רוצה לעשות סקס עם "אמא" שלו

מלודי6

New member
סממנים חיצוניים זה לא מה שישנה את המצב

אם את רוצה להיות סקסית, את צריכה להרגיש סקסית, אח"כ הסקסיות כבר תנדוף ממך מבלי שתבחיני בכך, את התגובות את כבר תקלטי בעצמך. הגדלת חזה היא לא מה תגרום לך להרגיש סקסית, הפוך הוא, אם זה לא בא מהרצון שלך אלא רק מתוך הצורך לנסות שיבחין בך, זה יגרום לך להרגיש פחות סקסית, במיוחד אם בסופו של דבר זה לא יזיז לו. ואני אגלה לך משהו שאולי לא התעמקת בו, אבל הרבה גברים מעדיפים את האישה שלהם בלי הגדלות חזה. כמו שהן, בטבעיות שלהן, כך שאם את עושה את זה בשבילו, יכול להיות שהוא בכלל לא ישמח. תמיד תמיד, שינוי מהותי שכזה צריך לנבוע מהרצון שלך בלבד, ולא מהרצון לרצות מישהו אחר. אל תכנסי למעגל הריצוי, הוא בדר"כ מסחרר את הראש ולא יוצאים ממנו. את לא צריכה להראות מהממת, את צריכה להרגיש מהממת. את יכולה ללבוש בגד פשוט, אבל המבט, העמידה, התנועות, הדיבור... שיצאו ממך, ישדרו מיניות נשית. את קודם כל צריכה להרגיש נשית, בכדי ששאר התכונות יזרמו בצורה נהדרת. את לא רוצה להרגיש אמא, תתחילי לעשות פחות דברים כאמא, תתני להזדמנויות של האישה הנשית שבך לצאת החוצה. תתחילי לקחת מידיי פעם מנקה, תפסיקי לחפש את האישורים הנשיים שבך דרך אחרים, תני לו גם להוביל אותך לתוך ההנאות שלו, תרקדי איתו, אל תצפי מהצד, השתתפי בהנאות החיים, עשי מה שיעשה לך טוב, חפשי מה עושה לך טוב וממשי אותו. את יכולה להיות משוחררת, זה רק הראש שלך שאומר לך לא. תני לו מדיי פעם לקחת את התפקיד הרציני, הוא ירצה להוכיח את עצמו, הוא ירגיש יותר גבר, אז גם הנשיות שלך תצא בקלות יותר החוצה. שחררי את החבל, לכי להנות בחו"ל עם החברה. תתני לו להתגעגע. תהני מהחיים. החיים אכן קצרים, לכן עדיף להנות מהם כמה שאפשר.

אייבורי

New member
פעם דובי גל

החליט להרגיש סקסי ויפה, אמנם הוא לא היה נראה יפה אבל הרגיש נורא יפה, ממש הברווזון המכוער. הוא החליט גם להרגיש שרירי וסקסי ולבש גופיה לחשוף את הרגשת השרירים המפעמת בתוכו. באותה פעם הוא לבש דגמ"ח פשוט ונתן לגבריותו המתפרצת לסחוף את קהל הנשים. אין על דובי גל.

מלודי6

New member
../images/Emo6.gif... יפה

הבאת אותה בעיקצוץ
אבל אני עדיין חושבת שהרבה פעמים אצל נשים, חלק רחב מזה נובע במחשבות ולא במראה עצמו. הן מקצינות יתר במחשבותיהן, בלי פרופורציה לנתוניהם הפיזיים. אתמול יצאתי לרקוד סלסה. היה שם גבר שמנמן, אבל רוקד מהמם. השומן בכלל לא הפריע לי, כי מה שהלהיב אותי זה תנועות גופו והביטחון שלו בעצמו. לא כל מיניות נמדדת על מראה של גוף בלבד, מיניות נמדדת על הרבה תחומים נוספים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הדגש הוא: האחריות היא עליך, לא עליו.

כל מה שאמרו לך נכון, וגם את מבינה את זה. את צריכה לעשות שינוי פנימי. לקחת מאהב רק יתן לך אשליה של שינוי. עם המאהב תהיי 10, בבית עדיין זה לא יעבוד. ואם תהיי עם המאהב מספיק זמן, תהפכי להיות גם אמא שלו. מריוס

אייבורי תקשיב חמוד

זה שהשוות אותי לדובי גל ועקצת. זה מצחיק. אבל ברוב המיקרים נשים הן חסרות ביטחון בקשר למראה החיצוני שלהם. כן גם אחת שניראית כמו דוגמנית. אני בוודאי לא אפרסם תמונה שלי ואעשה לעצמי אאוטינג, אבל אני יכולה להבטיח לךשההתנהגות של בעלי היא לא בגלל איך שאני נראית, בעלי חתיך אבל אני עוד יותר, והסיבה שהוא מיתרחק ממני זה לא ביגלל שאני ניראית כמו דובי גל.

גל1 האחת

New member
אני מאמינה

שהפכת להיות בוגרת ורצינית יתר על המידה במשך הזמן ואת אישה שנראית טוב ואחראית עם ראיה אחרת על החיים שונה ובוגרת כמו שאמרת 'שכולם נראים כמו חבורה של אינפנטלים' כי בתוך כל השמחה הרעש והריקודים את בעצם חיפשת אותו ואת תשומת הלב שלו וכל השאר לא עניין אותך... אני מאוד מבינה אותך אולי תנסי פשוט להרפות .. לא לחפש את התשומת שלו לא להיות ממוקדת בו .. וכן תסעי לתאילנד עם חברה לדעתי זה מאוד ישחרר אותך מהמתח ומהלחץ ומההרגשה הכבדה הזו המון הצלחה

אייבורי

New member
בינה יתרה

אני בהחלט מבין למה הוא מתרחק אבל לא השוואתי אותך לדובי גל, אלא הדגמתי את התאוריה השגויה בעיני. בכל מקרה אני שמח ששניכם חתיכים הורסים.

קודם כל - תגדילי ת'חזה../images/Emo88.gif

נשים עם חזה גדול, ולא משנה מאיזו סיבה, מביאות אושר לעולם. (ועל תסתכלי על זה כעל "הטלת מום" - רוב הסיכויים שהניתוח הפשוט הזה יגרום לך פחות נזק מדיאטת הרצח שתיכנסי אליה כדי להוריד את ה"קילו וחצי" שהעלית
) ולקחת מאהב בתור נקמה זה לא רעיון טוב, אע"כ את מתכוונת לספר לו את זה.

גל1 האחת

New member
חחחחח תמיד אתה מוצא את הפרט

הכי מעניין בתוך הבעיה ... אבל בתור מי שכן עשתה הגדלת חזה - מומלץ ביותר - תעשי בלי שום קשר אליו

נגעת בי

"בתוך כל השמחה הרעש והריקודים את בעצם חיפשת אותו ואת תשומת הלב שלו וכל השאר לא עניין אותך" גל, פשוט הבנת אותי. תודה. ואולי לקחת מאהב יגרום לי לאהוב אותו קצת פחות. אולי הבעיה שאני אוהבת יותר מידי. ואולי אם אני יאהב אותו פחות הוא ירגיש שאני מתרחקת. וכמו שהחוקים של הרגש מתנהלים, כשצד אחד רוצה הרבה- השני לא רוצה. וכשהגלגל מתהפך- זה הוא זה שירדוף אחרי. פעם הוא טס אלי לקצה השני של העולם. רק כדי לראות אותי. היום אני ישנה איתו בצד השני של המיטה והוא לא מסובב את הראש כדי להסתכל עלי.

אה , והסיבה שאני לא עושה הגדלת חזה

זה כי המיקצוע הנוסף שלי זה מדריכת פילאטיס , ספינינג וכולי, ואני חוששת שזה יפריע לי באימונים............

למעלה