הי

TheFinalCut

New member
רר..

סיפור לא נחמד בעליל, ובמידה מסוימת מעניין וממחיש איך אנשים שונים יכולים להגיב בצורה שונה אחד מהשני; חברה שלי היתה סובלת מהתפרצויות הרפס תקופתיות, אך הם נעלמו כמעט לחלוטין כשהפכה לטבעונית. כיוון שיש יותר מזן בעייתי אחד של הוירוס Herpes simplex, והרבה גורמים להתפרצויות, אני מניח שזה לא צריך להפתיע...

גיגול, קריאת מחקרים, השוואה של

כמה מקורות מידע (שאמרו כולם את אותו הדבר, מסתבר שהעניין הזה עם ההרפס וחומצות האמינו מאוד ידוע למדע ונמצא בהרבה מקרים), וכל זה תוך התכתבויות במייל עם הרופא שלי שאישר את העניין.

merywho

New member
לי זה נשמע נהדר..

לאנשים יותר רעבים הייתי מוסיפה ארוחה של קרקרי סובין עם אבוקדו או טחינה

sher019

New member
לי יש מתכון לעדשים וקינואה ללא ,,,

אבקות מרק ולא בצל ויוצא מאוד טעים. המתכון לתבשיל עדשים וקינואה: 2 כפות שמן זית -לחמם מעט בסיר ,ולהוסיף 7 שיני שום ,(לחצות כל שן שלמה ל-2 חצאים). כאשר שיני-השום מתחילות להזהיב מעט , מוסיפים -2 כוסות עדשים כתומות,ובוחשים ביחד דקה אחת. מוסיפים מים עד לכסוי (בגובה העדשים) ,ועוד כוס אחת. לתבל ב- 2 כפות כמון טחון וכפית גדושה מלח, לכסות במכסה ולבשל 15-20 דקות על להבה קטנה,עד לריכוך. הכנת הקינואה: בסיר נפרד לשטוף היטב 2 כוסות קינואה עד לקבלת מים נקיים וצלולים. ולמלא מים בסיר,על כל כוס קינואה 1+-3/4 כוסות מים, לבשל על אש גדולה כמה דקות עד רתיחה טובה ולהעביר ללהבת האש הקטנה ביותר בכיריים). להוסיף כף מלח-ים (רצוי מלח טבעי לח, ולא יבש). להוסיף לתיבול : 1/2 כפית פלפל-שחור 1/2 כפית כורכום - 2 כפות גדושות גרגרי- כמון שלמים, (לא כמון טחון), 1/4 כוס עלי כוסברה,1/2 כוס עלי-פטרוזליה. (להוסיף רק את העלים ולזרוק את הגבעולים). לבשל כ- 20 דקות עד לריכוך,לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם. לצרף את העדשים לסיר הקנואה המוכנה,ולאחד ביחד את 2 התבשילים בתנועות הקפצה קלה ב-2 כפות. מאוד מומלץ ,קל להכנה ,מתבשל מהר, טעים בריא ומשביע ,ומה עוד אפשר לבקש. תכינו ותשבעו.

למעלה