הי

מה לא יצא לך?

ליטול גלולות?
זה לא בשבילנו ניר.. הסברתי לך כבר קודם.. למה אתה עושה לי פדיחות מול קהל?

LeeNir

New member
להיות עם מישהי שהיא על גלולות ...

לגמור בפנים ...

daniella1980

New member
גלולות זה לא סיבה להוריד קונדום

גלולות לא באו לסייע לך לגמור בפנים (ואני מקווה שאתה לא בקטע של משגל נסוג אם אתה מדבר במונחים כאלו של לגמור בפנים או בחוץ, כי גם אם לא גומרים בפנים, עדיין בלי קונדום - זה לא מין בטוח) אלא להגן על ה*אישה* מפני הריון לא רצוי. לעומת זאת קונדום בא להגן על *שניכם* מ**מחלות מין**, ולא מסירים אותו עד שלא נבדקים ושומרים על בלעדיות זה עם זה. בקיצור אין קשר בין נטילת גלולות להסרת קונדום!

השיחה כאן שקטה מאוד

אני נכנסת למקלחת יש מתנדבים לסבן לי את הגב ??? כבר חוזרת רעננה ועירנית לשיחה מעניינת אם מישהו עוד ישאר כאן

לא אני..

אני אשמח להעניק לך משהו אחר.. :) סוטים !! התכוונתי למשהו אינטימי ורומנטי- לא סקס ! אני אגלה לה במסר אישי.

LeeNir

New member
ת'אמת שמה זה יש לי חשק למסאג'

לכבות את האורות ... לפזר נרות בחדר ... מוזיקה שקטה מתנגנת במערכת ... שוכבת ערומה על הבטן על המיטה ... שופף שמן ארומטי מחמם כזה ... עם האגודלים בעדינות מעשה לך את הצוואר בעמוד השדרה שלו ... יורד לעבר הגב ממשיך לאורך עמוד השידרה יורד עם האגודלים בעדינות בסיבובים קטנים קטנים ...

אח היה מתאים לי אחד כזה כמוש אתה

מתאר.... אבל עם האהוב הפרטי שלי.... איפה הוא כשצריך אותו?...

אניווי אני פרשתי... ../images/Emo1.gif

"הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן. הוא מעוור, הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות. הוא מספר מעשיות והוא חושב שילדים מאמינים לזה, מן לילה שכזה, כזה." לילה טוב אנשים יקרים...

../images/Emo46.gif

ראיתם איזו חצופה? המתנו לה כאן והיא הולכת לישון.. סתם.. סתם.. סתם..
ליל
מנוחה
אני מתנדב לנגן לך
סרנדה.. רגע.. תני לי לשים את ה... אח.. ככה
טוב? זה ישר חברים?

../images/Emo13.gif מחכה לשמוע את המנגינה

השינה תיהיה הרבה יותר נעימה בסוד תגלה לי מה ישר ומה באלכסון ? חוץ ממני במיטה הגדולה

כל מוסיקה נעימה לאוזני

אם היא קלילה אפילו מוסיקה קלסית יכולה לבוא בחשבון גם ארץ ישראלית במיוחד של זמרים אהובים מה אתה אוהב לנגן במיוחד ? על איזה כלי
ואיזו מנגינה

למעלה