בטח שיש בנתיים עד שיסגרו העיניים
L LeeNir New member 4/6/06 #25 נחמד .... מכירה את זה שאת עייפה אבל אין ממש חשק לישון ...?! זה קורה לי עכשיו .... ועוד מחר לקום מוקדם ... אחח צבא ! כמה לא התגעגעתי לזה
נחמד .... מכירה את זה שאת עייפה אבל אין ממש חשק לישון ...?! זה קורה לי עכשיו .... ועוד מחר לקום מוקדם ... אחח צבא ! כמה לא התגעגעתי לזה
ב בוגרת מתלמדת New member 4/6/06 #29 אתה קם לצבא אני ליום עבודה מתחיל שבוע בלי יום אחד חופש .... מה יהיה .....?
L LeeNir New member 4/6/06 #31 רצוף עד יום שישי ...?! טוב מקסימום את יכולה להתקשר להגיד שאת חולה ... בניגוד אליי ...
L LeeNir New member 4/6/06 #34 זה מוכר לי .... אבל ממש אין לי זין לשבת בתור איזה 3 שעות כדי להוציא גימלים ... למה ביחידה שלי עד שאתה לא חצי גוסס הרופא לא מסכים אפילו להציץ עליך
זה מוכר לי .... אבל ממש אין לי זין לשבת בתור איזה 3 שעות כדי להוציא גימלים ... למה ביחידה שלי עד שאתה לא חצי גוסס הרופא לא מסכים אפילו להציץ עליך
L LeeNir New member 4/6/06 #28 להיפך ... אתה רק מצטרף לשיחה אל תוך הלילה .... ( אני מרגיש כמו יוסי סיאס )
ב בוגרת מתלמדת New member 4/6/06 #27 מה פתאום מפריע ההפך הוא הנכון .... אתה מוסיף עכיניין לשיחה מי עושה עוגת גבינה עלי....
א אהוב יקר מוכר New member 4/6/06 #33 די, נגמר החג.. את עדיין בגבינה? מה לגבי או אולי בכלל בא לכם או קצפת עם ?