הי

הי

אני כרובית
ואני נשואה לחובב סנוקר מושבע. הוא משחק כשיוצא עם חברים וכו. אני רוצה להעניק לו מתנה מכובדת מאוד שקשורה איכשהו לסנוקר. מקל טוב יש לו (למרות שהוא מדבר על להחליף אותו אבל אני לא יודעת אם הוא רציני). לשולחן סנוקר אין לנו מקום בבית. חשבתי אולי על קורס סנוקר או כל דבר אחר שהייתם רוצים לקבל. המגבלה התקציבית לא עקרונית, אבל שיהיה משהו באמת מיוחד. יש רעיונות? תודה מראש על כל הצעה

אגב...

שולחנות סנוקר, יש כאלה שאיכשהו יכולים להיכנס בבית? (עכשיו ראיתי משהו שמתקפל לשולחן אוכל או משהו כזה? זה בסדר או שעלוב לגמרי?)

9ball master

New member
"עלוב לגמרי"

אם הוא מאד אוהב את המשחק אז הוא ממש לא יהנה לשחק על זה. שולחן מתקפל זה בגדר צעצוע ולא שולחן סנוקר

9ball master

New member
כשאין מגבלה תקציבית....

אז השמיים הם הגבול.... אולי תכווני אותנו לאיזשהו גבול כספי

9ball master

New member
מה דעתך על....

מחזיק גיר אלגנטי אפשר שיהיה עשוי מכסף או מצופה כסף (תלוי בתקציב), אפשר לחרוט עליו הקדשה

מגבלה תקציבית של כמה אלפי שקלים?

אם היה לי מקום הייתי קונה לו שולחן סנוקר לבית, מקצועי... זה תחביב חייו, אז אני לא חוסכת עליו. מחפשת משהו באמת שימושי שהוא יפיק ממנו הנאה מרובה. מחזיק גיר זה נחמד, אבל בעיקר כגימיק, לא ממש שימושי, לא?

9ball master

New member
אפשרות נוספת...

אם התקציב הוא באמת כמה אלפי שקלים אז באמת אפשר ללכת לכיוונים מעניינים. הדרכה זה כיוון אחד, השאלה אם זה משהו שבאמת יתאים לו מבחינת האופי וכן מבחינת המטרה שלו במשחק (לשחק עם החבר'ה או להתחרות ברמה חובבנית או אפילו מקצועית) כיוון שני יכול להיות טיול בחו"ל שיכול לשלב כניסה לתחרות בינלאומית גדולה, כך הוא יוכל לצפות ב"גדולים" ממרחק יריקה ולא דרך הטלויזיה.... בתור מישהו שעשה זאת אני יכול להגיד לך שזאת חוויה שלא שוכחים כל כך מהר. כיוון נוסף הוא נושא של ציוד, בכמה אלפי שקלים ניתן לקנות מקל יחודי בהזמנה ובנוסף תיק יוקרתי וכמובן שניתן לשלב בהן אלמנטים כמו חריטה של שם וכו' מה שיכול להפוך את המקל והתיק למשהו מאד אישי ויחודי. אם הכיוון הוא הדרכה, אז אני עומד מאחורי ההמלצה של Anin, מדובר במדריך באמת ברמה גבוהה מאד (ואני לא אומר זאת רק בגלל שהוא חבר שלי... גילוי נאות...) אם הכיוון הוא טיול אז אני יכול לשלוח תאריכים שבהן מתקיימות תחרויות גדולות בעולם ואני אוכל לעזור לך בארגון הפרטים כמו קניית כרטיסי כניסה לארוע וכו' (עדיף שתשלחי לי הודעה פרטית בנושא) לגבי ציוד, גם כאן אני יכול לעזור לך (גם דרך הודעה פרטית) הכי חשוב, שיהיה במזל והרבה בריאות ואושר

Anin17

New member
קורס או שיעורים פרטיים הם רעיונות

טובים ומאוד שימושיים

אפשר פירוט?

מה עושים בדיוק בדיעורים האלה? איזה קורסים יש באיזור המרכז? האם הם מתאימים למי שכבר יודע לשחק לא רע בכלל ומשחקים כבר הרבה שנים?

Anin17

New member
בטח שאפשר

הם מתאימים בדיוק למי שיודע לשחק לא רע, תמיד אפשר ללמוד עוד ולהשתפר בפורום הזה נמצא מאמן עם המלצות רבות אני מציע לך בחום לשלוח לו מסר, הוא גם מאיזור המרכז http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=1605759

Anin17

New member
אולי לוח תוצאות עם איזה חריטה

מעניינת שלך... לפי דעתי הרעיון הקודם יהיה עדיף אבל גם זו אופצייה מעניינת

9ball master

New member
תראי, יש המון...

רעיונות למתנות שקשורות לסנוקר כמו ספרים וקלטות וידאו שקשורים לנושא אבל נראה לי שקצת "החלטת" על שולחן ואת מחפשת משהו תחליפי באותו סדר גודל בגלל חוסר מקום.... אולי כדאי לערב אותו בהחלטה? מה הוא היה רוצה לקבל? בכל מקרה אם למשל תבחרי לקנות לו מקל, יהיה צורך לערב אותו על מנת לדעת פרמטרים שמתאימים לו כמו משקל המקל וכו'

האמ שאני באמת רוצה לקנות לו שולחן

לו רק היה מקום. בנתיים אני מבררת לגבי קורס או שיעורים פרטיים, נראה מ היצא מזה. בכל מקרה האבחנה שלך די נכונה
מקל כבר יש לו...
טוב, ננסה לראות מה קורה עם שיעורים. זה בנתיים הרעיון הכי טוב תודה רבה!!

אחלה, שמחה לשמוע!

אז אולי באמת נלך על זה. אני מחכה לתשובה מהמורה שהמליצו לי פה עליו. אשמח לעוד המלצות על מורים

lior02010201

New member
פעם ראשונה שמקפיצים בפורום הזה

לפחות שלושה חודשים. הפורום חוזר לשיאו!

Anin17

New member
במיוחד בשבילך הפתעה מחר!../images/Emo77.gif

הפורום הולך לעלות הילוך

למעלה