אפשרות נוספת...
אם התקציב הוא באמת כמה אלפי שקלים אז באמת אפשר ללכת לכיוונים מעניינים. הדרכה זה כיוון אחד, השאלה אם זה משהו שבאמת יתאים לו מבחינת האופי וכן מבחינת המטרה שלו במשחק (לשחק עם החבר'ה או להתחרות ברמה חובבנית או אפילו מקצועית) כיוון שני יכול להיות טיול בחו"ל שיכול לשלב כניסה לתחרות בינלאומית גדולה, כך הוא יוכל לצפות ב"גדולים" ממרחק יריקה ולא דרך הטלויזיה.... בתור מישהו שעשה זאת אני יכול להגיד לך שזאת חוויה שלא שוכחים כל כך מהר. כיוון נוסף הוא נושא של ציוד, בכמה אלפי שקלים ניתן לקנות מקל יחודי בהזמנה ובנוסף תיק יוקרתי וכמובן שניתן לשלב בהן אלמנטים כמו חריטה של שם וכו' מה שיכול להפוך את המקל והתיק למשהו מאד אישי ויחודי. אם הכיוון הוא הדרכה, אז אני עומד מאחורי ההמלצה של Anin, מדובר במדריך באמת ברמה גבוהה מאד (ואני לא אומר זאת רק בגלל שהוא חבר שלי... גילוי נאות...) אם הכיוון הוא טיול אז אני יכול לשלוח תאריכים שבהן מתקיימות תחרויות גדולות בעולם ואני אוכל לעזור לך בארגון הפרטים כמו קניית כרטיסי כניסה לארוע וכו' (עדיף שתשלחי לי הודעה פרטית בנושא) לגבי ציוד, גם כאן אני יכול לעזור לך (גם דרך הודעה פרטית) הכי חשוב, שיהיה במזל והרבה בריאות ואושר