הי,

lmatan1

New member
אני מת עליך בזכותך אני קיים../images/Emo24.gif

ציטוט מה שאת רוצה זה, לענות להשיב, תלמדי להקשיב המעי הגס אחראי לשחרור מנטלי רוחני מהאת יודעת לקרא לב וכליות את עילוי רוחני, אני מאחל לך שפע והצלחה ומימוש עצמי ושאף אחד לא יוכל לפגוע בך באהבה.

lmatan1

New member
בואי נסיים בבדיחה../images/Emo178.gif

באחד הכותרות כאן כתבתי על זן בבדיחות הדעת. שזאת המילה על תכעסי, שזין יותר טוב מזן משחק מילים ואם נעלבת מזה אני מתנצל מעומקי נשמתי סליחה עדיין אוהב שלך.

lmatan1

New member
לילדת החיים שובי אלינו../images/Emo14.gif

מי שמשחק באש חייב לקחת בחשבון שאולי גם הוא ישרף אבל צריך לדעת שיש אור בקצה המנהרה תמשיכי לכתוב אין שום יאוש בעולם להתראות,

ראה,

הסיבה היחדיה שלא עניתי לך היא מפני שאין לכך כל טעם זה דיון שבו אחד הצדדים חירש,ויש תועלת רבה הרבה יותר לדבר אל הקיר-הוא מקשיב נדבר, כאשר תלמד להקשיב ולא תחזור על מה שאומרים לך,ועוד עם טעויות כתיב לא נכוויתי ממך,ממש לא פשוט הבנתי שלעתים-עדיף להניח למישהו להתבגר תהיה בריא,ואבקש ממך לא לכתוב לי יותר

lmatan1

New member
אחותי שברת לי את ה../images/Emo23.gif

אבל יש לי ביטוח השתלות לב באמריקה. אז על תקחי ללב

ronenbarak

New member
ילדת החיים

אני מודה לא קראתי את כל השיחה, אבל משהוא לסיום היתי חייב להגיד גם אם את לא רוצה: את בעצמך אמרת שאין "חכם יותר" או "פחות", אני יכול להבין למה את לא מבינה מה הlmatan1, כי גם אני מתקשה בהבנה, אך כמו שאמרת בעצמך גם לדבר לקיר זה פתרון, ואם lmatan1 מתנהג קצת אחרת זה לא סיבה להתעצבן או לצנזר כי אין נכון ולא נכון, הכל דעה, ולמרות ששל lmatan1 מוצגת מצורה משונה, הוא ראוי לכל מילה. התיחסות לא חובה.

lmatan1

New member
שמע סיפור מדהים ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gifןהזהב,

בעקכות התקשורת שלי אם הילדה כתבתי במפורש מילות אהבה ברור ומובן, האישה שלי ראתה במקרה את ההתכתבות שלנו והתחילה לקנא ממש באמיתי, ורבנו סביב זה ,אשתי בטוחה שיש לי מאהבת ואני מסתיר ממנה דברים, עד לרגע זה אנחנו בברוגז אמיתי אם מישהו יכול לכתוב משהו שאני יכול לעשות להסביר לאישתי שלא היה לי רומן אם הילדה מוזמן , כל הודאה אמיתית תתקבל בברכה ,,,,,,,,,,,,,,,, אולי לא צריך להגיד את זה, אבל הילדה שהתכתבתי איתה לא התנצלה, או הביע חרטה בכל הרומן שלנו , תודה ולהתראות,,,,,,,,,,,,,

המממ,

"רומן"?! על מה אתה מדבר? "רומן שלנו"?!?!"מילות אהבה"?תהיה בריא,אחי..... מילות אהבה הן דבר מופלא,בייחוד כאשר הן נאמרות לכל אדם הנקרה בדרכך והאהבה היא כנה וטהורה איזה רומן?איזה "שלנו"?"שלנו"?!?! אח שלי,אין לי שמץ על מה אתה מדבר או מה חשבת לעצמך-אני מכבדת אותך בתור אדם ולא רוצה כל קשר איתך... זו זכותי,לדתעי ולאישתך תאמר להביט לך בעיניים,ואם בהן היא לא רואה את הסיבה למה לבטוח בך ולהאמין לך-חבל מכיוון שלא משנה מה אמצא אצל בן הזוג שלי,או מה הוא יראה אצלי,כמה רע יראו הדברים-קיים בסיס של אמון וזה מה שאתה צריך לעשות,לדעתי האישית,מפני שאין לך על מה להצטדק אם אתה שלם עם המצפון שלך,אז אישתך תראה את זה ותאמין לך

רונן,

א-התיחסות אכן חובה היא,מכיוון שאם לקחת את הזמן לכתוב לי ולחוות דיעה-מן הכבוד אליך שאני אגיב ב-לא אמרתי שאני רמה מעל הבחור או שהוא קטון מלכתוב לי ביקשתי שלא יכתוב לי מדוע? לא-לא כי הוא לא מובן כי ככה הרגיש לי מותר? הוא אכן ראוי לתגובה ולשיחה ולאהבה ואני אוהבת אותו כמו שאני אוהבת את כל מליוני האנשים בעולם אבל אינני רוצה כל קשר אליו

lmatan1

New member
לילדה חמודה מחיפה שלום../images/Emo14.gif

מזל עקרב מימין אשה הוא הקטלני ביותר, כמו שהצגת את עצמך, נשמעת כמו ילדה תמימה שמשוטטת בעולם החיים והמתים ובסך הכל מבקשת עזרה,,, מאחר ואני מבין באסטרולוגיה לא איפשרת לשום עזרה להכנס לתוכך אני גם מזל עקרב במקרה ולצערי לא נתת לי להעביר לך שום ידע אני שלא כמוך מעז להגיד לך שאני מכיר אותך כמו את כף היד שלי כנראה שנפגעת ממני וגם זה לגיטימי, מה שלא בסדר זה שאת לא עומדת אחרי מה שאת בעצמך כותבת איך כתבת,,,,,,,הוא אכן ראוי לתגובה,, לשיחה ואהבה אבל אני לא כותבת לו כי ככה התחשק לי,,,,, ואני אוהבת אותו כמושאני אוהבת מיליוני אנשים אבל אינני רוצה קשר אליו,,,סוף ציטוט, מי את עונש,, את אוהבת מיליוני אנשים ואת האחד הזה גם אבל לא רוצה קשר, על מי את עובדת בדיוק רק על עצמך,,,,,, רק מתוך הסיבה שמי שאומר שהוא אוהב מיליוני אנשים בעצם גם אומר שהוא שונא מליוני אנשים ותחשבי על זה, ועוד את כותבת במנטרה שלך שלכל משאלה יש כח שניתן להגשימה רק לפעמים צריך לעמול להשיגה, אם תרשי לי את לא מקשיבה אפילו למה שאת בעצמך אומרת אני לא שופט אותך אבל אוי לגבר היחיד שיחליט להתחבר אליך ויבא יום ותגידי לו אני אוהבת את כל מיליוני האנשים בעולם ולו לא משנה מי שזה יהיה תגידי אתך אינני רוצה שום קשר כי ככהבא לי להרגיש אני לא רוצה להוסיף עוד בתקוה שתביני את הטרגדיה שאת מציגה כאן רצית עזרה זו כל העזרה שיכולתי לתת לך מכל הלב אני לא נפגע את כל זאת כתבתי רק בשבילך תודה לך שבזכותך כתבתי מה שכתבתי בהצלחה,

(אייקון של שאגת אריה)

תגיד-יש משהו שאני יכולה לומר לך שיעזור לך לקלוט את העובדה שאני לא מעונינת לדבר איתך? בוא ננסח את זה ככה-אם זה מה שיקל על השינה השלווה שלך בלילות-אני צבועה,ואני אנטיפטית,והדבר האחרון שאני רוצה ביקום כולו-הוא לדבר איתך אני לא מבינה-כמה פעמים צריך לומר לך "לא"?! מה אני אמורה לכתוב כדי ש"תרד" ממני? אם בחורה לא רוצה לשכב איתך-אתה גם יושב לה על הוריד על שהיא מתה?! יודע,היום חשבתי-אולי באמת עשיתי משהו שלא כראוי,אך לאור תגובות שקיבלתי,במסרים,הבנתי שלא אני אוהבת כל אדם באשר הוא,וכך כל מי שבמקצוע שלי.ואכן-יש אנשים שלא נוח להם עם זה-והם אינם חלק מחיי,מתוך בחירה-שלי ושלהם. בינתיים כל בן אדם(בחור או בחורה) שפגשתי-זה בדיוק מה שהם העריכו בי רחמיי עליך-אם אתה בעל ראיה כ"כ צרה שלאהוב אנשים,לאהוב באמת-מכל הלב-סתם ככה-זו מידה לא טובה לידיעתך-זו מידה שהקב"ה הנחיל לנו("אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"-למשל,ובמכלל מצוות ין אדם לחברו שהן הבסיס לתורה לפי הרבה פרשנויות) צר לי שגם במערכת היחסים שלך-אתה לכוד ברשת של חשדות וקנאה-אם הלב שלך נקי,וכן המצפון שלך-אישתך לעולם לא תעלה ספקות בליבה. אמרת למישהי במחשב שאתה אוהב אותה?חבל שאישתך לא מכירה אותך מספיק בכדי לדעת מהיכן זה בא.ואם רבתם-כנראה אכן זה היה ממקום לא טהור. אני לא עובדת על אף אחד ועם שום דבר-חוץ מהסניון הנואש שתרד מהגב שלי ו....אתה מכיר אותי כמו את כף ידך? כי אתה מזל עקרב? איך אמרת-כמו את כף ידך?אז מה שלא תדבר לכף ידך-אתה לא צריך אותי!! תציק לה,ותעזוב אותי כבר!! כמה פעמים ניתן לומר לך? אין לי ספק כי גם על ההודעה הזו תענה במשהו אינפנטילי ומנותק,אז....כמו שאומר חבר מאוד טוב שלי,סופר ואיש מדהים-שא ברכה אני לא נפגעת ממך מה שכן-אני מתוסכלת,להבין,כמה אטימות יש בעולם שלנו.... ואני מאושרת להבין כמה מזל יש לי-שאני מוקםת באנשים שיש לי הכבוד לקרוא להם "חבריי" אז,תעשה לשנינו טובה-ופשוט אל תענה אני יודעת שזה קשה לך,ואני יודעת שאתה לא מסוגל להניח למישהו אחר לסיים את השרשור-אבל תנסה... פשוט....אל תענה

lmatan1

New member
יש לי תשובה לך באמת../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הנזיר שהביא את האמט ננזף כי הוא לא חשב מה אחרי השיעור האמבט יתמלא מיים וכולם יצתרכו להתקלח ככיתה, וזה שהביא סל אני מקוה שבלי חורים. הוא גאון מה בשביל כמה טיפות מיים צריך כלי כלי מספיק בלי בלי,

"תגובה",זורי.אין תשובה מסוימת,יש

הרבה אמיתות אחת מהן-של מורה הזן ולכל אחד מאיתנו-פירוש שונה והבנה שונה של המשפט.... וזה מה שביקשתי לדעת

ggwalla

New member
זן

כל הרעיון מאחורי זן הוא לשבור את דפוסי המחשבה שלנו, לשבור את ההרגלים. כשאנו מנסים להבין את המשל דרך החשיבה הרגילה שלנו אנו מסתבכים, והסיבוך עצמו הוא זה שמשחרר אותנו מכבלי החשיבה. מטרת זן היא לא להחליף שיטת חשיבה אחת באחרת, אלא להשתחרר משיטות בכלל. במקרה של המשל הזה, אולי הנזיר ראשון ננזף כי הוא פעל בדיוק לפי ההרגלים שלו? ואולי, מטרת המשל היא להראות שאין בהכרח קשר בין המעשה לתשבוחות (קורה הרבה בחיים לא?). ואולי, כל המקרה נועד להראות לנו שיש מצבים בחיים אותם לא נוכל להסביר לפי חוקים מסוימים, אך אם זאת הם קורים....

Yildiz Star

New member
אני הבנתי זאת כך

זה שהביא סל נצרים (עם חורים) ראוי לתשבוחות כיוון שהבין שהמים (מקור החיים) אינם שייכים לאף אחד ואין לאף אחד רשות למשול בהם, אלא להשתמש בהם באופן שלא יפגע בסובב, בטבע, בחי שיאפשר נגישות לכולם, זה שהביא את הגיגית רצה למשול בסובב ובטבע, הוא משול למי שמרוכז בעצמו ואינו חושב על הסובב אותו.

תודה רבה לך.חשבתי על משהו כמו

"טבע צריך לחזור לטבע",אך לא כפי שתיארת את זה תודה רבה לך,נתת לי עוד כיוון של יצירה ומחשבה המון המון תודה, שבת שלום

למעלה