הי...

2 כוסיות

New member
הי...

יש לכם (וגם לי!) את המנהלת הכי מקסימה והכי חמודה שיש! רק בגללך אני יכתוב הרבה בפורום...עשית לי ממש טוב על הלב חמודה! אמ...הפורום ממש אחלה! ואני ירשו9ם...אז בואו אני יתחיל לשגע אתכם חחח סתם :) אני בת 14 מחיפה כיתה ט חיים ממוצעים הכי חראגיל וזייהו יש לי "חבר" כאילו אנחנו ידידם ממש טובים ויזיזים אלב כולם חושבים שאנחנו חברים שיהיה :) מה איתכם? ספרו על עצמם!

היי...

למרות שאני ממש חדשה... אני בכל זאת אעשה לך קבלת פנים כי גם אני לא ממש אוהבת כשלא מגיבים להודעות שלי ... כי אני מרגישה מוזנחת קצת... חההה אולי יש לי תסביך...? לא משנה .... העיקר שאת כאן . אגב למה את לא רוצה להיות חברה של הידי"ז שלך ?

2 כוסיות

New member
חחחח איזו וחמודה

גמני יעשה לך קבלת פנים: ברוכה הבאה! תספרי על עצמך... אני רוצה אבל לוידעתצזה מסובך טיפה... כאילו טוב לנו ככה אבל בכל זאת בא לי שניהיה חברים כי זה עדין יותר כיף כזה... וחוצזמה אני אוהבת ילד אחד שנתיים אז זה טיפה מפריע ומה איתך?

sh53

New member
ואני אעשה קבלת פנים לשתיכן יחד ../images/Emo9.gif

לא הייתי פה בשעה האחרונה כי הרגע נכנסתי לבית, אז לא צריך להפגע כל כך מהר
. אנו תמיד מקבלים את החדשים בשמחה, ואני אפילו אגלה לכן סוד - זה משמח אותי מאוד מאוד לראות חדשים בפורומים - גם את הותיקים לא לכעוס

Maybe Its Me

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אין צורך להרגיש מוזנחת דעי לך שאנו כאן בכדי לעזור ואנו תמיד נשתדל לעזור בכל זמן! אז תהני כאן אחותי!

Maybe Its Me

New member
שלום לך! ../images/Emo13.gif

סורי אם לא מגיבים לך פשוט לא כולם על המחשב.. ולא כולם יכולים לענות לך באותו הזמן שאת רושמת הודעות.. אז ככה הפורום באמת אחלה! בזכות שושי המנהלת אנו מאוד מאוד מתקדמים ונהנים כאן אמ...לספר עלי
אין ממש.. אני בת 14,כיתה ט חיה חראגיל אין אצלי חדש בד"כ חחח אין חבר.. וזייהו

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifברוכה הבאה/שבה../images/Emo24.gif

מקווה שתהני פה, באמת יש לנו מנהלת מקסימה, הפורום נהיה מאוד מגובש מאז שהיא באה
מקודם היינו קבוצה קטנה ומגובשת ובזכותה אנחנו קבוצה גדולה
תהני [
]

למעלה