הי!!!

הי!!!

מה המצב? וואי..כמה זמן לא הייתי, אבל יש לי הסבר!!!!! באמת - מיום רביעי אני בצופים. לפעמים מ9בבוקר עד 10בלילה, לפעמים פחות לפעמים יותר...וכל שאר הזמן זה הכנות למבחנים. (לא שהיה הרבה זמן כזה. כבר שבוע לא אכלתי כמו שצריך (אני רצינית לגמרי!!!) ולא ישנתי כמעט... בלע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עשינו? עשינו זרים...היה סיוט..מכירים את הזרים העיגוליים עם הסרט? אז כאלה...ואתמול היינו בהר הרצל לשים אותם. זה היה נורא מרגש והתחלנו לבכות אבל הייתה לזה סיבה.... כי חשבנו על אנשים שנאחנו מכירים ששנה הבאה בצבא. אב לא נורא הם יהיו בסדר כי הם גיבורים!!!!!!!!!!!!!!!!!! אב בס"כ היה כייף. וגם המפקד היה יפה....די וגם הכרתי אנשים שלא ידעתי שקיימין ם בשבט שלי...וגיליתי על מישהו שיודע את השם שלי
(נועם אההם אההם) ועכשיו מילה לגד - נכון מי שאמרתי לך עליו עם השיער פטריה? אז דיברתי איתו והוא אמר שהוא מצטער! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו אני יודעצת.

איזה חמוד....וואי וואי וואי וואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא רק מבחינה יפיופית) אוי אוי. שוב אנחנו מתחילות עם שיחות פרטיות. סורי, נשתדל שזה לא ייקרה שוב (רק תעני לי!)

למעלה