הי...

yamato ishida

New member
הי...

אני חשה כאן בפורום. רק עכשיו נכנסתי... יש לי בעיה... יש מישהו בכיתה שלי... שאנחנו מכירים כבר שנה שניה אנחנו מסתדרים לא גיליתי לאף אחד אבל לפעמים רואים לי בעינים... שאני ... "מחבבת" אותו... מה לעשות? יש לו חברה ואני לא רוצה שידע שאני "מחבבת" אותו.. מקווה שתעזרו לי ימאטו נ.ב. אני בת...

nobodys girl

New member
לדעתי,

אם יש לו חברה אין לך הרבה מה לעשות לנסות להיות ידידה שלו, להתקרב אליו... אין הרבה מה לעשות חוצמזה, אני מניחה שאת לא תלכי ותפרידי בניהם ואם אתה לא רוצה שידע שאת מחבבת אותו אל תגידי לו פשוט, אין לו דרך לדעת.. מקווה שזה איכשהו עוזר אדוה

bubaale

New member
נכון...

פשוט תנסי להתיידד איתו אם את רוצה להיות בחברתו! חוץ מזה- אם יש לו חברה אל תנסי להפריד ביניהם, זה סתם יוציא אותך רעה
, אני חושבת שאת צריכה להשלים עם זה שהוא לא יהיה שלך, גם אם זה יהיה קשה וייקח זמן ותחפשי מישהו אחר- מושג יותר!
ואני אומרת את זה מניסיון, כי פעם ממש אהבתי ילד אחד מהכיתה שלי, אבל אז החברה הכי טובה שלי נעשתה חברה שלו (
, זה נשמע טלנובלי, אני יודעת...), כי היא לא ידעה שאני מחבבת אותו ופשוט עשיתי מה שיכולתי כדי לשכוח ממנו... זה לא היה כל כך פשוט אבל בסופו של דבר הצלחתי ועברו הרבה שנים ואני מבינה שהוא סתם היה ילד מגעיל שלא היה שווה את האהבה שלי וטוב שלא ניסיתי לעשות משהו בקשר לזה, כי זה סתם היה שובר לי את ה-
... אוו....אנחנו אוהבים אותך אנה....
צ´או צ´או, מקווה שתמצאי פיתרון לבעיה שלך!!!

GirlFriend

New member
אממממממ

לדעתי כמו אלו שענו לך, יש לך שתי אפשריות... אחת להיות ידידה שלו וזהו. כי יש לו חברה וזה לא יפה אם תלכי ותפרידי בינהם... או פשוט לשכוח ממנו(בתור אהוב אבל להמשיך להיות ידידה שלו...)

למעלה