הי

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
הי

הי, רק רציתי לדעת מה אתם כאן בפורום חושבים על זה . התחלתי לא מזמן עבודה כל יום מ9 בבוקר עד 4 וחצי בצהריים . סך הכל 3500 שקלים כל חודש. (5ימים בשבוע) אל תגידו עבודה לא מקצועית טכנאי מחשבים !!!! שמרוויח 25 שקל לשעה ?!?!?! זה אבסורדי !!!! כאילו אני עובד כל יום 5 ימים בשבוע וחברה שלי גם כן כל יום 5 ימים בשבוע וביחד אחרי שכל יום אנכנו שורפים לנו בעבודה אנכנו מרוויחים רק 3500 !!!!!!!!!! ולא רק זה גם חברה שלי עובדת פקידות במקום מסויים עובדת 7 וחצי שעות כל יום ומרוויחה רק 3500 שקלים בסוף החודש (גם 5 ימים בשבוע) אני לא מבין ?!?! לאן הידרדרנו הרי המעסיקים מרוויחים עשרות אלפי אם לא מאות אלפי שקלים כל חודש ! מה הם לא יכולים לוותר על עוד טיפה בשביל העובדים ? מה הדרך פעולה בארץ הזאתי זה לתת לעובדים כמה שפחוט ולדפוק אותם כמה שיותר ?! אני גרתי כבר תקופה מסויימת הרי באנגליה ושם עבדתי בתמיכה טכנית לא משנה מה ואיפה, עבדתי מ7 וחצי עד 3 בצהריים, הרווחתי את ה10,000 שקלים , השכרתי דירה וחייתי בלי בעיות כספיות. הכל היה פשוט (הם לא האריחו לי את הויזה אז חזרתי) למה הכל פה כל כך פריקין קשה ? למה כל המעסיקים כאילה אנשים מגעילים שנותנים כמה שפחוט ולוקחים לעצמם כמה שיותר ? מה הדרך היחידה כדי לחיות בארץ הזאתי מתנאים טובים זה להפוך להיות מעסיק בעצמך ולהיות זבל לאנשים אחרים ? ומה אתם חושבים על הזה שאני מרוויח פריקין 3 !!!! מה להפסיק לעבוד ?!!!! כן כי להיות בלי עבודה זה הרבה יותר טוב .!!!!! זה פשוט מרגיז אותי .

al19

New member
ולא רק זה

הרי מה שמרגיז זה שזה רק ימשך פה לנצח כי אי אפשר לעזוב את המדינה .. תודו בזה. החברים והכל נמצא פה אז זה רק המצב הזה ימשך ככה כל החיים ... איך מתחילים להתמודד עם דבר כזה בכלל ?

לנושנוש

New member
כן, לצערי זה המצב בארצנו הנפלאה.

אולי לא לעבוד במקום שמשלם כל כך מעט? להתחיל לחפש מיד מקום חדש? אפשר גם להתאגד ולהלחם על זכויתיך. אישית ממליצה על ארגון "כוח לעובדים".

שירשולי

New member
מבינה לליבך אבל באמת שעדיף לעבוד...

כל עבודה מכבדת את בעלייה, ולא כדיי לך לעזוב עד שתימצא עבודה אחרת, כי לא בטוח שתימצא ,אבל תיתעודד לפחות אתה עובד. ברוך הבא לבייתינו.

al19

New member
../images/Emo10.gif

אז המצב שיוצא זה שעדיף להשאר ככה .. זה לא מצב תקין . אני רוצה להיות מאושר בחיים שלי מכל שנייה.. מכל רגע.. לא רק מהרגעים שאני מגיע הביתה.. זה שאני לא מאושר ... זה כאילו כלא אתם מבינים ? זה כאילו אני לא מצליך ... להגיע למטרה שלי .. זה כאילו אני מפסיד במרוץ של החיים שלי . לא להיות מאושר בחיים שלך זה לעבוד באותה עבודה מעפנה כי כולם עובדים ככה. אני רוצה להיות מאושר מכל נשימה שאני לוקח ולא להגיע למצב כזה כמו היום שאני לא מרוצה מהחיים שלי. אני יודע שאף אחד לא מרוצה מהחיים שלו אבל זה לא עוזר ההבחנה הזאתי .. העובדה שאני לא מרוצה נשארת .

al19

New member
אתם חושבים

שאפשר בכלל לחזור ולהיות שמח כל היום .. מהזריחה עד לזריחה . ? או שזה חלום של ילדים קטנים ?

שירשולי

New member
בטח שחשוב שיהיו שאיפות בחיים....

וכל הכבוד לך שאתה רוצה להיתקדם קדימה בחייך וזה,חשוב מאוד. אבל מה שאני אומרת זשה תחפש משהוא אחר וטוב ורק,אז תעזוב ולא בלי משהוא בייד. ולהיות מאושר זו בחירה אפשר,גם להיות מאושר,מהדברים הקטנים בחיים לא??. שיהיה בהצלחה.

תאמין לי שמבינה אותך...

שנה שעברה בקושי גירדתי את ה-4200 בגלל שהייתי גננת בסטאז', ותאמין לי שעבדתי שעות ארוכות בבית על חשבוני הפרטי והוצאתי המון כסף מסביב לעבודה שם. השנה המשכורת עלתה קצת ועברתי את ה-5000 אבל זה לא שווה אפילו את העבודה וההשקעה, ואני עוד עובדת משבע בבוקר עד חמש אחרי הצהריים, וזה לא כולל שוב את העבודה בבית. אני חושבת שנכון, שכר העבודה במשק הוא לא טוב, במיוחד בתקופה זו, יש הרבה מובטלים אבל אני חושבת שאם יש אפשרות לעבוד, גם אם צריך להתחיל מהתחתית ולקבל סכום קטן יותר לעומת מה שרגילים אולי זה עדיף על פני כלום.

al19

New member
אין מצב שאין פיתרון

אתם אומרים בקיצר שלכולם גרוע ... ואף אחד לא מרוצה כי זה עדיף על כלום אז שנייה גם פרפרי אהבה, שירשולי, ומיסטיק סירקל לא מרוצים פה מהחיים שלהם ?

Mystic Circle

New member
אז למה חזרת מאנגליה???

אני במקומך לא הייתי חוזרת לארץ המסריחה הזאת.

Mystic Circle

New member
התכוונתי שהארץ הזאת מסריחה

לא אנגליה. ומה זאת אומרת "הכול פה"? במילא בגלל היום העמוס אתה לא יכול לראות את ההכול הזה. מה להישאר בארץ רק בגלל כמה חברים? תיקח את החברה שלך וטוס איתה לאנגליה כול עוד אתה יכול. הלוואי ולי הייתה הזדמנות כזאת

al19

New member
א. אין לי את ההזדמנות

* הרי אין ויזה...רשמתי את זה בהודעה הראשונה אז שנייה תנו לי להבין אני נמצא בפורום של להתמודד עם החיים ... וכולם פה גם לא מרוצים מהמצב שלהם בחיים עכשיו ? והרוב פשוט שונאים את המצב ?

שירשולי

New member
../images/Emo8.gifדווקא אנחנו כן מרוצים פשוטטטטטט....

תמיד יהיה על מה להיתלונן,ופה אנחנו פורקים את,ריגשותיינו ומקבלים עצות ותובנות,שלא בהכרך היינו מגיעים,לכך בעצמינו. ותמיד כייף קצת לבכות ולהישתחרר למה לא???? וכן זה פורום מתמודדים עם החיים....וזה באמת עוזר לנו להיתמודד,השיתוף הזה. המשך שיתוף פורה.לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

al19

New member
טוב .. השבוע אני יסדר את זה

נמאס לי מכל האווירה הזאתי הכללית שלי. אני השבוע הולך לברר על משהו שתמיד רציתי לעשות ללמד.. ולהדריך תיירים. תמיד רציתי . למה לא ? העיקר להיות שמח לא ?

למעלה