הי

אורניהו

New member
בוקר טוב ובאמת שיהיה לנו היום..

´קסם של חיוך´ בכל אשר נעשה... *בתי ביום חתונתה

zahavashanny

New member
בוקר טוב ויום נעים לך אורניהו../images/Emo42.gif|

מזמן לא שמעתיך הכל בסדר , לצערי אני עם בעיות של נפילות אינטרנט כל יום כמעט ולכן אני מנצלת את השעות הקטנות של הלילה או הבוקר המוקדם לפני שהאינטרנט נופל מה שקורה לי בזמן האחרון פה בנירובי המשעממת , אגב יש לך רעיון מה מגישים ליד ממולאים עד כמה שזכור לי בישול זה גם הקטע שלך אזי תן רעיון יש לי מחר אורחים ונכנסתי לקטע של ממולאים שכבר בחלקם עשיתי אתמול בלילה. ממני פה בנירובי המשעממת

אורניהו

New member
היי בוקר...טוב ומה מילאת?גמבות

בכל אופן תוספת פשוטה..קחי כמה תפוחי אדמה לא גדולים,שטפי[עם הקליפה] הניחי אותם בנייר כסף,טפטפי כמה טיפות שמן זית,שימי חתיכת ענפון[ענף]של רוזמרין,טיפונת מלח ועטפי טוב טוב כל תפוח בנפרד כמובן.ולתנור כשעה 150 מעלות[איך אני בודק אם הם רכים?תוקע שיפוד.ורוטב טעים לזה אני מכין מיוגורט אחד+כף אחת של המיונז ההוא הדל קלוריות של ´הרמנ´ס´ עם המכסה הכחול+קצת מלח+פלפל שחור,ומערבב הכל ויוצק על התפוח החם כשהוא פתוח מנייר הכסף ומבוצע לשניים.אפשר להצטרף?ואני דווקא התחלתי לשמור על הבטן בימים האלה,וכבר כעת אני מתגעגע ללחמניות הבוקר שלי כאן בקונדיטוריה ליד הבית...יום טוב זהבה..

זהבוש ../images/Emo142.gif

גם אני עניתי לשאלתך בהמשך השירשור ביחד עם בירכת הברוך הבא לקסם של חיוך. מקווה שהבעליות עם ניתוקי האינטרנט יסתדרו ושנפגוש בך כאן יותר ויותר.

zahavashanny

New member
לכל חברי היקרים אכן האינטרנט

כבר כמה ימים משגע אותי, אבל אני כל יום לשניות מספר כשזה עובד אני מציצה ולא מספיקה לענות לא נורא , חונוש תודה רבה על המתכון לשמחתי אני מכירה אותו וגם לאורניהו תודה רבה גם זה אני מכירה מה שחיפשתי זה אולי הצעה למשהו כמו סלטים קלים שזה לא ייצא יותר מדי כבד הארוחה עצמה, אבל זה יהיה בסדר . סתם לפתע החשק לי לשתף אותכם בחוויותי המשעממות פה בנירובי. ובנתיים להתראות ממני פה בנירובי המשעממת

זהבוש ../images/Emo24.gif

כשמשעמם לך בניירובי תחשבי חיובי, שכל יום שעובר בשעמום שם מקרוב אותך אלינו... ופה לא משעמם בכלל (
מAני

יש לי משהו נפלא זהבוש

אבל צריכה זמן להקליד אולי אשמור לפעם הבאה שאת פה? או אקליד בתנאי שאני מוזמנת לאכול את זה איפה שהוא?

magy

New member
בכלל לא צריך לשאול.........

יפיופה אמיתית............... דומה לאביה.......הא????????

ואני שואלת אורני....

איך לאבא כזה מכוער יצאה בת כזו יפה, איך נראה החלבן שלכם אורני? (
סתםםםםםם - התפוח לא נפל רחוק מהעץ!!!!!!

אורניהו

New member
זה סיפורון קטן...החלבן

הראשון היה רומני,זוג שגרו ליד צריף הנוער העובד ממול בצריף קטן,ילד אחד היה להם,והיה מסתובב בשכונה עם עגלת חמורצ´יק קטן ואפור.בקבוקי החלב שאנחנו כולנו מכירים,עם אותו מכסה נייר כסף כזה מלמעלה,וכעת שאני כותב על זה אני חושב שלחלב היה טעם אחר,לא?טעים כזה.אבל אצלנו לא ולא..לא הגיע החלב הזה הביתה,אמא היתה הולכת להונגריה שגרה בתל חנן,על הכביש למי שזוכר היתה רפת גדולה עם כמה פרות כרסתניות[בצד של גלידה תל חנן]וההונגריה הזאת שהיתה אשה ענקית עם ציצים גדולים,ידעה להכין חמאה טובה מאד,גבינות נהדרות והחלב היה נמזג לאמא בתוך כד כזה מאלומיניום,בנותי כשגדלו עוד טעמו מהמטעמים האלה של הגבינות והחמאה שהיתה מכינב אותה הונגריה שמנה מתל חנן עם הציצים הגדולים.לימים כשהרפת נסגרה,חזרנו לקנות חלב אצל חלבן אחר עולים חדשים מרומניה שהגיעו באיזה עלייה,אמנם גם עם חמור ועגלה,ואחר כך קטנוע כזה על שלושה גלגלים...אבל אני נזכר כעת שהחלבן באמת הראשון...היה אדלר אחד,,,כן כן הוא היה הראשון באמת...

טל-יה

New member
אורני???

אתה חייב להזכיר את גלידת תל חנן ????
ומה שלומך ושלומכם?

בוקר טוב וברוכה הבאה קסם ../images/Emo28.gif

לקחתי לי היום חופש לסידורים וניקוי ראש... לזהבוש, בעניין התוספת שתופסת לממולאים.. אני מגישה את הממולאים כתוספת במרכז השולחן. אני מגישה כמנה עיקרית צלי בשר בתפוחי אדמה או עוף בשזיפים על מצע אורז לבן- והממולאים נלקחים בחשבון כתוספת. גם אני הכנתי אתמול ממולאים של: עגבניות, קישואים, פילפלים ירוקים ופילפלים אדומים, יצא לי פיירקס גדול מרהיב בצבעוניותו. אני ממלאה גם פלפלים צהובים אבל לא היה לי. יש לי מתכון נהדר וקל לעוף בשזיפים המוגש עם אורז לבן: להשרות פולקס של עוף בנוזלים של קופסת ליפתן שזיפים שחורים (בארץ קוראים להם שגיב) להוסיף כמה כפות אבקת מרק בצל, כמה שיני שום קצוץ וזהו. להשרות כמה שעות טובות במקרר ולהפוך מידי פעם. לאפות בפיירקס מכוסה בנייר אלומיניום כשעה ואז להסיר את הנייר האלומיניום לתוספת השחמה... זה טעים להתעלף!!!!!!! בוקר טוב נוסטלגיים

אורני ../images/Emo21.gif

מקווה שתספר מחר איך יצא. צריך רק להזהר לא לייבש את העוף. בתחילה אני אופה בחום 150 מעולות ואח"כ מעבירה ל-125 תציץ מידי פעם.. יוצא חום והריח אופף את הבית בטרוף!

למעלה