הי........

הי........

אני חדשה בפורום מכושפות אני מתה על הסידרה פרו פייפר ופיבי מאוד חמודות אני מקווה שמישהו יסביר לי יותר על הפורום הזה ומה עושים בו
§קלודיה§

מדברים בו על מכושפות.

אני מניחה. מעולם לא התעמקתי בזה, אבל הכותרת ("מכושפות") נתנה לי רמז. מצד שני, באמת תהיתי למה אנחנו מקריבים חתולים שחורים
בימי שישי בלילה, כך שאולי זאת הסיבה שאת מבולבלת.

HuGo Hell

New member
חיחיחיחיחי.. ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

אני הוגו, תקראי את "הודעת המנהל/ת" וזה כבר יסביר לך הכול וליל אירי היא אופל מקניל, ה"להקריב חתול שחור" היה בצחוק כי מקריבים חתול לבן! וזה ביום שבת בירח מלא ^-^ סתם חחחחחח... ברוכה הבאה תשתלבי ותקראי את הודעת המנהל/ת

P3H2O

New member
מה אתה רציני?../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif../images/Emo121.gif

חשבתי שאנחנו אוכלים רגלי צפרדע בימי שישי ובימי שבת אנחנו שותים דם של עכברים!!! טוב לא חשוב והוגו תפסיק להגיד לכולם לקרוא את הודעת המנהלת שהיא לין דרך אגב כי זה מעצבן יש את לין שתגיד להם את זה

Charmed 4ever.

New member
זה הקטע איתמר.. לין אמרה לפני כמה

זמן שנמאס לה להגיד את זה.... אניוואי.. ברוכה הבאה..

Phoebe again

New member
וולקם טו דה קלאב...

אופל באמת תהיתי אם הלילה גם מקריבים חתולים שחורים כי לא הודיעו לי מתי בדיוק... אניוואי רק תודיעו לי ואני אפילו אספק עוד חתולים...

HuGo Hell

New member
זה בשעה 23:30 כי אנחנו צריכים..

להספיק לעשות את כול זה לפני קבלת כוחות, זוכרת?

P3H2O

New member
אני רוצה חיזיונות!!! כמו של ליסי!!!

אבל מה מקריבים קודם את החתול השחור או הלבן?

P3H2O

New member
טוב השרשור הזה נגמר אז אני אנצל

אותו בשביל לשאול כמה שאלות, ראיתי עכשיו את פרק 109 והנה השאלות: 1)הכוח למצמץ הוא כוח טוב או רע ואם הוא רע אז איך מתיו יכל להעתיק אותו ממכשפה? 2)מתיו יכול להעתיק רק כוחות שמשתמשים עליו ובמצמוץ לא משתמשים עליו אז איך הוא העתיק אותו? 3)איך זה שלאחיות בעונה ראשונה ולמלינדה היו את אותם כוחות? עברו 300 שנים ממלינדה והכוחות היו אמורים לגדול בהרבה. תענו לי בקשה!!!

Ophel McNeil

New member
בלה. ../images/Emo108.gif

קודם כל, מצמוץ יכול להיות כוח שמתיו נולד איתו, או שהוא יכל לגנוב אותו ממכשף (רשע) בדרך העתיקה והטובה (??) - סכין בגב. דבר שני, כוחות לא גדלים במהלך הזמן ההיסטורי של העולם, אלא בגוף של האדם. הוא מסתגל אליהם, והכוחות גדלים אצלו.

P3H2O

New member
אז למה אצל פאני או פאטי הכוחות לא

גדלו? רגע ולפי מה שאת אומרת זה שאפילו אם הכוחות של פייפר יגדלו ויהיו חזקים אז הדור הבא יתחיל רק עם ההקפאה?

Woogyman

New member
כן...

כשפייפר תמות, בהנחה שזה יקרה מזקנה וכשעוד יש לה כוחות, אני מעריך שיהיו לה כבר המון כוחות ושההקפאה שלה תצמח למימדי ענק. זה לא אומר שגם הבת שלה תוולד ככה. הבת שלה תוולד עם כוח אחד קטן, שלא חייב להיות הקפאה או פיצוצים או משהו אחר שיש לאמא שלה (זה יכול להיות כל כוח שיש במשפחה או אצל אורות לבנים) ולאט לאט הוא יגדל אצלה. הכוח הקפאה שיש לפייפר זה לא אותו כוח הקפאה שהיה למלינדה. האלדרז יכולים לתת את אותו כוח לכמה מכשפות ואצל כולן הוא יתחיל לגדול מההתחלה. ובקשר למיצמוץ - מת´יו יכל להעתיק אותו כמו שהוא העתיק את החזיונות של פיבי. להחזיק את המכשף, וברגע שהוא ממצמץ הכוח מועתק. מצד שני סביר להניח שהוא פשוט הרג מכשף ולקח אותו...

HuGo Hell

New member
אופל ואיתמר!

מתיו לא נולד איתו, ומתיו לגנב אותו ממכשף רע, מתיו יכול להעתיק כוחות ממכושפות טובות... וזהו! רק רציתי להגיד

למעלה