טעות.
כמה פעמים אפשר להגיד את זה כבר? מכשפה נולדת עם כוח אחד שעובר בצורה גנטית. כשמדובר במשפחת האליוול-וורן זה יכול להיות אחד משלושת הכוחות של האחיות או כל כוח אחר שעובר במשפחה - נשיפת קרח, קריאה ליסודות, אש, האטת הזמן וכו´. אחרי שהיא נולדה עם הכוח הוא מתחיל להתפתח אצלה. אצל כל מכשפה זה מתפתח בקצב שונה, בהתאם לאימון שלה בכוח, לחוזק הטבעי שלה (ואני לא מדבר על כוחות חזקים! אני מדבר על כישוף טבעי של המכשפה, כמו שפרו הייתה האחות הכי חזקה מהבחינה הזאת). מלינדה לא נולדה עם שלושת הכוחות. היא נולדה עם אחד מהם ובמשך החיים שלה קיבלה עוד שני כוחות. ככה זה היה גם עם פאטי ופאני שאני בטוח שהיו להן עוד כוחות שלא ראינו. אולי לא פיצוצים (הקפאה לא חייב *תמיד* להתפתח לפיצוצים, כמו שחזיונות לא תמיד מתפתחים לריחוף וכו´) - לכל המכשפה האלדרז נותנים כוחות חדשים לפי שיקולים שונים שלהם. בכל מקרה, לכל מכשפה, קשורה משפחתית למלינדה וורן או לא, יש כוח אחד כשהיא תינוקת ובמשך החיים היא מקבלת מהאלדרז עוד כוחות לפי הקריטריונים שרשמתי למעלה. מיצמוץ הוא כוח של מכשפים, אבל כמו שאמרתי בתשובה לאיתמר, לפעמים גם מכשפות טובות מקבלות אותו בדרכים לא שגרתיות.