הי

הי ../images/Emo66.gif

טוב, אז הייתי היום בחופש והחלטתי שחוץ מיום כיף אני חייבת לקנות לעצמי משהו. הייתי במתאים לי בארנה (זה בסדר אפשר להרגע כבר החזרתי את המשכנתא). ממש תענוג לעיניים. כל המידות של הגמדות בחוץ, והדובות שוכנות לבטח במחסן.
איזה אושר לראות חולצה שתתאים לאחיינית שלי בת ה - 8
ולשאול אולי במקרה יש גם קצת יותר גדול. מדדתי דוקא חולצה חמודה, אבל אחרי שנזכרתי בקול של מנהלת הבנק שלי,
ובדקתי שוב?! את המחיר (250 ש"ח לחולצת טריקו יפה אבל הלו???????
) אז ויתרתי ומייד חתכתי ל - outlet שוב כדי להתאכזב מקולקציה דוחה עד כדי גועל.
חזרתי עייפה אך מאוכזבת.
הלו.... הצילו, רוצה חולצה יפה לליל הסדר בלי לקחת משכנתא..... רעיונות? מישהו?????

madam pompadour

New member
Prima Class....

בית קלקא, קרוב ל"פנאי לי", דרך פ"ת 112. אל ייאוש - בטוחה שתמצאי משהו. אמשלי תמיד אומרת שקניות הכי טובות, הן אלו הלא מתוכננות.

sigalit33

New member
יש לך אמא חכמה../images/Emo22.gif../images/Emo23.gif

ואפשר לנסות גם ב"עונות" קניתי שם חולצה לאחרונה, טי שירט עם מחשוף מרובע מאד מעניין ודוגמא צעירה וקייצית- נורא חמוד. ב100ש"ח (יחסית זה לא נורא...)

silvey

New member
הכתובת של פרימה קלאס על הקבלה

שאצלי היא דרך מנחם בגין (דרך פ"ת לשעבר) 116.

silvey

New member
גל, בניו יורק 4 בלוקים זה הרבה...

אבל יכול להיות שאפילו לבית קלקא יש כמה מספרים בגלל גודלו. ולרב לא נלך...אצלי הוא כבר היה...

madam pompadour

New member
ניו יורק....../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

בשביל ניו יורק אני מוכנה ללכת לרב וגם לעשות בשבילו עוד כמה דברים...
אצלי, ד"א, הוא עדיין לא היה

החורזת**

New member
אני אוהבת את החולצות של שרינה

וגם ללילית וורדה לא פעם יש מציאות. ואם את אוהבת חולצות טריקו יש לעונות מבחר לא רע. אבל, הייתי מציעה לך לבוא לחנויות האאוטלט בבילו סנטר (יש שם עונות, מתאים לי, לילית וורדה, ג'אמפ ועוד. בדרך כלל המבחר שם גדול יותר, המוכרות חביבות והמחירים סבירים. ואם תהיי נחמדה, אז אשמח להתלוות אליך
. ואחותי מסרה לי (לא ראיתי במו עיני) שיש מבחר לא רע בחנות במרכז המסחרי של מעוז אביב. איני זוכרת את שם החנות אבל בזמנו כתבו עליה פה בפורום. המחירים לדבריה סבירים מאוד. ואי אפשר לטעות לגבי החנות, כי באותו מרכז יש רק חנות הלבשה אחת. (כשאנחנו נוסעות לכיוון של בית הורי ויורדות מאילון לרוקח, אז בנסיעה לכיוון הפיל, המרכז נמצא מצד שמאל ברמזור הראשון אחרי הרמזור שבו מסתיים הלונה פארק). יש חנות נוספת של אותה רשת במרכז המסחרי ברמת אביב ג' ושם אפילו המבחר גדול יותר.

טוב אז

הייתי בבוקר במתאים לי בר"ג ושוב המשכנתא צרחה הצילו.
אז הלכתי לעונות, ולאחר יאוש כמעט טוטאלי מצאתי חולצה די יפה לליל הסדר בתנאי שלא יהיה קר מידי,מה שכרגע נראה די אמיתי כי אני אחגוג אותו בירושלים. אבל הבדיחה שרציתי לספר לכן היא שמדדתי כמה חולצות שהיו צרות עלי בחזה.... עלי... כן כן עלי.
נראה לי שבעונות ממש החליטו לפנות לגמדות. פשוט טיפשות. כשדיברתי עם המוכרת לגבי המידות, היא טענה שעכשיו הם מקדמים את מידות הביניים וכי מה שיפה להן בטוח לא יהיה יפה לנו. עוד תרוץ מטומטם.
אמרתי לה שמי שבמידה 40-42 ממש לא תכנס לשם כשיש לה מבחר מדהים של בגדים בחצי מחיר לאורך כל רחוב ביאליק בר"ג. לטענתה, לא ניתן להשוות את האיכות של בגד יקר שלהם לאיכות של ה - 10 ש"ח בביאליק.
איך אומרת לובה? 'סדר.

DREAM111

New member
מה ברחוב ביאליק אפשר למצוא

בגדים בגודל שלנו ב-10 שקלים
וואלה שום אופנה לא מעניינת אותי אם יש כאלה דברים להשגה.

feeler

New member
ביאליק ../images/Emo99.gif

חחח... אני אוהבת רחוב ביאליק... כן, בביאליק יש חנויות למידות גדולות (לפי מה שאני זוכרת), והמחירים, כמו בכל רחוב ביאליק, לא יקרים. נראה לי.

מתי עונות ישימו את אופנת האביב,קיץ?

אני מתכוונת לאתר שלהם פה .בטוח שהבגדים נמצאים בחנויות וזולים הם לא,אז בואו נקווה שיש להם מספיק כסף להכניס לאתר שלהם את האופנה העכשווית. אני אישית קניתי קצת לפני מספר שבועות אבל זה היה עם שרוול ארוך ועכשיו מאוד מתכייף משהו חדש ויפה.מבינות אותי נכון?

למעלה