הי 16/8

idoh1

New member
הי 16/8

איזה הקלה איזה כיף היה ליראות שעוד 2 משימות קיפיצה היצתרפו למשימות שהושלמו המשימה של B2 והמשימה של שון עליתי ב 6 אחוז משני המשימות (זה כלום... לקח לי כ 10 שעות להשלים את שניהן) ככה עולים 10 % ב 15 דקות אז למי שלא פרפקציוניסט ולא אוהב ליראות משימות לא גמורות תעזבו את המשימות קפיצה בצד.......... אגב אני לבל 31 קוסם ברקים כמה שאלות 1הברקים שלי ממש חלשים אםילו לא הורגים חלזונות (הם רמה 3) זה נורמלי? 2 איפה יש פי קיו לרמה שלי? ואם אין איפה אני יכול להיתאמן.?(תמונה / מפה של המקום תעזור) 3 איזה שרביט / מקל קוסמים אני יכול ליקנות ואיפה? בינתיים יש לי של
28

tomyoyo

New member
רמה 24 D:

רמה 24 סיימתי כמה קווסטים מוכר את המגילות שבתמונה!@@#! שרת : Bera

רק את המשימה של המפות והרובוטים ו..

השגתי את הספה
הרובוטים כאלה קמצנים..קשה להם להוציא מפות?!!! 3/50

One Minute

New member
בשביל זה צריך סבלנות.../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

אני לא ממש אוהב לקחת קווסטים כאלה, מה שמזכיר לי את הקווסט של ה300 שקים שבהליוס TOWER ובקוראן פולק טאון. ארגג. -.-

Dirty wings2

New member
אותה רמה כבר חודש וחצי Lol

אני מבלה הרבה בהנסיס עם החברים,פשוט אין לי כוח וחשק לעלות לבלים. עליתי בכמה אחוזים,וגם הרגתי המון בוסים מזוייפים אבל אין רבותיי אני לא עולה כבר לבלים חודש וחצי. אני עדיין לא יודעת מה העניין עם הnx לא יודעת כמה לקנות וכמה ישאר לי אחרי זה
אז אני הלכתי Cya <3

OmrIsrael

New member
../images/Emo207.gif עזרה דחוףףףף (כמה שיותר מהר..)

האמת שזה לא קשור למייפל אבל בבקשה תצילו אותי.. זוכרים את המשחק באינטרנט שבו נותנים לכם רמזים ואחרי שאתם פותרים רמז אתם רושמים אותו בכתובת למעלה (משו כזה) ואז אתם כאילו עוברים שלב וצריך לסיים בערך 40 שלבים? זוכרים איך קוראים לו בגרסא העברית? זה דחוף.. תודה חבריה XD

הקאש הגיע!!!!!!111111111111111111111111111111

לאחר שבועים ויום קבלתי 10$!!!!! המלצות? יאאא!! שלחתי בדואר לפני שבועים 50 ש"ח וקבלתי היום

Dirty wings2

New member
כיף לך!!!1

תגיד אם אני שולחת 100 שקל בדואר כמה קאש אני מקבלת? ותהנה עם הקאש

!!!!!:

שאלת שאלה פה מזמן על זה, והגבתי וכנראה לא ראית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1694&msgid=103679972

oOsharyOo

New member
רמה 38 XD

ומישו פה מוכר fairy wand רמה 38 אבל שיהיה או עם מגילות או שיהיה מעל הממוצע?! ואני בברה אם כן אני רוצה לקנות!!

למעלה