הי - שאלה

gilush4

New member
הי - שאלה

היי!!! מה נשמע??? רציתי לדעת (בתקווה ענקית שאתם זוכרים) מי היה שבוע שעבר ב"מדברים בשקט" (תוכנית לפני רמי קליינשטיין). ושאלה אחרונה - מי המקומות הראושנים במצעד אתמול? שעמתי את הכל ואת זה פספסתי. תודה!!! ויום מדהים!! :)

b o n c h

New member
../images/Emo32.gif הלוווווווווווו

מה קורה???? בטח שאלתם את עצמכם אם אני חיה.... אז כן! אני חיה, אבל מתה מעייפות! רק עכשיו אני מבינה מזה עייפות צבאית ותאמינו לי זה לא כיף (לכל אלו שלא משרתים בצבא וגם לכל אלו שלא ישרתו מעולם!) באתי רק לראות מה נשמע אתכם בשבועיים האחרונים ואני מבינה שלא כ"כ הרבה. מקווה שהכל טוב אצלכם בחיים ושאתם מאושרים ושאני לא חסרה לכם יותר מידי
אוהבת! (תכתבו, אני פה עד מחר בערב!) אוהבת המון!!!!!!!!!

b o n c h

New member
וכמובן, מצטערת ש...

שירשרתי לא נכון, זה בגלל שלא הייתי פה הרבה זמן - מותר לי
! ליאורע כפרה, במוצ"ש תעשי מעשהב ותעבירי אז זה חחחח תודה כפרה!

b o n c h

New member
מה החיוך המטומטם הזה?

תגיד משהו!!!!!!!!!!! מגיעות לי כמה מילים עם כל הכבוד!...

b o n c h

New member
כלום, צבא, אתה יודע...

בעצם אתה לא יודע... חחחחחחחחחחחחחחחח
סתם סתם צוחקים איתך נשמה!

chen010189

New member
מה עושים שם?

ותגידי זה נכון שביום הראשון עוברים אלף סרטים והרצאות על הצבא ובסוף מקבלים מתנה או משהו? ספרי קצת על הטירונות

b o n c h

New member
אמממ... כשתתגייסי תגלי!

חחחח סתם
אממממ, להגיד לך את האמת? הייתי כ"כ בשוק ביום גיוס שלי שדיי הדחקתי הכל ואני לא ממש זוכרת מה היה שם... מקבלים כל מיני מתנות ויש כמה סרטים, לא זוכרת אבל מה.... טירונות דיי קלה (כולה 02) ולירות בנשק זה ממש כיף!!!!
אני מתחילה את הקורס ביום שני ויהיה כיף - אני מקווה! הכרתי מלא בנות חדשות (אנחנו 130 בקורס) וסתם, דיי טוב לי להיכנס שוב למסגרת, ואני מאמינה שעם הזמן רק ישתפר... אני יוצאת עם חברות, נדבר מחר.... אוהבת!!!!!!!!!

b o n c h

New member
היי!!

אממממממממממ הכל טוב, בצבא נחמד... אני? מסיימת טירונות מחר ומתחילה קורס חינוך קכ"ה (מספר הקורס) ואני סוגרת את השבת הבאה, כך שיהיה לי זמן לדבר אתכם רק עוד שבועיים!
מה קורה איתך?!?! חוצמזה, איפה כולם? מה עם שרשור סינגלס?!?!

b o n c h

New member
אופס ../images/Emo2.gif

אמרתי שרשור סינגלס???? שרשור המצעד המלא!!!!!!!!!!!!!!!!!

RJlake

New member
זהו איפה הוא באמת?

בכלל מה קרה לפורום?
הייתי בטוחה אני חוזרת ויש לי 5 דפים אחורה בקושי דף

RJlake

New member
ואו היה מדהים פשוט מדהים

אני עדיין מחפשת דרך יותר עמוקה לנסח את זה
אבל באמת שזו חוויה שאי אפשר לתאר. בכלל למי שיש את האופציה ללכת אל תהססו בכלל.

למעלה