הי שאלה של משלבת ..

רואה 6 6

New member
מה-פתאום-שאת-תדברי עם ההורים!!

את לא מנהלת את השילוב,ההורים מנהלים יחד עם המערכת. את חייבת ליהיות ברורה.מנומסת,נעימה,אבל ברורה.
למשלבים מעבירים מסר שהם שייכים למערכת,שהם מועסקים ע"י המערכת,שההורים לא יכולים להגיד להם מה לעשות ובכן,זה ממש לא נכו: המערכת נותנת שירות לילד ואת מגלמת את השירות הזה. אף אחד לא אמור לבצע על חשבון השירות הזה מחטף. אם את מבינה את זה,אם את נותנת שירות פר אקסלנס לילד אף אחד לא יעיף אותך. יעריכו אותך.

אוקי אבל אני לא רוצה שההורים יגלו על זה מגוף שלישי

ואני כן מרגישה מחוייבת לדבר איתם . לומר להם שזה קרה ולתת להם לנהל את המלחמה הזאת .
אני טועה?

רואה 6 6

New member
לא,העיצה שלי אחרת:

תבהירי שתסייעי גם לילד השני רק לאחר שהתקבלה הסכמה רשמית מההורים והם חזרו אליך והודיעו לך את זה בעצמם גם כן. המתי"א זה לא גוף שלישי,זה הכי גוף ראשון ואם מישהו שלא קשור מרכל וזה מגיע אליהם אפשר לתבוע את המערכת על הפרת חיסיון.את לא צריכה לגונן על ההורים וזה עוד לא קרה,רק שאלו אותך.מקסימום תעדכני אותם בכך שכך שאלו וסירבת להסכים עד לרגע שבו תתקבל הודעה רשמית מטעם כולם.

dina199

New member
אז זה לא בא בחשבון. רק שכנראה

כולם יצטרכו להשיב מלחמה. הורים של הילד הראשון כדי שלא יאבדו את השעות שלך, והורים של הילד השני כדי לקבל סייעת משלו למלוא השעות שמגיעות לו.

dina199

New member
זכותם לבקש ממך (כתוב בתקנות) וזכותך לסרב.

את צודקת , ילד צריך את כל תשומת הלב שלך.
ואל תספרי לאף אחד שהורים משלמים לך , כי הרוב עושים את זה אבל זה עדיין לא חוקי.

רואה 6 6

New member
בהקשר לשאלה של מורי לנצח

שאני שמחה מאוד שהעלתה אותה כי זה מזכיר לנו שוב עד כמה קל לרמוס זכויות של אלו הזקוקים להן ביותר.
כהורים אנו מודעים יותר או פחות לאפשרות. יש אלה שלא יניחו ולא יתנו לפיפס לחמוק תחת עיניהם ויש אלה שפחות בנויים לראות ולהילחם על כל דבר. אין בפי האשמות כלפי הורים אלא דוקא קריאה לכל אנשי המקצוע שעוסקים סביב הילד לעזור להילחם עליהן. החוק איפשר את מציאותכם שם וזה מחייב.
כל יום בעבודתי אני עדה לקלות הזו שאינה נעשית במודע ולא מכוונה רעה אלא מתוך מאבק על משאבים בשטח המצומצם,חוסר הבנה מוחלט ופחד מהשונה וגם,היעדר אתיקה. אולי זה בעיקר. אנחנו אומה נטולת אתיקה. אני חוששת שזה משאיר הרבה פעמים את ההורים והמשלבים שלהם לבד והרבה מהמשלבים נשברים מלחצי המערכת, שאינם אתיים הרבה פעמים.הפחדים הלא ריאליים מפיטורין,הקבלה את "צידקתו" של מי שחזק כי הוא...חזק הם נחלתם של הרבה משלבים והילד החניך משלם את המחיר. אסור שיקרה שהאדם הדי אחרון,שנמצא שם כי הוא רוצה (משלבים עושים עבודתם כי הם רוצים,בניגוד למערכת המחויבת בחוק לקלוט ילד עם צרכים מיוחדים) יכופף ראשו כאשר הוא הראשון שרואה רמיסת זכויות.

למעלה