הי קולט

דווקא דובר על הדגם הכללי

לא יודע מאיפה אתה מסיק מסקנות(מה שנח לך כנראה)אבל אני לא יודע כמה האופנוע שם משופר(ברור שמתקן לספר דרך ומה שנחוץ לראלי הוא הוסיף) והוא גם לא רוכב מפעל לדעתי אלא פרטי,רואים בתמונות אותו ואת האישה מטפלים באופנוע. תשתדל גם לא להסיט את הדיון,אנחנו לא מדברים עלי ועל רמת הרכיבה שלי(אז אל תדחוף לי "סיפורי גבורה"ואל תאים עלי עם החיפוש של תפוז,אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי פה אי פעם.אתה יכול גם להשאיר את זהר מחוץ לסיפור,פעם אחרונה שבדקת אנחנו לא תאומים.)אנחנו מדברים על האופנועים והיכולות שלהם. אני ממש לא מצלם את כל הטיולים שלי וגם לא צריך להוכיח כלום אבל אני אמשיך להסביר למי שמעונין שאפשר,כדאי וניתן להפיק המון כייף מדוש"ים(גם עם פירינגים)גם |הדגשבשטח!|

34TK

New member
עזוב דורון, גם אם תתקין על DR650 מיתלים

"מקצועיים" השילדה לא תחזיק ,ובמשך הזמן שתרכב עד שהשילדה תשבר לך תמצא שתנוחת הרכיבה לא משהו לרכיבת אטרף בשטח\אנדורו . כמו שתנסה לרכוב כל היום בכביש על הKTM ,אפשרי אך לא לעניין. תבדוק לאיזה תחום היצרן מכוון.

אני דווקא ציפיתי ל

די כבר,נמאסתם עם הכן דו"שים לא דוש"ים שלכם

MexMex

New member
ופה ההבדל בין הטנרה לבין הSE

הטנרה הוא דו"ש על הצד הרך של המשוואה. אפשר לעשות איתו המון דברים, אבל תחרויות בלי לשפר דברים, זה כבר יהייה גדול עליו. הSE הוא אופנוע אנדורו. לא אנדורו כמו הEXCR אלא יותר אנדורו כמו ה690 אנדורו. זה אומר יותר אנדורו "רך". וכן, בלי לשפר כלום האופנוע הזה אוכל מסלולי ראלי כמו כלום, חוצה דיונות כמו גיבור, ובנסוף, טיל מעופף על הכביש. מה יותר דו"ש מזה? M.

ומה ההבדלים ה"גדולים" הין הSE לאדוונצ'ר?

קצת פחות פלסטיקים,מיכל דלק קטן יותר ומתלים קשיחים יותר. בגלל זה גם המשקל שלהם לא כ"כ רחוק(15 ק"ג הבדל מקסימום) תכלס,בדיוק אותו בסיס(מנוע,שלדה וכל החלק האחורי)לא? לכן אני מנסה להסביר לו שיש לאופנועים האלה יכולות לא מבוטלות גם בשטח(כן,עם פוטנציאל נזק גדול יותר).

למעלה