הי - צריך עזרה בבקשה

beatman31

New member
הי - צריך עזרה בבקשה

שלום לכולם בפורום שמי נתי ואני חדש פה ... רציתי לדעת אם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג אקורדים של מוזיקת דאנס,אמביינט, ליפטינג האוס וכו .. בקיצור מוזיקת דאנס מסחרית וקליטה אני מתעסק בזמן האחרון בכתיבת התחומים האלו והרקע המוסיקלי שלי הוא די בסיסי לכן אני מחפש לשמוע אקורדים קיימים של להיטים יפים בתחום .. אקורדים שמרגשים ומרימים אותך למעלה ולכתוב משהו דרך ההשפעה שלהם האם קיים אתר כזה או חוברת תווים בתחום ? אשמח לתגובות ורעיונות שיהיה אחלה יום נתי

ממ בזמנו הסתובבתי בכמה אתרי מידי

והיה אתר אחד ממש לא רע עם מבחר גדול של המון "להיטין", בעיקר אפליפטינג ודאנס ישן, אליס דיג'יי שיקיין בי.בי.אי אייטיבי וכל החבר'ה האלה, ממש לא זוכר את כתובת האתר לצערי. תריץ חיפוש בגוגל ידידי

Spectral

New member
?

אפשר להיות יותר יצירתי. אפשר להקשיב למוזיקה הזו. אפשר להקשיב הרבה למוזיקה הזו, ואז לקחת את הטרקים שאתה אוהב ולעשות LOOPS מאלמנטים מסויימים בכל טרק, ואז לזרוק אותם בחזרה לסקוונסר עם הרבה אפקטים עליהם, ולשחק עם זה. וזה ילמד אותך קצת יותר מאשר לחפש אקורדים למוזיקה. ואם אפשר עוד הצעה קטנה. אקורדים במוזיקה כזו הם דבר קצת פחות חשוב מהקצב. אתה יכול להשתמש באקורדים של כל מוזיקה אחרת (והרבה עושים את זה) על קצב בנוי כהלכה של 120 BPM ומעלה. דאנס עובד על המוח דרך הקצב, את רוב הטרקים בז'אנר הזה מפיקים מהקצב ומעלה (אם תקשיב הרבה, תשים לב שהתקפות של אקורדים מגיעות בדיוק לפי המקצב והקצב, פילטרים נפתחים, גייטים נפערים, דיליי עושה פיידים לפי הקצב), אתה חייב קודם ללמוד לעשות מקצבים... ועל זה, יש מלא TUTORIALS באינטרנט :)

למעלה