הי, צדקתי...

CANDY MAN

New member
הבדל קטן?

להיות אדיוט ולסכן את הילדים שלך זה הכי נורא בעיניי במיוחד אחרי שטיפות המוח.

Moledet972

New member
קנדי מן - עברת למפלגת העבודה

השטח של חוות גלעד הוא שטח פרטי, ולכן, לפי החוק - יש לערוך שימוע בבית משפט. וגם לאחר השימוע -> מותר להרוס מבנים, אך אסור לפנות אנשים.

EverMan

New member
דבר ראשון

אין כל רע לעבור למפלגת העבודה. זה אפילו כבוד. חוות גלעד אינו שטח של א"י , לכן ישראל לא צריכה לעסוק בזה. יש לישראל כל זכות להגיד לאזרח שלה שאין לו זכות לחיות שם בעיקר שהשטח תחת חסותה לעת עתה. שנית, אנשים התיישבו בגליל ובגולן ובכל מקום אחר - לאחר שהיה ברור שהשטח יסופח אלינו , וכל התושבים שם קיבלו אזרחות, לא לפני. אין את העוול שנעשה ביש"ע. תסלח לי מאוד , אבל : תפסיק לשחק אותה מטומטם

Moledet972

New member
כמו שכבר אמרתי לך - הגליל סופח

ב-1964. מזרח ירושלים סופחה ב1980. בכל האזורים הללו בנו ערים גם לפני כן. וודאי שחוות גלעד בארץ ישראל!(בעצם גם ביירות נמצאת בארץ ישראל). אם לא סופחה יש"ע - יש לספח את השטח, או לפחות חלק ממנו.

Moledet972

New member
תגובה....

כמו שכבר אמרתי לך - הגליל סופח ב-1964(או שבעצם סופח - אבל תושביו הערבים לא קיבלו אזרחות). מזרח ירושלים סופחה ב1980. בכל האזורים הללו בנו ערים גם לפני כן. וודאי שחוות גלעד בארץ ישראל!(בעצם גם ביירות נמצאת בארץ ישראל). אם לא סופחה יש"ע - יש לספח את השטח, או לפחות חלק ממנו.

Moledet972

New member
תגובה

כמו שכבר אמרתי לך - הגליל סופח ב-1964(או שבעצם סופח - אבל תושביו הערבים לא קיבלו אזרחות). מזרח ירושלים סופחה ב1980. בכל האזורים הללו בנו ערים גם לפני כן. וודאי שחוות גלעד בארץ ישראל!(בעצם גם ביירות נמצאת בארץ ישראל). אם לא סופחה יש"ע - יש לספח את השטח, או לפחות חלק ממנו.

Moledet972

New member
תגובה

כמו שכבר אמרתי לך - הגליל סופח ב-1964(או שבעצם סופח - אבל תושביו הערבים לא קיבלו אזרחות). מזרח ירושלים סופחה ב1980. בכל האזורים הללו בנו ערים גם לפני כן. וודאי שחוות גלעד בארץ ישראל!(בעצם גם ביירות נמצאת בארץ ישראל). אם לא סופחה יש"ע - יש לספח את השטח, או לפחות חלק ממנו. ?dO I lOoK liKE i nEeD dIRecTIonz

EverMan

New member
תגובה

תושבי הגליל וירושלים קיבלו אזרחות גם לפני סיפוח השטח , לא הייתה בו אפליה כלשהי. בנוסף השטח היה מיועד למלכתחילה ובכוונה ברורה להיות חלק ממדינת ישראל. ואל תיכנס לסמנטיקה , ככה זה. בנוסף לזה , שאני אומר ארץ ישראל , הכוונה היא למדינת ישראל. אני לא מדבר על ארץ ישראל מהפנטזיות שלך , אלא על ארץ ישראל כיום. לא על מונחים היסטורים.

Moledet972

New member
אני דיברתי במונחים גאוגרפיים.

- הם לא קיבלו אזרחות, וחיו תחת משטר צבאי עד 1964. תושבי מזרח ירושלים, קיבלו בחלקם אזרחות וחלקם תושבות, רק ב-1980. בוודאי שאין שום חלוקה טבעית-גאוגרפית בין השטחים שממזרח לקו הירוק לבין השטחים שממערב לו.

EverMan

New member
הם קיבלו אזרחות

וחיו כמו כל שאר הארץ תחת משטר צבאי. תושבי מזרח ירושלים קיבלו את אזרחותם שהשטח סופח לישראל. זה לא משנה ! השטח היה מיועד להיות מסופח לישראל , הוא לא היה במחלוקת , הוא היה מיועד להפוך לחלק אינטגרלי מישראל. יש"ע לא הייתה ולא תהיה כזו. בנוסף , גבול מדינה לא נקבע לפי חלוקה גאוגרפית ! דיי עם השטויות האלה.

Moledet972

New member
לא נכון... רק בגליל ובמשולש היה

משטר צבאי. אם יש מחלוקת בעם על שטח, זה נפתר ע"י כך שהעם בוחר ממשלה, שמחליטה בשבילו לגבי השטח ששנוי במחלוקת.

EverMan

New member
מולדניק - תחסוך לי את הזיבולי

שכל האלה. אתה יודע טוב ממני שערביי יש"ע לא עלה בגורלם מה שהיה לערביי הגליל והמשולש. מספיק עם הצביעות והטיפשות.

Moledet972

New member
נכון, לערביי יש"ע לא היה את טבח

כפר קאסם, והשאר. וזה לא משנה. הם חיו הרבה יותר טוב(כלכלית ובטחונית) מאשר תחת שלטון מצרים וירדן, ואין להם דבר לדרוש מישראל.

EverMan

New member
נכון , הם חיו יותר טוב

(ערביי ישראל) תחת מצרים וירדן , ותחת ישראל הדמוקרטית והנאורה הם היו מדוכאים. האין זה עצוב ?! יש להם דבר לדרוש מישראל ! ישראל כבשה אותם , היא לקחה להם את השטח - ולכן היא אחראית עליהם ! הדיכוי הזה לא יכול להמשך ! וזה ש"אתה רוצה" לא מספיק פה ! אתה לא תקבע מה יש להם ומה אין להם לדרוש.

CANDY MAN

New member
אל תדאג לי, אני לא משוגע, אני צודק!

לישראל יש זכות מלאה לפנות את חוות גלעד. שטח פרטי או לא זה לא משנה, מדובר בשטח עם בנייה לא חוקית ואפשר ללכת איתך על הקטנות - ישראל לא חושבת שהבנייה שם בטוחה ומותר לה לפנות את השטח. מרוצה? מה שהמתנחלים עשו לחיילי צה"ל זהו הפשע הכי חמור שיכול להיות! אתם הורסים את המדינה, מתקיפים ישירות את הדמוקרטיה ופוגעים במי ששומר על התחת שלכם כדי שכמה פאנטים פשלתינאים לא יטבחו בכם. מה שמצחיק זה שהתברר שאתם פי עשר גרועים מהם! מילא לתקוף את האויב או את מי שנחשב לאויב אבל לתקוף חיילים ושוטרים? אני במקומך הייתי מתחבא בבית מהבושה. אני ימני בדם שלי וקיצוני כמוך הוא האחרון שאני צריך לתת לו דין וחשבון -המפלגה שלך היא בושה לימין, אפשר רק להשוות אתכם למה שהימין הקיצוני נחשב באירופה אם אתה מבין למה אני מתכוון (אני פשוט לא רוצה לומר זאת ישירות - שלא יגידו שאני מגזים) אתם כולכם אנשי חלם ולא יותר, אנשים עם פנטזיות וחלומות לא ריאלים - צריך לפנות אתכם ולהכניס את כל המתנגדים האלימים לכלא. הדמוקרטיה תצנח והאלימות שלכם לא תעזור לכם - בדיוק כמו שהיא לא עוזרת לפלשתינאים כפיש?!

Moledet972

New member
תגובה.

- אכן, למדינה יש זכות, אם היא מחליטה - לפנות את חוות גלעד. ואני חושב שאם הממשלה החליטה, צריך לאפשר את הפינוי, בדרך כלל. אם יוחלט על פינוי כל יש"ע - יש להתנגד, כמו שיש להתנגד אם יוחלט על פינוי הגליל, הנגב או הגולן. - זה לה "הפשע הכי גדול שיכול להיות". בגלל שכמה עשרות מתנחלים תקפו שוטרים זה לא אומר שכל המתנחלים הם פושעים. מרבית האנשים שהגיעו למאחז לא השתתפו במהומות. גם, השוטרים לא היו "לא אלימים". גם אנשים שתמכו בפינוי, כמו משה זר - שברו לו את היד כבר בתחילת הפינוי, למרות שהוא צעק ברמקולים לא להתעמת עם השוטרים. - אין לי במה להתבייש, אני לא הייתי שם, ואני לא גר ברדיוס של 30 ק"מ מהמקום(גרתי פעם בשומרון, אבל בחלק שבתוך הקו הירוק) - אני לא "קיצוני". אני תומך באוטונומיה לערבים, אלא שלפי דעתי זה לא אפשרי, ולכן העברת אוכלוסין זה הפתרון הסביר ביותר וכי טוב לטווח ארוך. - רואים על איזו "דמוקרטיה" אתה מדבר, אם אתה חושב שצריך להכניס אותי לכלא.

EverMan

New member
אתה הרי לא סומך

על דבר מלבד רצונך .. כבר הבנו זאת. בנוסף על כך , הוא רוצה דמוקרטיה לא פאשיסטית ומלאת שנאה כמו שאתה חושב שהיא צריכה להיות. זו דמוקרטיה.

iKilledKenny

New member
מה הקשר לרצון ??

מולדת פשוט ציין כמה עובדות....זה שמיעוט מהמתנחלים תקף את החיילים לא אומר שכל המתנחלים הם חיות!!... אולי עובדות קשורות לרצון אצלך אבל זה לא אומר שאצל כולם זה כך.

yoavl1

New member
תגידי, את עושה את עצמך?

מיעוט מהמתנחלים? לקראת סופ"ש כבר הגיעו למעלה מ-1000 מתנחלים. את יודעת שהיו צריכים 1800 חיילים ושוטרים כדי לפנות את המקום. 43 חיילים ושוטרים נפצעו!! זה כמות סטטיסטית של אנשים פצועים בפיגוע ממוצע, את מבינה? ועוד ממי? מישראלים!

Moledet972

New member
אני לא תומך פשיזם.

פשיזם זו אחת משיטות הממשל הכי גרועות. אני תומך בדמוקרטיה, עם מקסימום חופש ביטוי (מלבד כזה הפוגע באופן ממשי בבטחון, ופוגע יותר מדי בכבודו של אדם אחר), ועם עיתונות חופשית, כלכלה חופשית, וכו´. זו דמוקרטיה. אני יותר קיצוני מהליכוד(שהפגין למען הפסקת המשטר הצבאי על ערביי הגליל והמשולש) בעניין חופש ביטוי וחופש כלכלה. ולא דמוקרטיה כמו זו שבה אתה תומך, שבה אני צריך להאיסר בגלל הסטיקר הזה.

למעלה