הי, צדקתי...

Moledet972

New member
ענבר - התמונה הפעם הייתה רק דוגמא

לדבר שלפי דעתי מותר להציג בדמוקרטיה, ובאה כ"מקור" או כ"ראיה", ולכן לפי דעתי אתה יכול להגיב.

EverMan

New member
לא יודע אם אתה יודע

אבל בדמוקרטיה כערך , אסור לפרסם סטיקר כזה. מהסיבה הברורה שזה פוגע בזכויותיו של אדם אחר. בדמוקרטיה יש לך כל זכות כל עוד זה לא פוגע בזכות של אדם אחר ! ובמקרה הזה , אתה הרבה יותר מסתם פוגע , אלא אף מסית !

Moledet972

New member
כמעט כל התבטאות בנוגע לפוליטיקה

היא "פוגעת". אין חוק כזה שאסור "לפגוע" בפוליטיקאים, אלא רק בשמם הטוב של אנשים. אם הייתי רושם משהו על חייו האישיים של ביילין או פרס, אז זה לא לגיטימי בדרך כלל, למרות שזה גם מותר לעיתים. אם ביילין נפגע מזה, זה לא אומר שאסור לי לפרסם את זה. וכבר אנו לך בפורום משפטים.

EverMan

New member
מותר לך לתקוף את דעותיהם

ואת אופיים עד מחר. אסור לך להסית נגדם. ולא , התבטאות בפוגעת בחופש הבטחון , השם הטוב , הביטוי , והזכות לחיים של מישהו - זה אסור !

yoavl1

New member
משהו לגבי הסטיקר שלך, סרגיי

פושעי אוסלו לדין - זה פרדוקס מסוכן. מצד אחד אתה קורא להעמיד אותם לדין על מנת שבית משפט, כמו בכל מדינה דמוקרטית מתוקנת, יחליט לגביהם. מצד שני אתה כבר מכריע את פסק דינם כשאתה קורא להם פושעי אוסלו. איפה הדמוקרטיה? אתה מתבכיין כשקוראים לאריק שרון פושע מלחמה, ואפילו שעל זה יש בסיס משפטי צודק מהעבר, וקורא לפרס,ביילין ויצחק רבין ז"ל פושעי אוסלו. נו, איפה ההגינות? איפה המוסר? איפה היושר?

Moledet972

New member
תגובה...

ומה, למשל עם ההשוואה של ההתנחלויות לחגורות נפץ? יוסי שריד(לא הרב) אמר שהמתנחלים הם כמו חגורות נפץ, ואף גרועות יותר... זה לא הסתה? הוא קורה להם יותר גרועים מרוצחים! אני חושב שביילין ופרס(לא רבין) הם פושעים, ואני קורא להעמידם לדין, כדי שיבדקו אם זה נכון. גם כאשר מוגש כתב אישום, התביעה מאשימה את הנאשם לפני שהשופטים פסקו. ודרך אגב, הביטוי הוא וודאי חוקי, שכן הוא בשימוש ע"י "חוג הפרופסורים לחוסן מדיני". סיבה: ביילין, פרס ואנשיהם ניהלו משא ומתן עם ארגון טרור, בניגוד לחוק, ולכן הם פושעים! אני לא מתבכיין. אני חושב שזה לגיטימי לקרוא לשרון "פושע", פשוט אני מתרעם על כך שענבר טוען שמותר לקרוא לשרון פושע, ואילו לביילין ולפרס אסור...

yoavl1

New member
תשים לב מה אתה עושה!

אתה אפילו לא מנסה להצדיק את עצמך כי אתה יודע שאתה לא בסדר. שריד לא אמר שהמתנחלים הם כמו חגורות נפץ. הוא אמר שההתנחלויות הן כמו חגורות נפץ והתכוון לכך שבעצם בעקבות ההתנחלויות נגרמים רבים מפיגועי הטרור מה שנכון, גם לדעת אנשי בטחון רבים. אישית? אני חושב ששריד סתם מלבה את היצרים עוד יותר ממה שהן גם ככה. דבריו , שנכונים בחלקם, לא ראויים להיאמר לדעתי. התחרפנת?? חוג הפרופסורים לחוסן מדיני??? אל תושלה, אדון סרגיי...זה לא גוף אובייקטיבי. מן הסתם השם מפוצץ, אבל אל תשכח את הפליירים שיצאו תחת חסותם לפני רצח רבין. אני יכול להביא לך "רופאים למען זכויות אדם" ועוד כל מיני ארגונים מהצד השני, אז מה? אני יכול להביא לך יותר פרופסורים מהצד השמאלי שיגידו לך שזוהי כן הסתה. אל תיתמם! ותכניס כבר למוח שלך שביילין ופרס לא ניהלו מו"מ עם ארגון לא חוקי! כבר הסברתי לך שבזמן ממשלת רבין ב-94 שונה החוק. עוד לא קלטת את זה? לדבר לאט?

Moledet972

New member
הם ניהלו משא ומתן בשנים

1988-1993, ואש"ף היה ארגון טרור(גם עכשיו הוא כזה, אבל לא לפי החוק). והם עוד ניהלו משא ומתן באופן מחתרתי, שכן הם לא קיבלו אישור מראש הממשלה יצחק שמיר (על זה פוטר פרס מהממשלה) ומהכנסת. חוג הפרופסורים הוא וודאי שלא אובייקטיבי, אבל פשוט נתתי דוגמא לארגון שמפרסם את זה, מה שאומר שהסטיקר הוא חוקי. וגם - לא כל סטיקר שהיה נגד ממשלת רבין הוא לא חוקי, ולא כל אדם שפירסם סטיקר נגד רבין אשם ברצח.

EverMan

New member
להזכירך היה להם אישור

מהשרים בממשלה. זאת הייתה ממשלת אחדות לאומית ופרס היה רשאי לאשר זאת לביילין ! לכן זה חוקי ! וזה שאני קורא לעצמי פרופסור (שזה תואר כבוד לא תואר אקדמאי) , לא אומר דבר. זה לא נגד ממשלת רבין ! זה נגד רבין ונגד פרס אישית ! וזה אומר למצות בהם את הדין ! במקום להתווכח על שטויות ! תפנים ... אסור להסית !

Moledet972

New member
שר בממשלה לא יכול לנהל משא ומתן...

הם צריכים אישור של ראש הממשלה, או של כלל הממשלה. לאחר ששמיר גילה שפרס מנהל משא ומתן עם אש"ף, שמיר פיטר את פרס. - לא הבנתי את הקטע עם הפרופסור.

EverMan

New member
שר החוץ

וסגן שר החוץ , לא צריכים אישור מראש הממשלה בשביל לדבר עם אנשים. פרופסור זה תואר כבוד , זה לא תואר אקדמאי. אני יכול להכריז על עצמי פרופסור וזה נכון...

Moledet972

New member
תגובה.

שר חוץ לא יכול לנהל משא ומתן עם ארגון טרור, ועוד ללא ידיעת ראש הממשלה. - באיזה הקשר הזכרת שאתה יכול לקרוא לעצמך פרופסור? בכל מקרה, פרופסור זה אדם בעל תואר דוקטור שעובד באוניברסיטה.

yoavl1

New member
סרגיי, חשבת לעבור לדוקים???

פרופסור זה אדם בעל תואר דוקטור בעובד באוניברסיטה??????? טוב לדעת! וראש ממשלה זה חבר כנסת שאוכל במזנון???? וויי, סרגיי, תהיה לי בריא!

Moledet972

New member
בדקתי במילון...

במילון אבן שושן הקטן, רשום "מורה בבית ספר להשכלה גבוה". תודה על הברכה.

yoavl1

New member
גם כשאתה סותר את עצמך...

אתה מתגאה בזה? זו הגדרה שונה ממה שאמרת. מלבד זאת, לא צריך מילון כדי לדעת שפרופסור זה אדם שעשה פרופסורה בתחום מסויים או שקיבל תואר של כבוד. אל תשחק לי על דקויות כשהעובדות ידועות. חחחחח....דוקטור שמלמד.....

EverMan

New member
שר החוץ יכול לדבר עם מי שהוא רוצה

הוא לא צריך לבדוק כל דבר עם ראש הממשלה. הוא לא עובד שלו. ובהקשר לזה שפרופסורים בלה בלה בלה אמרו שהסטיקר חוקי. פרופסור אינו אדם שעובד באוניברסטיה ויש לו תואר דוקטור. זה מרצה. פרופסור הוא תואר כבוד שבדר"כ מעניקה אוניברסיטה לאדם מכובד. לרוב לדוקטורים שמלמדים באוניבריסטה.

EverMan

New member
שר יכול להרשות לעצמו

לדבר עם גוף שהוא מוצא כלגיטימי. כל כך פשוט. תבדוק בעצמך לפני שאתה מפטפט. תפסיק לזרוק עובדות שאתה לא מבין. יואב כבר שם אותך במקום.

Moledet972

New member
לא עם ארגון טרור. אותו דבר ניתן

להגיד על שר שלוקח שוחד. מדבר עם ארגון שהוא רואה אותו כלגיטימי.

EverMan

New member
איך לו הטבה אישית מכך

אי אפשר להשוות. מספיק לשחק אותה ראש קטן. שהוא פועל בתור שר למען אינטרס ישראלי - אתה לא יכול לעשות דבר. אתה יכול רק לסתום את הפה.

למעלה