הי, צדקתי...

Moledet972

New member
הוא פעל בהתנגדות ראש הממשלה,

והמשיך לפעול גם כשפוטר. ובאיזו לגיטימיות נפגש ביילין עם אנשי אש"ף?

EverMan

New member
בלגטמיות סגן שר החוץ.

ובנוגע לפרס - והוא פעל לא בהתנגדות ראש הממשלה אלא פשוט על דעת עצמו. שזה נודע לראש הממשלה הוא פוטר. יופי. זו זכותו.

Johnny the Doe

New member
יש לי שאלה שעד עכשיו לא ענו לי עליה

מהו בדיוק משקלם של אלה הקוראים להעמיד את "פושעי אוסלו" לדין בעיני בית המשפט? האם השופט יתחשב בכך שהסטיקר כבר חרץ את דינם? האם הסטיקר מהווה פקטור לקביעת פסק הדין? אם כן, נמק. אם לא, הסבר לי למה אתה מתעכב על הקטע הזה?

EverMan

New member
למה ?

כי הם לא דורשים מעבר דרך שופט. הם דורשים לבצע בהם דין. והם קובעים שהם פושעים. אם הם דורשים להעמיד לדין פושעים - הם כבר חרצו שהם אשמים. משמע - הם פושעים , צריך לבצע בהם דין. אם השופט לא .. מי שבא לו - כן !

Johnny the Doe

New member
אוי באמת!

לא, זה ממש לא נשמע כאילו אתה כופה את הפרשנות הזו שלך כאסוסיאציה מיידית של הסטיקר. ומי אמר לך שהם לא דורשים מעבר דרך שופט? גמד קטן שבא אליך למיטה באמצע הלילה? מזכיר לי את הפראבדה: "עיתון שחושב בשבילך"...

EverMan

New member
מה זה מה ?!

שאומרים לך דין. זה אומר חריצת דין. הם אומרים שהם פושעים ולבצע בהם את הדין. מה עוד אתה רוצה ?! וזה בלי הפגיעה בדמוקרטיה שהם רוצים לאסור אדם על זה שהוא מבצע את דעותיו בכנסת ! תחת חסינות !

Moledet972

New member
דין=משפט. לכן, הססמא היא

שווה ל"פושעי אוסלו למשפט". כמו שבית דין זה בית משפט. אני קורא להעמדתם למשפט, ולמתן גזר דין צודק להם. כמו שבשמאל דרשו וקיבלו ועדת חקירה ממלכתית בנוגע לטבח סברה ושתילה, שהיה נגד אדם פוליטיקאי. זה שאדם הוא פוליטיקאי לא הופך אותו לחסין.

EverMan

New member
דין=עונש

לכן המשפט שווה פושעי אוסלו לעונש. אתה קובע שהם פושעים ודורש לבצע בהם דין (או אפילו לפי תפיסת משפט). אם הם פושעים - חרצת את דינם מראש - וצריך לבצע בהם עונש ! זה לא דמוקרטי , לא מקובל , ולא חוקי ! ועדת חקירה ממלכתית בנוגע לסברה ושתילה - שזה דבר שקרה בידיעה ובגלל שר הביטחון דאז שרון , שבו הוא פשוט לא מנע הרג של עשרות או מאות אנשים , להבדל מתוכנית מדינית , יש הבדל ! וגם פה , לא נשפט האדם , אלא רק ניתנה החלטות ועדה שהמליצו לא להשימו כשר ביטחון. לא שפיטה בידי הרשות השופטת ! בקיצור : תפסיק עם הסיסמא הפאשיסטית והאנטי-דמוקרטית הזו ! דיי להסתה המסריחה הזו .!

Moledet972

New member
דין = 1)משפט, ברור טענות בין בני

אדם. 2)חוק, הלכה. לפי מילונם של אברהם אבן שושן ודוב ירדן. לכן, המשפט שווה לפושעי אוסלו למשפט. כמו שכבר הסברתי, אני לא תומך בפשיזם. גם אני יכול לצעוק לך "קומוניסט!"

דין- לא עונש!

דין- 1. משפט, ברור טענות ותביעות שבין אדם לחברו.. 2.צדק, משפט אמת... 3.חוק, הלכה.. נלקח ממילון אבן שושן ברור שבדין הכוונה למשפט ולא לעונש, כאשר מתכוונים לדין בתור תגמול, התגמול אינו דווקא עונש אלא יכול להיות גם שכר, ורק לאחר בדיקה (משפט) מתבצעת ההחלטה.

SAtAnic Soul

New member
דין=עונש? אז מה, ענבר,

עכשיו אתה גם מתחיל לשכתב מילוני אבן-שושן? לחדש את השפה העברית, ענבר? כמו שאתה קובע ששרון הוא פושע מלחמה, כך אני קובע שאדריכלי אוסלו צריכים לעמוד לדין על גרימה לרציחתם של מאות ישראלים. מעניין מאוד, כל מה שנוגד את דעתך נחשב להסתה. זאת אומרת שהדמוקרטיה וההסתה צריכות ללכת אך ורק על פי ההגדרה שלך. אתה כאן המסית והפאשיסט, חתיכת צבוע.

SAtAnic Soul

New member
כך אמר ענבר, והתכוון: "אתה צודק"

הדעה האישית שלך עליי ממש לא מעניינת אותי, בהודעותיך אתה מוכיח שוב ושוב שמקומך אינו כאן, כי אתה אדם שלא יודע לנהל ויכוח ענייני. אתה החוליה החלשה. שלום.

EverMan

New member
"אתה צודק" ? LMFAO

בחלומות שלך אולי ... אתה אדם גס רוח , מתנשא , בוטה , ושלא מגיע לו בכלל להביע דעה. אתה החוליה החסרה במקרה הטוב ...

SAtAnic Soul

New member
מספיק, עוד תגרום לי לבכות

"לא מגיע לו בכלל להביע דיעה".. ואו, ענבר, מעניין למה עם כל הודעה שלך אני ממשיך לתהות: איך אתה מגדיר את עצמך דמוקרט ותומך חופש-הביטוי? אתה הצגה אחת גדולה, ענבר. אתה פשוט שקר מהלך על שתיים. האידאולוגיה, או במקרה שלך, האי-אידאולוגיה שלך, מסוכנת למדינה הזו. אני מציע לך להצטרף לידידיך הפלסטיניים בדרכם לביתם החדש, ירדן. אולי שם דיעותיך ימצאו את מקומן הטבעי. פאשיסט כובש ומתנחל.

EverMan

New member
שמענו אותך כבר ..

אתה פשוט טיפש. שלא לדבר שאתה לא מבין כלום בנוגע לדעות שלי או לדעות של הימין בכלל. אתה לא ימני , אתה פשוט אידיוט שחושב שצריך לירות בכולם. אם הייתי ימני הייתי מקצה אותך... אני מציע לך ולרעיך הרוצחים לקחת את האוטובוס הקרוב לשמש ולהישאר שם. וןכ , אני מגדיר את עצמי כתומך בחופש הדעה , שהדעה הזאת לא מסיתה לרצח !

דין- לא עונש!

דין- 1. משפט, ברור טענות ותביעות שבין אדם לחברו.. 2.צדק, משפט אמת... 3.חוק, הלכה.. נלקח ממילון אבן שושן ברור שבדין הכוונה למשפט ולא לעונש, כאשר מתכוונים לדין בתור תגמול, התגמול אינו דווקא עונש אלא יכול להיות גם שכר, ורק לאחר בדיקה (משפט) מתבצעת ההחלטה.

EverMan

New member
כל הכבוד לכולכם

שאתם יודעים לחפש עובדות ופרטים שזה נוח לכם .. ולהמציא אותם שזה לא ... משפט , ברור טענות ותביעות בין אדם לחברו ... ככה , לאחר שקבעת שהוא פושע , משמע קבעו כבר שהוא אשם , החלק האחרון של המשפט בא לידי ביצוע - והוא העונש. לאחר שכבר קבעת שהם אשמים ... - גזר הדין חל ... אז בבקשה , דיי להידבק לסמנטיקה ולשחק אותה מטומטים. אתם לא , ואתם יודעים טוב מאוד שזה מסית ושזה פוגע ומסוכן !

Moledet972

New member
הדיקטטור הגדול....

כתבו ספר מיוחד בשבילך - "חוות החיות". כל הפגנה "מסיתה" נגד אדם אחר. כל אדם יכול להאשים פוליטיקאי במעשה שקשור לעבודתו של הפוליטיקאי. אני חושב שביילין פושע. צריכים להעמיד אותו למשפט, ולבדוק אם אני צודק, והאם הוא פושע. זו דעתי - לדעתי - זה מה שצריך להעשות. אני חושב שהוא פושע. כמו שהאנשים בהפגנות שלום עכשיו במלחמת לבנון חשבו ששרון היה פושע. התביעה תמיד אומרת שהנאשם אשם! אחרת - למה צריך משפט אם כולם מסכימים שהנאשם זכאי?

EverMan

New member
אני קראתי את חוות החיות

ולא ... לא כל הפגנה מסיתה נגד אדם אחר. הפגנה נגד דרך , שבראשה עומד אדם - סבבה. אבל לא ! אתה לא יכול הפגנה נגד בן אדם ! אתה חושב שביילין פושע ? סבבה לך ! תציע לפרקליט המדינה להעמיד אותו לדין במכתב פרטי ומפורט. או שקודם תלמד את החוק ואז תפסיק לזבל את השכל. בהפגנות שלום עכשיו דרשו ועדת חקירה , זה לא דבר שיכול להעניש , זה רק יכול לתת המלצות לממשלה. התביעה לא אומרת שהנאשם אשם , תלמד משפטים ! תלמד משפט בסיסי ! אסור לה ! היא צריכה לפנות אליו כ´הנאשם´ ולהוכיח את אשמתו ! היא לא יכולה לעשות זאת אחרת !

למעלה