סיסמאות מסיתות מצידם גם צריך לעצור. ואתה לא פה מהתקופה הזו , אבל הייתה תקופה שהיה פה אדם בשם "שמאלני גאה" שחטף ממני כל כך הרבה על הראש על זה שהוא צועק ומקלל... ובהחלט על הסתה.
זה הרבה לפני שאתה היית פה , לפני קרוב לחצי שנה. ולא , אין לי בעיה שכל מפלגה תהיה חוקית לא אכפת לי ימין או שמאל. ימין ושמאל זו תפיסה חברתית לא מדינית. אבל מפלגה שדוגלת בטרנספר ובפגיעה באוכלוסיה שלמה - בהחלט צריכה לצאת מחוץ לחוק.
אני זוכר אותו כאן, ומה גם שהייתי בפורום לפני חצי שנה. ימין ושמאל אלו הם שניי כיוונים. הם יכולים לתאר כל דבר שנלביש על שני הכיוונים הללו. מפלגתך תומכת בטרנספר נגד יהודים באשר הם יהודים, גם אם משפחתם חייה בחברון או בבית לחם כבר אלפי שנים.
טרנספר זה לא להחזיר אנשים לגבולם ! טרנספר (או מה שאתה קורא לו ככה) זה לא לעשות החלפת אוכלסיות ! מה שאתה קורא לו טרנספר זה דבר שונה בתכלית והוא בסיס השנאה באזור הזה ! בלום פיך עם ארס השנאה ! נמאס !
להיות מטומטם בכוונה ? זה לא ביוקרטיה ! אלו חיי אדם ! ההבדל בין החזרת אדם חזרה למדינה שלו , בה יהיו לו כל זכויותיו והוא יחיה טוב שהממשלה הנבחרת שלו מאפשרת לו לחזור ורוצה בו חזרה , לבין העפת אנשים מהבתים שלהם (!!!) כי סרגיי רוצה...
אני לא יודעת מה עם האחרים אבל אני אישית לא ממציאה עובדות דבר שאתה עשית כשכתבת-דין=עונש, כשאתה כותב דבר כזה בכותרת אתה לא יכול לצפות שנתעלם ולא נכתוב על זה כלום.
על סמך מה אתה קובע שדין=עונש? אבן-שושן טוען אחרת. ואולי זה לא מספיק לך, אולי אתה רוצה לשמוע את זה מבן-יהודה בכבודו ובעצמו? תפסיק להיות נעול ולפני שאתה מגיב אוטומטית תחשוב על מה שאמרו לך ואומרים לך - כל מי שתומך בסטיקר הנידון מחזיק בדעה שאדריכלי אוסלו הם פושעים לכן הוא רוצה שיעמידו אותם לדין. מה לא ברור פה? ממתי לאזרח הקטן סמכויות של בית משפט שבכך שהוא קורא למישהו פושע הוא חורץ את דינו ומשפיע על גורלו של אותו אדם? בחייך ענבר, תחשוב חמש דקות ואז תגיב.
על סמך זה שדין זה בא מהמילה לדון , אתה מבקש לדון את הפושעים. משמע - לתת בהם דין. זה לא נעול , זה כל כך פשוט. מי שתומך בסטיקר , מאמין שצריך לתת עונש לאדריכלי אוסלו כי הם פושעים. הוא לא דורש שום בית משפט ושום נעליים. (וגם אם הוא כן דורש - גם זה לא חוקי. אבל זה פחות קריטי.) ממתי לאזרח הקטן סמכויות של בית משפט ? כי יש אנשים שיקחו את זה בצורה נורמלית כמוני , בתור סתם דבר לא דמוקרטי ומסית. יש אנשים שיחליטו : "הא ! צריך לעשות בהם את הדין ! , בואו ניקח את הרובה ונעשה אותו!". יש פאנטים כאלה ! דעות כאלה אסור שישמעו !
זה לגיטימי, וחוקי, וושוטרה על כל מי שיבצע את במצווה הזאת ברכת התורה. זה לא חטא, זה לא נגד החוק, זו ברכה להרוג אנשים כמוך!! (חופשי להתבטא, לא? הזכרתי לך משהו?) החופשי הזה מעצבן ודפוק, אתה עברת את הגבול.
"צריך להעניש אותך!", אין שום דבר לא חוקי בזה. גם אם תגיד "אתה פושע", זה יהיה בסדר, חוקי. מה שרשמת זה כבר הסתה, כי להרוג זה לא במסגרת החוק. להגיד שצריך להעמיד אדם כלשהו לדין, זה חוקי! כמו שכבר אמר עורך דין אחד מפורום חוק ומשפט.
וצריך לבצע בך עונש. יותר טוב ? לי אין שום זכות לקבוע שאתה פושע , לי אין שום זכות לדרוש שיבצעו בך עונש. תפסיק את ההסתה כבר ! פאשיסט ! ולא , מי שאמר זאת לא היה עורך דין , אלא סתם אדם שלא מתמחה כלל בדין פלילי.
מדובר? בגלל שלא השתתפתי בדיון? אל תנסה להיות מדיום, מניסיון העבר הוכחת שאין לך הכישורים לכך. ובקשר לדיון בפורום חוק ומשפט - בינתיים אין לך ראיה שתסתור את טענתו של אותו פלוני מאחר והוא היחיד חוץ ממך ומסרגיי שהגיב באותו שרשור.