את כותבת דבר והיפוכו.
מצד אחד, את אומרת שהוא צריך ללמוד להתגמש, ולא תמיד הוא יוכל לאכול לבד, למשל וצריך ללמוד לעבוד עם תוכנית לא מובנית. מצד שני, כשהמורה לא מוותרת לו - את כועסת עליה, שהיא לא גמישה, כי הילד שלך לא צריך להיות גמיש, אלא דווקא המורה. הבנתי אותך נכון? הרי אם הוא אוהב תוכנית מובנית - הוא לא היה רוצה לשנות. הרי כתוב ספורט, ואי אפשר לשנות את זה. יכול להיות שהיא חשבה, שמה שהוא עושה זה התחמקות. כלומר, זה שהיא תיתן לו לצייר - לא באמת ירגיע אות, אלא זה רק דרך לשנות דברים ואז כשהוא יצייר הוא יגיד: לא, תני לי ללכת לפינת הרגעות וכו'? יכול להיות שהיא רוצה לעבוד איתו על הנושא הזה של העקביות ולא להתפרץ. הרי מה קרה, הוא רצה לקבוע מה יהיה. הוא חטף לה את הכדור. היא החליטה להעניש אותו ולא לתת לו. אז הוא אמר לה לתת לחבר שלו, שזה בעצם כמו לתת לו עצמו, כי כך הם שניהם ישחקו בכדור. אז בעצם יצא שהוא קיבל פרס על ההתפרצות שלו. ויכול להיות שזה מה שעמד מאחורי הרצון שלה לא לתת לו את הכדור. אולי הרעיון שלה הוא לא "כיבוי שריפות" אלא חינוך ללמידה שלו, שילמד שלא נכנעים לאלימות שלו. אולי היא רוצה להעמיד לו גבולות. צריך לעמוד בזמנים. אם עכשיו כתוב ספורט - אז עושים ספורט אם אמרתי שאני לא אתן לך כדור - אז אני גם לא אתן לך בעקיפין, דרך החבר שלך. אז אמנם הוא כעס, אבל הוא צריך ללמוד שבכעס ובהשתוללות הוא לא מרוויח כלום. את אומרת שהיא צריכה לבחור מלחמות. אולי היא בחרה, וזו הבחירה שלה? [זה רק מה שנראה לי מההודעות שלך, בלי להכיר את הנפשות הפועלות]