הי לכולן, רק שאלה קטנה...

shir007

New member
הי לכולן, רק שאלה קטנה...

רק אתמול גיליתי את הפורום הזה ונהניתי להציץ קצת.. חשבתי שזה יהיה מקום טוב לתהיה קטנה שלי..
אני אמא ל 3 ילדים ומאד אוהבת ללבוש שמלות. עם ארוכות אין בעיה. הבעיה עם שמלות קצרות (באורך) - אני מפחדת לזוז בהן שמא יראו לי את התחתונים.. אז אני לא לובשת חוטיני מתחת, אלא boyfriend shorts ועדיין..
ראיתי היום אישה עם שמלה קצרה (מדי..) וטייטס מתחת וזה נראה די נורא..
רעיון?

תודה!!

Aussie Girl

New member
ברוכה הבאה!

לא חושבת שתאהבי את התשובה שלי אבל בכל זאת אחלוק את דעתי. מבחינתי תחתונים כבר מכסים את מה שצריך לכסות. אין טעם לכסות תחתונים במקרה הלא כל כך נפוץ שתעלה לך השמלה או לא יודעת מה ויראו לך את התחתונים.

אם את שמה שמלה באורך שלא מכסה לך את הישבן כשאת יושבת או מתכופפת, אל תקני אותה או תלבשי אותה כי היא כנראה קצרה מידי. פשוט לוותר.
עם חצאית שהיא באמצע הירך או ארוכה מזה לא אמורה להיות שום בעיה.
חוץ מזה תמנעי מלבישבת שמלות עם circle skirt בימים שיש הרבה רוח ואת תהיה הרבה בחוץ כי הן בתעופפות ברוח בקלות אבל חוץ מזה, מה כבר הסיכוי שיראו לך את התחתונים?

shir007

New member
תודה.

אבל למה שלא אאהב?

הבעיה היא - גם התכופפות, גם רוח וגם 3 ילדים שלפעמים מושכים בשמלה...
דווקא לבשתי שמלה באורך כזה, אולי אפילו קצת יותר מזה - וכשהתכופפתי - הרגשתי שהכל בחוץ...
אולי הפתרון הוא באמת חצאית/שמלה צמודה יותר?!...

Aussie Girl

New member
צמוד לא תמיד הפתרון

בגלל ששמלות עפרון למשל נוטות לעלות. אני לא יודעת איזה מבנה גוף יש לך אבל אצלי למשל יש הבדל יחסית גדול בין מותניים ליריכיים ושמלות עפרון נוטות לעלות כל הזמן. אם יש לך פחות הבדל בין מותניים ליריכיים זה אמור להיות פחות בעייתי אבל זה עדיין יעלה כי תמיד יש הבדל בהיקפים.

יש מצב שזו סתם הרגשה שלך שרואים כשאת מתכופפת? כלומר, בגלל שזה מאחורה זה יכול להרגיש חשוף אבל יש מצב שלא באמת רואים משהו. כדאי לשאול חברה או בן זוג או לנסות לראות במראה.
בחורף הפתרון פשוט כי אפשר לשים גרביון אטום ולא רואים כלום. לקיץ אני אישית לא הייתי שמה כלום חוץ מתחתון "מכובד" למקרה וכן יראו משהו.
אני לא מחבבת מראה של שמלה עם טייצים, זה עובד במקרים ממש מעטים וצריך שילוב ממש טוב בשביל שזה יראה טוב, וחוץ מזה זה גם נוגד את כל הרעיון של שמלה\חצאית. במיוחד אם את מתרוצצת עם הילדים, זה יהיה חם בקיץ.

@יעל@

New member
זו הסיבה שאני שאנת שמלות וחצאיות עיפרון!

כי הן כל הזמן עולות כשמתיישבים, וצריך לשבת עם רגליים צמודות.

כשהשמלה חופשית אפשר לשחק עם הבד.

Zorikit

New member
צריך להתכופף אחרת כשלובשים שמלות

שזו אגב גם הדרך הנכונה יותר להתכופף מבחינה בריאותית - את אמורה לא להתכופף עם הגב קדימה ורגליים ישרות אלא לכופף את הברכיים...
הבנת?
ככה גם לא רואים כלום וגם לא תהרסי לעצמך את הגב.

sheffys1

New member
חייבת לשאול אותך שאלה בחזרה...

זה יהיה כ"כ נורא אם יראו לך את התחתונים לשניה? (בהנחה שמצבם טוב והם מכסים כל מה שהם אמורים לכסות)

ושנית - כל מה שנאמר נכון: בחורף גרביונים פותרים את הבעיה, ללבוש חצאית/שמלה באורך אמצע הירך או יותר, להתכופף מהברכיים...

shir007

New member
** עונה לכולן במרוכז - **

שיראו את התחתונים לשניה - לא משמח כ"כ... אבל אני משערת שאם יקרה - אחיה עם זה.. :p
בחורף אכן אין בעיה... אולי באמת האורך צריך להיות טיפה יותר משחשבתי ולנסות במדידה...
לגבי ההתכופפות - כן, נכון מאד, אני אכן משתדלת...
לגבי שמלות צמודות - גם נכון.. בדיוק ראיתי מישהי יוצאת מהאוטו לפני שבוע, היא לבשה קצר וצמוד וכשיצאה מהאוטו כל החצאית שלה היתה מגולגלת כלפי מעלה...
יכול גם להיות שזה הרבה סתם הרגשה שלי..
לגבי לא ללבוש שמלות/חצאיות כשאני עם הילדים - בעיה כי אני רוב הזמן איתם... אבל אני באמת משתדלת ללבוש שמלות ארוכות יותר כשאני איתם.

המון תודה על כל התשובות והעזרה!!

כשאת מבלה עם הילדים הקטנים שלך עדיף

ללבוש בגדים שלא יגבילו את התנועה שלך.
בגדים שתוכלי לשבת איתם בארגז החול, לטפס איתם במגלשות ו,זחול במנהרות ,להתנדנד ולרוץ בלי לחשוש שהשמלה תתנפנף למעלה .

אם הילדים גדולים יותר ובמילא את רק יושבת על הספסל אז שאר העצות שקיבלת כאן מצויינות אבל מה שחשוב בעיני הוא שהפעילות והמשחק שלך עם ילדייך לא תהיה מוגבלת בגלל מגבלות אופנה.
אני באופן אישי לבשתי מכנסיים ונעליים שטוחות נוחות.
ועד היום אני מתלבשת כך לעבודה עם תינוקות למרות שאני מאד מאד אוהבת ללבוש שמלות וחצאיות.

michali278

New member
אמא לשניים לובשת שמלות

עד לאמצע הירך (קצרות יותר נראה לי שלא מתאים לגילי כבר)
מתאבזרת בתחתונים בגרסא המלאה ביותר שאפשר של דלתא.
השאר נתון לטוב לבו של היקום. לא מפריע לי שהשמלה תתנפנף ותגלה טפח או שניים.
אני מכוסה, תרתי משמע, מי שמפריע לו (וזו לא אני) שיתמודד.

אני לובשת טייץ מתחת לכל שמלה מעל הברך

כשאני מסתובבת עם הבת 3.5 שלי כמובן
טייץ באורך 3/4

זה תלוי אגב בטייץ ובאורך שלו
יש כאלה שמחמיא להן יותר 3/4, יש כאלה ש-7/8 או ארוך
תנסי עם כל מיני אורכים

גיליתי גם שיש משמעות לאיכות הטייץ
הפנקתי את עצמי בכמה של ויקטוריה סיקרט'ס
ופשוט אין מה להשוות
הרבה יותר מחמיא, יפה ועמיד מטייץ פושטי

shir007

New member
אנסה

האמת שלא חשבתי בכלל על טייטס 3/4. זו שראיתי לבשה טייטס קצר שבצבץ מתחת וזה לא נראה טוב.
תודה

למעלה