הי לכולם

הי לכולם

אז ככה..... כנראה שאני והילדים נחזור הביתה (לארץ) אנחנו כאן שבועיים ואם אקבל אישור עבודה זה יהיה רק בעוד חודשיים, ועד אז אני פשוט אצה מדעתי עם היחס שאני מקבלת פה. ממש לא מרגישה בנוח ( או בבית- כפי שמבקשים ממני להרגיש) קצת מאוכזבת, מאוד ציפיתי להגיע, אך הדברים קרו כל כך מהר שזה עכשיו חוזר אלי כבומרנג.. אשמח לשמוע תגובות. - לפחות הבית והעבודה מחכים לי בארץ, והמישפחה והחברים, בעצם יש לי שם הרבה דברים. ביי

אבא גאה

New member
מותק, לכי לאן שיהיה לך טוב

והרבה בהצלחה.... אם רע במקום מסויים ויש לך אלטרנטיבה טובה יותר, למה לחכות? דרך צלחה.

gozala

New member
יעלי, למה לא לשכור דירה? ../images/Emo9.gif ../images/Emo12.gif

(אגב גם בתי יעלי), ראיתי את הודעותיך ושאלתי את עצמי מדוע אינכם שוכרים? שכר הדירה בקנדה הוא די זול יחסית ועם כל היפוך המטבעות יוצא כמעט זהה לשכה"ד בארץ. אז תיאורטית אם אתם משכירים את הדירה בארץ יש לכם דירה בתמורה בקנדה. להחליט שעוזבים זו לא החלטה קלה וקטנה בכלל ובטח שלא עם ילדים. נסי לחשוב באופן מושכל ורציונאלי תוך עשיית חשבון כלכלי, כי לגור אצל קרובי משפחה זו לא קייטנה, אבל שוב לחזור לארץ? יהיה לכם כח נפשי וכלכלי לחזור יותר מאוחר לקנדה? אם החלטתם שאתם עוזבים (את הארץ), תמשיכו באותו מסלול הגם שלא קל, זה ברור. אבל נסו לשנות מהלכים. טוב, אני יודעת שקל לייעץ מהצד ויש כאן עוד אלף ואחד גורמים ונתונים שאינני יודעת אותם, כך שקשה לייעץ באופן הזה. כבר עברתם את החורף והנה מגיע האביב.... נראה לי ש-חבל להרים ידיים בגלל שאין לכם פינה פרטית משלכם.

יעלי, לא להרים ידיים.... חבל

קראתי הודעות קודמות שלך ומצאתי את עצמי חושבת שזו באמת סיטואציה מאד לא נוחה לגור עם קרובי משפחה. אבל כמו שגוזלה אומרת וצודקת, אם כבר הגעתם עד לכאן, ממש חבל לחזור לארץ, לפחות לפני שמיציתם את כל האפשרויות. עדיף לשכור מקום קטן וצפוף להתחלה (עם התפשרויות, אז מה?? יודעים שזו ירידה לצורך עליה!!) אבל משלכם, בלי אף אחד שיושב על הראש. יעלי, לא קל להגר למדינה אחרת ועל אחת כמה וכמה קשה עם משפחה (ילדים). ממליצה לכם לעשות חושבים ולבדוק אפשרויות נוספות לפני חזרה לארץ.

xrouge

New member
"סבלנות"?

אני זוכר שזו המנטרה שנאמרה כשאני הייתי עולה חדש בישראל, אבל זה נכון בכל מקום. צריך פשוט מוכנות נפשית לכך שבשנים הראשונות מרגישים תלישות- לוקח זמן את שמפתחים אמוציות למקום ולאנשיו. בינתיים, כדאי לנצל את מזג האויר הנעים כדי לטייל באיזור, כשנכנסים לשגרת עבודה זה פחות סימפטי. רק טוב

למעלה