הי לכולם

מצב
הנושא נעול.
הי לכולם

הי לכולם
קוראת מידי פעם את ההודעות שמחה עם ההצלחות ועצובה עם הכשלונות חזרתי הייתי קצת עסוקה עם ההחלטה שלי ושל בן זוגי לגבי איזה מסלול לבחור אז בחרנו שוב רומניה אבל הפעם אצל קלדרון ןלויט אז יש כמה שאלות לגבי מס הטלפון של דוד כניראה אני אסע בחודש הבא ולגבי כרטיסי הטיסה מאיפו מזמינים אותם ז"א מאיזה מישרדי נסיעות? וכמה זמן לפני הטיסה?מקווה לשהות קצרה במצב הנוכחי

היי תותי וברוכה השבה

הי לכולם
קוראת מידי פעם את ההודעות שמחה עם ההצלחות ועצובה עם הכשלונות חזרתי הייתי קצת עסוקה עם ההחלטה שלי ושל בן זוגי לגבי איזה מסלול לבחור אז בחרנו שוב רומניה אבל הפעם אצל קלדרון ןלויט אז יש כמה שאלות לגבי מס הטלפון של דוד כניראה אני אסע בחודש הבא ולגבי כרטיסי הטיסה מאיפו מזמינים אותם ז"א מאיזה מישרדי נסיעות? וכמה זמן לפני הטיסה?מקווה לשהות קצרה במצב הנוכחי
היי תותי וברוכה השבה
ממש בשבוע שעבר דורוש10 פתחה שרשור עם מידע עדקני לגבי אופציות לינה, נסיעות וכ"ד במסלול הזה. קיבלתי איזה מסר שדויד התחיל לעלות קשיים ושלא ניתן להסתמיך עליו אז למען השפיעות הנפשית שלך והרוגע הייתי ממליץ לך ליישם את המלצותיה של דורוש. אם זאת נראה לי קצת יקר 50$ עבור שירותי נסיעות ומונית כמו שכתוב שם אבל זה לשיקוליך. 50$ זה משכורת של אדם לשבועיים ברומיה. לגבי כרטיסי טיסה אנחנו נכנסנו לכמה סוכניות נסיעות ועשינו את ההסקר שוק שלנו באופן עצמאי. יש לזכור שאצלינו זה היה דידיוק לפני שנה ואולי דבר או מחירים השתנו מאז. המון המון בהצלחה
ובכרוכה השבה

יש איזה שהוא קישור כזה לפדיוס?

היי תותי וברוכה השבה
ממש בשבוע שעבר דורוש10 פתחה שרשור עם מידע עדקני לגבי אופציות לינה, נסיעות וכ"ד במסלול הזה. קיבלתי איזה מסר שדויד התחיל לעלות קשיים ושלא ניתן להסתמיך עליו אז למען השפיעות הנפשית שלך והרוגע הייתי ממליץ לך ליישם את המלצותיה של דורוש. אם זאת נראה לי קצת יקר 50$ עבור שירותי נסיעות ומונית כמו שכתוב שם אבל זה לשיקוליך. 50$ זה משכורת של אדם לשבועיים ברומיה. לגבי כרטיסי טיסה אנחנו נכנסנו לכמה סוכניות נסיעות ועשינו את ההסקר שוק שלנו באופן עצמאי. יש לזכור שאצלינו זה היה דידיוק לפני שנה ואולי דבר או מחירים השתנו מאז. המון המון בהצלחה
ובכרוכה השבה

עשיתי איזה חיפוש ומצאתי את זה../images/Emo26.gif

עשיתי איזה חיפוש ומצאתי את זה

ראו את הקישור הזה. אני בטוח שבנות פדיוס הטריות יכולות לתת עדכונים יותר עדכניים
"אוריינית" או "איילת השחר 33" איפה אתן

נטאשה

New member
הי תותי

הי לכולם
הי תותי
לא נמצאת במסלול הזה ולכן לא יודעת להוסיף על דברי מלח מאחלת לך המון הצלחה ושהפעם תהיה הפעם !!!!

../images/Emo140.gifהי, תותי

הי לכולם
הי, תותי
אני נוסעת ביום חמישי הבא לרומניה עם לויט. ההחזרות הן בד"כ בימי ראשון. ישנה אפשרות לטוס באותו יום ולחזור בלילה, הבעייתיות - טיסות אלה יקרות יותר ולטוס הלוך ושוב באותו יום זה מעייף ולכן בחרנו לטוס ביום חמישי ולחזור ביום ראשון בלילה, טיסה כזו יותר זולה ובהפרש ניקח מלון.בימים שיהיו לרשותינו נטייל בבוקרשט ומחוצה לה. יש אפשרות להזמין דרך משרד הנסיעות שהרופאים עובדים איתו, אנחנו הזמנו דרך משרד נסיעות בת"א שמתמחה ברומניה עפ" המלצות של חמי שנוסע רבות לשם. הם גם סידרו לי מלון במחיר טוב שבעליו ישראלי והמלון נמצא במרכז העיניניים ולא רחוק מהמרפאה. אם תרצי אוכל לשלוח לך במסר את כל הפרטים. למעשה, סגרנו על טיסה ומלון לפני שבוע (כלומר, שבועיים לפני הטיסה) . מאחלת לך בהצלחה, ומקוה שעזרתי

ועוד משהו ששכחתי

הי, תותי
אני נוסעת ביום חמישי הבא לרומניה עם לויט. ההחזרות הן בד"כ בימי ראשון. ישנה אפשרות לטוס באותו יום ולחזור בלילה, הבעייתיות - טיסות אלה יקרות יותר ולטוס הלוך ושוב באותו יום זה מעייף ולכן בחרנו לטוס ביום חמישי ולחזור ביום ראשון בלילה, טיסה כזו יותר זולה ובהפרש ניקח מלון.בימים שיהיו לרשותינו נטייל בבוקרשט ומחוצה לה. יש אפשרות להזמין דרך משרד הנסיעות שהרופאים עובדים איתו, אנחנו הזמנו דרך משרד נסיעות בת"א שמתמחה ברומניה עפ" המלצות של חמי שנוסע רבות לשם. הם גם סידרו לי מלון במחיר טוב שבעליו ישראלי והמלון נמצא במרכז העיניניים ולא רחוק מהמרפאה. אם תרצי אוכל לשלוח לך במסר את כל הפרטים. למעשה, סגרנו על טיסה ומלון לפני שבוע (כלומר, שבועיים לפני הטיסה) . מאחלת לך בהצלחה, ומקוה שעזרתי
ועוד משהו ששכחתי
סגרנו עם משרד הנסיעות על העברה מהשדה למלון ובחזרה - מהמלון לשדה, על מנת לא להסתבך יותר מדי.

ayoosh

New member
../images/Emo50.gif וברוכה השבה../images/Emo140.gif

הי לכולם
וברוכה השבה

צוקה1

New member
בהצלחה ומחזיקים אצבעות../images/Emo45.gif

הי לכולם
בהצלחה ומחזיקים אצבעות

פרטים על נסיעה לרומניה

רעננית
אם תוכלי לתת פרטים ספציפים יותר כמו מחירים ומה שם משרד הנסיעות? תודה על הברכות והעזרה
פרטים על נסיעה לרומניה
משרד הנסיעות הוא 'אדריאן מ.'ברח' הס 5 ת"א טל: 03-6200687 המלון שהזמנו נקרא בשם:' מונטה נלי' במקום מרכזי 10 דקות נסיעה מהמרפאה מנוהל ע"י ישראלי וגם ביקשנו להישאר ביום א' עד 20:00 בגלל הטיסה המאוחרת, ולא חויבנו על כך. המחיר ללילה - 68 יורו ללילה לזוג על הטיסה שילמנו (בשקלים)3,487 ש"ח לזוג. ויזה - 500 ש"ח לזוג משרד הנסיעות מארגן לנו גם הסעה הלוך ושוב מהשדה ואליו - 25$ לזוג מאחלת לך שוב הצלחה

ronitili

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo140.gif

הי לכולם
שיהיה בהצלחה

תודה רעננית

שיהיה בהצלחה
תודה רעננית
נאנו אשמח לדעת פרטים נוספים כמו מהן העלויות של המלון הטיסה וכ"ו ועוד שאלה מה ברומניה משתמשים ביורו כי כשאני הייתי לפני כשנה היה להם את המטבעכ שלהם ליי אם אני לא טועה קראו לזה

ROSMARY

New member
לא מכירה-אבל הצלחה וספרי אחרי זה

הי לכולם
לא מכירה-אבל הצלחה וספרי אחרי זה

מצב
הנושא נעול.
למעלה