פרטים מומלצים לנסיעה לרומניה
היי אנחנו נסענו החודש(מאי).ואשמח לעדכן לגבי פרטי נסיעה. משרד הנסיעות שהומלץ לנו נקרא:טרקלין-תיירות,ברחוב יותם 1 בחיפה(בכרמל). שם תפנו רק לכרמלה גרוס-שמכירה קצת את הפרוצידורה של רומניה .הטלפון : 04-8254555 של המשרד.השירות שלהם אדיב ואיכותי.אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.לגבי המלון,היינו בלב-אור,מלון שלושה כוכבים,קרוב למרפאה (חשוב!!!),כך שיכולנו ללכת ברגל ולחסוך מונית. אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.ביתיים רק הצלחות ננוק 1
פרטים מומלצים לנסיעה לרומניההי לכולם
קוראת מידי פעם את ההודעות שמחה עם ההצלחות ועצובה עם הכשלונות חזרתי הייתי קצת עסוקה עם ההחלטה שלי ושל בן זוגי לגבי איזה מסלול לבחור אז בחרנו שוב רומניה אבל הפעם אצל קלדרון ןלויט אז יש כמה שאלות לגבי מס הטלפון של דוד כניראה אני אסע בחודש הבא ולגבי כרטיסי הטיסה מאיפו מזמינים אותם ז"א מאיזה מישרדי נסיעות? וכמה זמן לפני הטיסה?מקווה לשהות קצרה במצב הנוכחי
היי אנחנו נסענו החודש(מאי).ואשמח לעדכן לגבי פרטי נסיעה. משרד הנסיעות שהומלץ לנו נקרא:טרקלין-תיירות,ברחוב יותם 1 בחיפה(בכרמל). שם תפנו רק לכרמלה גרוס-שמכירה קצת את הפרוצידורה של רומניה .הטלפון : 04-8254555 של המשרד.השירות שלהם אדיב ואיכותי.אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.לגבי המלון,היינו בלב-אור,מלון שלושה כוכבים,קרוב למרפאה (חשוב!!!),כך שיכולנו ללכת ברגל ולחסוך מונית. אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.ביתיים רק הצלחות ננוק 1