הי לטליה ולפורום

הי לטליה ולפורום

אני מאלה שמגיחים מדי פעם אבל מתחילת הפורום הזה למעשה. הפעם רציתי לשתף ולשמוע את דעתכם לגבי חלומות. כבר הרבה שנים מאז שהתברר לי שלפעמים החלומות שלי הופכים למציאות. ואני רואה דברים, לא במדויק תמיד אבל דברים שהולכים לקרות. לאחרונה זה קרה עם דבר נוראי, חלמתי שהאוטו נהרס לגמרי והתעוררתי עם תחושה נוראית שמשהו רע הולך לקרות ואכן עוד באוטו היום נגנב לי הרכב, התחושה החזקה היתה של איך אני אסתדר עם הרכב והוא כל כך עוזר לי.. ומיד לאחר מכן, הגניבה. לפני יומיים, לעומת זאת חלמתי שבעבודה אני צריכה להחליט בין שני מקומות או שני סניפים שלכאורה יש לנו בעבודה.. לא ממש שינה לי אבל בחרתי באחת, במציאות עד היום מבחינתי זה היה סתם חלום ואין סניף כזה, היום שהגעתי לעבודה, ראיתי הצעה לעבור למקום הקרוב פיסית למקום עליו חלמתי, כמובן שהתייחסתי אל זה כסימן ואני אבדוק מעבר.. תודה שאתם איתי עד עכשיו, מה דעתכם? מה דעתכם בכלל על חלומות ש"קוראים או חוזים" את העתיד.. אצלי זאת כבר תופעה קיימת, לעיתים בצורה של חלום ולפעמים בצורה של תחושת "בטן" חזקה שאני יודעת מה הולך לקרות. תודה.

יש הגיון מסוים בחלומות שלך ובעובדה

שאת כאילו מקבלת מראש את הידיעה אודות דברים שעומדים לקרות. למעשה כל דבר מתרחש קודם במישורים האתריים, כלומר אם יש לך שפעת יש לך קודם את אותה שפעת בגופ האנרגטי, אם המכונית נגנבה היא קודם נגנבה שם וכן הלאה. לא תמיד מקבלים את האינפורמציה בצורה מדויקת גם כאשר המחסום בין המודע לעל מודע נחלש אבל האינפורמציה לא סתם קיימת יכול להיות שאת חולמת אחרי שאת למשל מחליטה בשיתוף אחרים על היעלמות המכונית לתקופה כדי לחוות משהו ולכן את מרגישה שהיא תהרס. את זו שבוחרת את המציאות ומקבלת את האפשרויות השאלה של הפירוש יכולה להיות קשורה אם ידעת מראש (ברמה הגבוהה) שיפתח סניף לעבודה קרוב לבית ושנכון לך לעבור לשם יכול להיות שארגנת גם את הגניבה של הרכב שארעה הרבה קודם כמסר מעצמך לעצמך על כמה נכון לך לנסוע פחות ולהיות תלויה ברכב פחות. תבדקי

רעיון מעניין..

למרות שמבחינת הרכב, "קיבלתי" בסוף רכב מקסים שמאד רציתי וככה שהכל יצא באמת לטובה.. אבל פה זה באמת מקרים של אינפורמציה, בתור ילדה, זה היה חלום על שלג שעומד להגיע, ולמזלי תיארתי אותו אחד לאחד לאחותי יומיים לפני אז היא האמינה לי.. עניין החלומות או התחושות אצלי מופיע במישורים שקשורים אלי ישירות וגם אל אחרים.. מעניין הרעיון של "אירגנתי" את הגניבה..

Tal_Ya_Tal

New member
ניב../images/Emo24.gifיקירה../images/Emo13.gifמשלומך? באמת עבר

זמן
רב לא נותר לי אלא להצטרף לדבריה של יפית. ו
עם ה
שלך בדלי על האופק- שמתפקד כמו רדאר ועם כל ה'בוחטה' שלך בעקרב ב
9 (קשר לנשמה ורובדים אחרים) מה הפלא בכלל שיש לך חלומות נבואיים?
L&L TALYA

הי טליה ../images/Emo24.gif

שזה אומר בדיוק?? איפה אני יכולה לקרוא בדיוק על עניין הבית 9 ועל מיקום הירח שלי בקשר לחלומות הנבואיים?? יש לי את זה כבר הרבה שנים, אבל בתקופה האחרונה זה השני בתקופה של חודשיים בערך..

Tal_Ya_Tal

New member
אם יש לך נתוח מפה שעשיתי לך בזמנו?

זה צריך להופיע כבר על ההתחלה, תחת הכותרת 'הביטוי העצמי לעומת ההרגלים' וגם ב'אינטליגנציה חשיבה ותקשורת' וגם ב'הרצונות וההעדפות, המאוויים ואהבת הזולת' וגם ב'הפעילות, המעורבות, המרץ והיוזמה' וגם ב'הרצון לשינוי והיכולת להתגבר על בעיות ולהשתנות' בעצם, זה מופיע כמעט בכל במפה שלך L&L TALYA

הי טליה ושנה טובה ומאושרת..

אין לי את המפה, היא נעשתה אצלך בלבד.. כך שאין לי שום העתק או משהו כזה ממנה.. לגבי כל הדברים שכתבת, אני לא ממש מצליחה להבין מזה את הקשר לחלומות.. אולי זה כי את פשוט כבר יודעת לקרוא את זה ככה.. ואני עדיין לא.

למעלה