הי"י 26/2

amsi האחת

New member
הי"י 26/2 ../images/Emo13.gif

לא הלכתי לבצפר היום כי אני חולה
עשיתי gpq היום,לפחות ניסיתי.. מישהו יודע איפה הdkית שלי יכולה להתאמן?היא ברמה 73,אני יכולה כבר לעשות לה ליץ' בws's? כי ניסיתי לעשות לה ליץ' ב mp3 אבל האקספי לא משהו..
אז איך היה לכם?[היה
]
מה אתם מתכוונים לעשות?D:

IceFairy

New member
ראשית, רפואה שלמה ../images/Emo140.gif

לפני כמה ימים העלתי מדריך קצר, היכן ניתן לעשות ליצ'ים ובאלו רמות. ברמה הנוכחית שלך כיום, לא ניתן עדיין לעשות ליץ' ב-WS אלא רק מרמה 75. כן תוכלי לעשות ליץ' בספינה מס' 6 בסינגפור על מפלצות האנקורים. כדאי להיות על DBL EXP.

deisy

New member
ליז

הייתי שם עם נעה כשהיא ברמה 68 ואני 121 והיא לא קיבלה אקספי מהגנסיס
נאלצתי לעשות הייל בלבד וזה היה איטי בטירוף...

IceFairy

New member
הייתי שם עם ההירו שלי מרמה 65-75, אז נכון

שזה לקח קצת יותר זמן, אין מה לעשות, ברמות הללו קשה למצוא מקומות טובים או שווים לליץ', לכן ציינתי שכדאי לקחת DBL EXP, וכן לעבוד עם ג'נסיס, ההיל איטי יותר, אני יודעת שצריך סבלנות במקום הזה =\ אבל אין כל כך ברירה, זה הרבה יותר מהיר מלהתאמן לבד.

deisy

New member
אבל אבל אבל..

מה שווה הגנסיס אם אותו אחד שמקבל ליצ לא לקבל אחוזים?
זה רק הייל, כל פעם שעשיתי מכת גנסיס נעה לא קיבלה שום אחוז... אי אפשר גנסיס שם על מנת לעשות ליצ למישהוא אחר... עם ההיל היא קיבלה אחוזים איטיים.. אבל זה הדבר היחיד שיכולתי לעשות על מנת שגם היא תקבל אחוזים... אחרת רק אני קיבלתי אותם עם הגנסיס

amsi האחת

New member
תודה לשתייכם:)

אי אפשר אולי לעשות ליץ ב-fog? נראה לי שזה יכול להצליח.. אני לא מכירה אנשים שעושים שם,אבל זה די שווה לא? יש שם ספאון ענקי,אפשר לעמוד בין הקומה השנייה לשלישית ולעשות Gensis על המדרגה הקטנה.. וגם בטח הורגים אותם ממש מהר ~

IceFairy

New member
מה??, איך זה יכול להיות שהיא לא קיבלה אחוזים

עם הג'נסיס?, אני עושה שם ג'נסיס כל הזמן, אגב, אני עושה ליץ' לדמות של נעה ואני כמעט רמה 156 והיא מקבלת EXP טוב אפילו בלי דאבל, ואני עובדת רק עם ג'נסיס, מדי פעם היל, אבל הג'נסיס עבור נעה מהיר יותר. נסי גם את קרו בהרב טאון, הספאון שלהם נהדר וגם שם עושים ליצ'ים.

deisy

New member
נעה שלך עבודה שלישית

את עבודה רביעית.. לפי מה שהבנתי צריך שיהיה הבדל של עבודה אחת בין המתקפות... נעה היתה עבודה שניה ואני רביעית ונראה לי שזו הסיבה שהיא לא קיבלה אחוזים מהגנסיס...

IceFairy

New member
נעה שלי עבודה שניה, עדיין לא עבודה שלישית,

כמעט רמה 65.

IceFairy

New member
וגם לפייטרית שלי עשיתי ליץ' בדיוק באותו מקום

מרמה 65-75.

xFade

New member
../images/Emo95.gif וגם אני בבית.

אחרי ניתוח. תרגישי טוב גם את
המייפל שוב נתקע לי בלוגין.
אם אני אפתור את הבעיה אני אעלה את הפייטרית [
] ל40 עד שאני אחזור לבצפר,ומהפריסטית אני שוקלת פרישה.אני בדילמה רצינית אם לפרוש או לא.
היא נורא משעממת אותי,וגם בעלי המייפלי נהיה אדיש אלי כלכך
לא מספיק שהוא בקושי מחובר,ובמקרה הנדיר שהוא כן,אפילו היי אני לא מקבלת ממנו כשאני מתחברת. [וכשאיזה ג'ולי מתחברת אני רואה אותו עושה ספאמים של "HEY JULIE <3333333333333333333333333333333"] מייאש כלכך. הו וול,אני אחכה שחברה שלי מניו יורק תקנה לי NX [היא עברה לשם לפני שבועיים
] ואז אני אחתן את הפייטרית עם החבר הכיהכי טוב שלי במייפל.

Guid

New member
תרגישי טוב גם את! D:

ורפואה שלמה גם למייפל שלך... /tapuzforum/images/emo6.gif

amsi האחת

New member
תודה^^

ובהצלחה עם המייפל:) אתם עושים לי חשק לפתוח שחקנית בברהO:

Guid

New member
ווינדיה, ווינדיה~

ווינדיה זאת הברה החדשה~ /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo8.gif

IceFairy

New member
מה שהכי משך אותי בווינדיאה זה ..

המחירים הזולים ב-FM, לא כמו בברה, הסמגות שהן ממש לא כמו בברה, ראשית, במינון נמוך יותר וכמובן שעד היום במעט זמן שאני בווינדיאה, לא ראיתי סמגות מכוערות/קללות, מלחמת סמגות, ובכלל, אני אוהבת לפעמים להיות AFK שם ולראות את הבדל השיחות בין השחקנים בווינדיאה לבין אלו בברה, באמת שההבדל הוא שמים וארץ.

tinkiwinky

New member
ווידיה - נחמד :)

לא אל חשש אני לא יוברת (סליחה עידן וליז) אני פשוט מכורה לברה להמוני האנשים שאני מכירה כבר המון זמן ובקר טוב איתם (מכל העולם) וכמובן שאני מכורה לטינקי שלי . שמלה לשמוע שאתם נהנים - אגב עידן חשבתי שנחמד לך בברה גם :) לגבי הסמגות ליז צודקת היו במליונים אבל נראה לי שירד קצת לאחרונה או שאני עסורה עם עצמי ולא שמה לב לזה אולי וגם זה שהפרי מרקט זול זה יחסית ליז שכן אם הוא זול כנראה שגם לעשות רווחים יותר קשה :) אבל הכי חשוב לדעתי שנהנים ולא חשוב איפה . כל הכף זה לשחק ולהינות אז תמשיכו להינ ות בכף :)

Guid

New member
ברור שגם בברה אני נהנה!

אבל זה רק בזכות זה שאתם שם! D:

למעלה