הי, יש לי שאלה

הי, יש לי שאלה

אני נשואה לאדם הנמשך לנשים וגברים, ומגדיר עצמו הומוסקסואל. מה זה אם כן להיות ביסקסואל?

sutul

New member
אני חושב שהלקסיקון שלו פשוט לא מעודכן

הומוסקסואל הוא אדם שנמשך לבני מינו (אגב גם לסביות למעשה הן הומוסקסואליות) ביסקסואל הוא אדם שנמשך לשני המינים פאנסקסואלהוא אדם שנמשך לכל וורסיה אנושית של מיגדר מיני

SSAAMMEEYY

New member
אוקיי

1. אם הוא נמשך לגברים ולנשים איך הוא מגדיר את עצמו כ"הומוסקסואל"? 2. אם הוא הומוסקסואל, איך זה מסתדר עם הנישואין שלכם? (אם אפשר לשאול כמובן...) יש 3 אפשרויות... אחת היא שהוא לא מודע כמעט למושג "ביסקסואליות" או שהוא פשוט בוחר להגדיר את עצמו כהומוסקסואל (כמו רבים אחרים) בגלל הביפוביה שסביבנו. או שהוא נמשך יותר לגברים, ובגלל זה בוחר להגדיר את עצמו כהומוסקסואל, (שזה גם מתקשר לאפשרות הראשונה, כי ביסקסואל נמשך לשני המינים, לא משנה לאיזה יותר, ככה שזו טעות מצידו להגדיר את עצמו ככה) בכל אופן, אדם שנמשך לגברים ולנשים,(כמו שציינת) הוא ביסקסואל.

Blackice

New member
מממ... הגדרות...

לדעתי אי אפשר להגדיר באמת באופן אובייקטיבי מה זה ביסקסואל. דמייני לרגע 3 גברים עם בדיוק אותה נטייה מינית. שנמשכים בעיקר לנשים אבל גם קצת לגברים. עבור אחד מהם- המשיכה לגברים היא משהו זניח, אז הוא מדחיק את זה ומקטלג את זה לרגשות חזקים של אחוות גברים. הוא מגדיר את עצמו בתור סטרייט. (אולי סטרייט עם ראש פתוח, שמוכן לחשוב על גברים אחרים במסגרת מינית וכו') עבור השני- הרעיון של להמשך לגברים מזעזע את העולם שלו, והוא נאלץ להמציא את עצמו מחדש בתור גבר שאוהב גברים. הוא יוצא מהארון (בתור הומו כן?) ומקיף את עצמו בחוג חברים שכולם הומואים, יוצא למקומות של גייז וכו'- והלחץ הביפובי של הקהילה גורם לו להדחיק את החלק שבו שנמשך לנשים. הוא רואה את עצמו בתור הומו שתיאורטית מוכן לנסות גם נשים. עבור השלישי- הוא לא הסתדר עם התגית של "סטרייט" או "הומו" ובסוף נדחק לברירת המחדל של "ביסקסואל" בתור הכינוי שיתאר אותו הכי טוב. את יכולה לטעון בפני מישהו מהם שהוא לא מה שהוא תופש את עצמו? אני לא חושב כך. אני חושב שלאופן שבו אנחנו תופשים את הנטייה המינית שלנו, איך שאנחנו מגדירים את עצמנו- יש המון משקל.

נראה לי שהוא קצת לא מדייק איתך ../images/Emo8.gif

נראה לי שכדאי שתביני מאיפה מגיעה הנוחיות הזאת שלו להגדיר את המשיכה שלו כך. אם הוא חי ונשוי לאישה וגם נמשך לגברים, אז איך הוא הומוסקסואל? תבדקי טוב איתו מה העניין שלו "בשינוי של ההגדרה של בי" בהצלחות

למעלה