הי, יש לי שאלה

מירבי*

New member
גיל, את צודקת, היטבת לתאר את הדברים

אי אפשר להתעלם מאלמנט הכסף, כמו בכל עיסקה גם פה עניין הכסף משמעותי, אין ספק שמפה זה מתחיל, מה שבטוח הוא שאישה שחושבת רק על הכסף תתקשה להתמודד עם המצב,עניין ההסתרה הוא אכן בעייתי , אבל, צריך לקחת בחשבון את האפשרות שזה ישתנה ככל שיתקדם התהלי, סלי שלנו חשבה שהיא תדבר על זה רק בשלבים מאוחרים של ההריון, בפועל, היא כל כך שמחה עם ההריון שסיפרה למשפחתה ולחבריה כבר בהתחלה, כולם עודדו אותה מאוד, היא זוכה ליחס נפלא מהסביבה וכולם חושבים שהיא אמיצה ואפילו אומרים לה שכל הכבוד ושהיא עושה מצווה גדולה. צריך לתת לדברים לזרום, חשוב שיתקיימו הדברים הבסיסיים, תקשורת טובה, פתיחות, אמינות וכמובן שהוועדה תאשר אותה..שאר הדברים יסתדרו בהמשך. באיזה שלב אתם גיל? בהצלחה ושבוע טוב

miri71

New member
דניאל, אני רוצה להתיחס למה שכתבת

דניאל, קראתי היום על המפגש שלך עם הפונדקאית הפוטנציאלית. קודם כל שיהיה בהצלחה. אני ממוצא רוסי ומכירה היטב את המנטליות והתפיסות (אם כי לא תמיד בריא להכליל...).לנשים אלה באמת חשוב מאוד להיתבסס כלכלית והגישה היא די רציונלית. בנוסף, כל העניין של החשיפה מפני הסביבה הוא בעייתי והרבה מהן לא רוצות "שידברו", אפילו אם מדובר במשהו חיובי, למרות ששוב, אין להכליל. מירי.

תודה ל-כ-ו-ל-ם !!!

סיגל, אוסוש, גיל, אינס, מילנה ומירי היקרים - תודה על תשובותיכם ! נתתם לי חומר למחשבה... שיהיה שבוע טוב !

למעלה