הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

לילך עדין חולה הייתי שוב אצל הרופא והתפתח לה אנגינה קשה,היא גם לוקחת קשה את המחלה ונכנסה ללחץ,מקווה שתחלים במהרה. שיר ורון כבר עולות מדרגה אחת ,שיר אומרת "אבא" ורון "את זה",שתיהן משתובבות יחדיו,שיר מכה את רון ונהניית מהבכי שלה כבר עשיו רואים שרון נכנעת ושיר שטלתנית. מירי יקירה מחכים אתך לבדיקת הבטא השלישית. אירית

miri71

New member
בנות, הבטא עלתה כצפוי - 1500../images/Emo9.gif

אבל אילנה לא מרגישה שמחה, אלא דואגת, כי יש לה הפרשה דמית והיא מוטרפת מפחד שההריון עלול להסתיים כמו בפעם הקודמת חס וחלילה. הפעם אנחנו בטיפול של רופא פרטי, אנחנו משלמים והוא די זמין, אבל זה לא מרגיע אותה. היא דורשת שמירה והרופא לא ממליץ, כי זה מאוד מוקדם עדיין. אני לפחות עסוקה במהלך היום, עובדת המון שעות, יש לי בעל, והיא כל היום לבד וחושבת רק על זה. אפשר להשתגע. אני מדברת אל ההגיון שלה, אבל היא לא מרפה ולא מתפנה לדברים נוספים בחיים. אני די דואגת לה וקשה לי לדבר איתה. השיחות בינינו חוזרות על אותם הדברים כל פעם, היא דורשת תשובות ואף אחד לא יכול לתת לה אותם, בטח לא אני. מקווה שהביקור אצל הרופא ביום שני הבא לבדיקת שק הריון ירגיע אותה קצת. ככה זה, במקום לשמוח -דואגים.

מירי אם הרופא זה ארליך הדפיסי עכשיו

את מה שאני עומדת לכתוב, אילנה יקרה.. האמיני לי מילים אלו יוצאים מתוך לבי ונשמתי אליך אהובה, ראשית אספר לך משהו שירגיע אותך ויתן לך מנוח, בעודי בשבוע 11 הזוג החמוד שלי היה באנגליה, אני יושבת בסלון, שלפתע שפריץ של דם על הספה ואני רצה לשירותים וכולי מבוהלת והילדים שתביני זו הייתה שעת ערב מוקדמת הילדים פשוט היו המומים וכמות של דם כזו שאני צווחתי לארפי זהו אני מפילה...ובכיתי ומה לא, ואז אחרי שניקיתי את עצמי שמתי תחבושות צלצלתי לארליך ספרתי לו את שקרה בהסטריה ובכיתי, ומה הוא ענה, ריקי תרגעי זה בסדר שום דבר לא יקרה, זה טבעי בהריון של טיפולים אך למען השקט הנפשי גשי לבית חולים ותשמרי על קשר איתי לסלולרי. נסעתי לנהריה שם בדק אותי רופא שהיה המום מהדימום המסיבי ואמר לי יקירה תקחי בחשבון שעד מחרזה חמישים אחוז לפה חמישים אחוז לשם, ושוב צלצלתי לארליך ספרתי שראינו תשק ות'דופק אבל..ואז הוא שוב נכנס בדברי ואמר.."ריקי תרגעי זה כלום, תאמיני בי שזה כלום, תשארי להשגחה בלילה ומחר נדבר יהיה בסדר" למחרת כן למחרת קמתי ולא היה זכר לדימום כלל, אבל הראש התפוצץ לי מהלחץ הבכי המחשבות, הקאתי הרגשתי כל כך לא טוב, תאמיני לי זה השפיע עלי לא טוב ולא הדימום. אילנה יקרה שמעי את בידיים טובות, כמו שאני מכירה את מירי היא לא חוסכת בכלום, התינוק הזה יקר מפז, ארליך מהכרות אישית שלי איתו הוא אליל האמיני לי, את יכולה להיות רגועה, הוא רופא מעולה!!!!!! אנא ממך אילנה יקרה, מבקשת אני ממך עליך להרגע בשבילך ובשביל העובר, וכמו שתמיד אני אומרת לשמור על אופטימיות, אנרגיות חיוביות, זה כל כך חשוב לך ומקרין על העוברון המקסים שמתפתח שם ויהיה שם בשמונת החודשים הקרובים, את חייבת להיות רגועה ולא לחשוב על הדימום הקטן הזה. זה יעבור מבטיחה לך יקרה זה יעבור!!!! אם תרצי למירי יש את מספר הטלפון שלי מוכנה לשוחח איתך אם זה ירגיע אותך, אבל את חייבת לא להיות לחוצה חייבת, את בידיי אחד הרופאים הטובים שהכרתי אי פעם האמיני לי. שיהיה רק טוב, אני תמיד לשירותך אםאת צריכה אותי
ושוב כתבתי פה היום
שמתם לב פעם שניה..אמרתי שלום ואני לא מרפה..

מירבי*

New member
ליידי אהובה../images/Emo23.gif

כתבת יפה ומרגש כל כך, אין ספק שזה מה שאילנה צריכה לקרוא, מירי תעביר לה את זה וללא ספק זה ירגיע אותה. הלוואי והיינו יכולים להיות בטוחים שהדימום הזה לא יתפתח להפלה, אין תעודות ביטוח לצערי, מה שכן, האופטימיות חשובה לתהליך וגם לאילנה עצמה. תודה יקירה

לי לך

New member
מירי, מונה אומרת שזה לא נורא

זה יכול לקרות. אפשר לדמם כל ההריון וזה לא אומר כלום. ומונה היא האחות הכי מקסימה וחכמה שאני מכירה. מקוה בשבילכם. את אילנה נסי לעודד על ידי תשומות לב קטנות, כמו שאנחנו הנשים אוהבות לקבל... כך שתרגיש שהיא בקשר איתך גם כשהיא לא מתלוננת רשמית על בעיות. אני חושבת שזה ירגיע אותה. וכמו שאמרת, לך יש את בעלך וסביבה נורמלית ולה אולי לא מספיק. חשבתי אולי גם שכדאי לכם להתחיל תמיכה ולווי על ידי פסיכולוגית, במינון נמוך כדי להוריד קצת ממך את הנטל. בכל אופן -שיהיה במזל טוב, רק טוב לי לך

miri71

New member
לי לך, כבר קבלתי שם של פסיכולוגית

טובה, אנושית ולא מתנשאת, אילנה כעקרון הסכימה לפגישה עם איש טיפול. אני חושבת שבפגישות כאלה היא תוכל להגיד דברים שאולי קשה לה לחלוק אותם איתי, תוכל להיות יותר אמיתית. בכל אופן, נבדקנו היום והיה כבר שק הריון. מקווה שגם את בקרוב תכתבי משפט דומה וללא ה"תוספות" שלנו.

miri71

New member
ריקי, תודה, חמודה, על המכתב,

אני זוכרת שעוד בניסיון הקודם שלנו ספרת לי את זה ואז התרגשתי נרגעתי. מקווה רק לטוב ומודה לך שוב

mondani5

New member
מירי יקירה!

איזה יופי שראיתם שק עוברי זה מהמם,עוד מעט תצפו בדופק שזה פשוט מראה משגע,אני שמרתי כל אולטרסאונד לבנות שיגדלו ,בפעם הראשונה,שיר היתה 11מ"מ ורון 12 מ"מ ,זה כל כך היה מרגש ,זה בשבוע ה-7 ולמעשה את השבועות מחשיבים מיום ההחזרה פחות שבועיים כלומר לנו החזירו ב-26.6 וראינו דופק ב-1.8.02 ,כעבור שבועיים כבר שיר היתה 20 מ"מ ורון 22 מ"מ וכך הלאה. בהצלחה והריון בריא ותקין . בברכה אירית

למעלה