מירי אם הרופא זה ארליך הדפיסי עכשיו
את מה שאני עומדת לכתוב, אילנה יקרה.. האמיני לי מילים אלו יוצאים מתוך לבי ונשמתי אליך אהובה, ראשית אספר לך משהו שירגיע אותך ויתן לך מנוח, בעודי בשבוע 11 הזוג החמוד שלי היה באנגליה, אני יושבת בסלון, שלפתע שפריץ של דם על הספה ואני רצה לשירותים וכולי מבוהלת והילדים שתביני זו הייתה שעת ערב מוקדמת הילדים פשוט היו המומים וכמות של דם כזו שאני צווחתי לארפי זהו אני מפילה...ובכיתי ומה לא, ואז אחרי שניקיתי את עצמי שמתי תחבושות צלצלתי לארליך ספרתי לו את שקרה בהסטריה ובכיתי, ומה הוא ענה, ריקי תרגעי זה בסדר שום דבר לא יקרה, זה טבעי בהריון של טיפולים אך למען השקט הנפשי גשי לבית חולים ותשמרי על קשר איתי לסלולרי. נסעתי לנהריה שם בדק אותי רופא שהיה המום מהדימום המסיבי ואמר לי יקירה תקחי בחשבון שעד מחרזה חמישים אחוז לפה חמישים אחוז לשם, ושוב צלצלתי לארליך ספרתי שראינו תשק ות'דופק אבל..ואז הוא שוב נכנס בדברי ואמר.."ריקי תרגעי זה כלום, תאמיני בי שזה כלום, תשארי להשגחה בלילה ומחר נדבר יהיה בסדר" למחרת כן למחרת קמתי ולא היה זכר לדימום כלל, אבל הראש התפוצץ לי מהלחץ הבכי המחשבות, הקאתי הרגשתי כל כך לא טוב, תאמיני לי זה השפיע עלי לא טוב ולא הדימום. אילנה יקרה שמעי את בידיים טובות, כמו שאני מכירה את מירי היא לא חוסכת בכלום, התינוק הזה יקר מפז, ארליך מהכרות אישית שלי איתו הוא אליל האמיני לי, את יכולה להיות רגועה, הוא רופא מעולה!!!!!! אנא ממך אילנה יקרה, מבקשת אני ממך עליך להרגע בשבילך ובשביל העובר, וכמו שתמיד אני אומרת לשמור על אופטימיות, אנרגיות חיוביות, זה כל כך חשוב לך ומקרין על העוברון המקסים שמתפתח שם ויהיה שם בשמונת החודשים הקרובים, את חייבת להיות רגועה ולא לחשוב על הדימום הקטן הזה. זה יעבור מבטיחה לך יקרה זה יעבור!!!! אם תרצי למירי יש את מספר הטלפון שלי מוכנה לשוחח איתך אם זה ירגיע אותך, אבל את חייבת לא להיות לחוצה חייבת, את בידיי אחד הרופאים הטובים שהכרתי אי פעם האמיני לי. שיהיה רק טוב, אני תמיד לשירותך אםאת צריכה אותי
ושוב כתבתי פה היום
שמתם לב פעם שניה..אמרתי שלום ואני לא מרפה..