הי טליה

kerensztern1

New member
הי טליה

שמעת שמצאו עוד טבעת שמקיפה את כוכב שבתאי?? מעניין נכון?? בתחושה הראשונית שלי זה עצם הגילוי עכשו פשוט "יחמיר" את המסגרתיות של שבתאי. מזל שהוא יוצא מסרטן עוד חודש אני מחכה לזה . אלה היו שנתיים כל כך קשות.....

הטבעות של שבתאי

עשויות כולן מקרח שהוא מים כמעט טהורים, קרח שהתלכלך עם הזמן באבק בין כוכבי, מה שנתן לו צבעים שונים. מעורר מחשבה, שבעצם טבעות הקרח שחוסמות את שבתאי מסביב עשויות בעצם ממים קפואים (בהתחשב במשמעות המים באסטרולוגיה). אבל אורנוס יותר מעניין. הכוכב המוזר ביותר במערכת השמש. נטוי על צידו, מסתובב לכיוון ההפוך ועוד. משערים שלפני מיליוני שנים, פגע בו גוף גדול וגרם לו להתפוצץ. בסופו של דבר, כוחות הכבידה של אורנוס גרמו לשפוכת החומר להתלכד מחדש, אבל בדרך חדשה ומוזרה יותר, כששהלם של ההתנגשות הותיר את רישומו. ומה יותר אורני מזה? אבל לא כל הכוכבים דומים פיזית לתאור שלהם. נוגה למשל, שבאסטרולוגיה היא אחראית על כוחות המשיכה, במציאות היא לא מקום מושך בכלל. לעומת הגיהנום הצלוי של פני השטח של נוגה, מאדים נחשב לסביבה ידידותית למדי.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gifא-כ-ן אש, אני מסכימה../images/Emo13.gifבהחלט

למעלה