הי טליה

kerensztern1

New member
הי טליה

מה המשמעות של קונוס ירוק בשפת האור??? חשבתי על הבחורה שסיפרה שחלמה על צורות גאומטריות וישר עלה לי בראש קונוס ירוק אז מה זה אומר?? ודרך אגב עוד שלושה שבועות צריכים לעזוב ועוד אין לאן.... החלטנו להזמין כבר מוביל לרהיטים פשוט בלי להגיד לו את היעד...

Tal_Ya_Tal

New member
היי קרן../images/Emo42.gifמה שלומך../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

לקונוס ישנן שלוש צורות ביטוי בשפת האור. אז תלוי איך ראית אותו. בעקרון הצבע הירוק מדבר על ריפוי, צמיחה חדשה ואיזון ואילו הקונוס יכול לבוא כגביע, המטמיע בעדינות אנרגיה, או כמגביר אנרגיה או כממקד אנרגיה. תלוי לאיזה כוון פנה צדו הרחב. ולגבי המעבר, אני מניחה שנעשית שם עבודה. אל תתיאשי. תסמכי שהדברים יסתדרו ואת תראי שזה מה שיקרה
שחררי את הרצון לשלוט בכך. L&L TALYA

אמנם לא בשפת האור, אבל זו הצורה

הבסיסית של הפגודות למיניהן. צורה המשמשת כמבנה למדיטציה כשהרבה אנשים יושבים במעגל החיצוני ומודטים כלפי המרכז, וככה במעגלים הולכים וקטנים. בהקשר שלך לדעתי הקונוס מסמל שאת סוגרת את אנרגיית הריפוי שלך בתוך מבנה חוסם שלא יראו אותה. יכול להיות שהגיע הזמן להוריד את המסכים והמבנים ולאפשר לריפוי שבך לזרוח ולקרון החוצה לכל הכיוונים כמו שמש. מה דעתך?

kerensztern1

New member
מעניין...

יש בזה משהו... בשנתיים האחרונות הייתי מרוכזת בהריון (הקשה) שלי ובגידול אלה כך שבאמת עולמי שהיה בנוי מאז ומעולם מעניינים שקשורים לריפוי השתנה לחלוטין... אני באמת מרגישה שהגיע הזמן לצאת החוצה מצד שני אני מרגישה שאני קודם צריכה שהצלקות הקשות של השנתיים האחרונות (סטורן מבקר עכשו במזל שלי עד יולי...) צריכות להרפא לפני שאציע ליקום שוב רפואה. אבל בכל זאת אני אחשוב על זה. תודה...

הפעמון שראית חוסם לשני הכיוונים

הריפוי לא יכול להיכנס ולא לצאת, כלומר ההחלטה צריכה להיות לפתוח את הנתיבים לאנרגיית הריפוי וזה יתפרש גם כריפוי זורם יותר של עצמך וגם ריפוי שיזרום ממך אל הסביבה. למעשה בעבודה אנרגטית מסוימת משתמשים בצורה של פעמון שחור כדי להסתיר את עצמנו מהסכיבה, כשאנו רוצים בצורה מודעת לצורך תהליך מסוים שלא יראו את העוצמה האנרגטית שלנו, אבל זה אומר שאנו לא מקבלים ולא נותנים אור בסיטואציה מסוימת. אותו דבר לגבי הריפוי כנראה האנרגיה קצת תקועה ולא זורמת לא בפנים ולא בחוץ. אי אפשר להפריד בין ריפוי פנימי לחיצוני ולכן לדעתי להגיד אני אסיים את התהליך שלי ואז אתחבר ליכולות הריפוי שלי זה סוג של סתירה. או שאת בחיבור ואז את בריפוי שלך והאנרגיה ממך קורנת לעולם או שאת לא בחיבור ואז האנרגיה נייחת יותר ולא מזינה לא אותך, לפחות לא בצורה מלאה ולא את האחרים. בברכת פורים שמח והרבה הרבה אהבה.

למעלה