הי טליה

הי טליה

התגעגעתי אז קפצתי לביקור. מה שלומך?? אני קצת חושבת על כל מני דברים לאחרונה מבחינת הייעוד שלי או דברים שאני צריכה ללמוד מהגלגולים הקודמים. גם אני ואחותי מגיעות וכאילו עוזרות אחת לשניה עם מציאת פתרונות ותשובות לשאלות. כך שדי מעניין. אני תמהה לפעמים איזה דברים צריכים לקבל יותר דגש או יחס מבחינת מה שאני צריכה ללמוד מהם. טוב.. סתם רעיונות שעוברות בראש.. לא ממש שתתיחסי. מקווה שהכל בסדר אצלך.. בי בינתיים. ניב

Tal_Ya_Tal

New member
היי ניבה, B-)

היי ניבה,אני שמחה ש`קפצת לבקר`. ראיתי את שאלתך בקבוצת הדיון ולמרות שעבר זמן רב, טרם הגעתי לענות עליה (אני משתדלת לענות לפי סדר). מקווה שבקרוב. שלומי מצוין. ואני שמחה שאת עושה את העבודה עם אחותך. כי אני זוכרת שראינו שהקשר ביניכן הוא קארמתי. קשר בין אחים-אחיות, מפתח את התקשורת עם הפנימיות. כל פעם שאת מתלבטת לגבי עדיפויות,הכנסי פנימה ושאלי את עצמך מהו הדבר המטריד ביותר בזמן הזה. צפי לתשובה מבפנים. שיהיה בהצלחה. L&L TALYA

הכנסות פנימה??

לפעמים נראה לי שזה לא עובד.. כי אני לא מצליחה להבין לדוגמא דברים שנראה לי שאני מקרינה.. דבר אחד שלא ידעתי, לבסוף גיליתי מהסביבה, אחרי ששאלתי אנשים שאלות.. אבל אני פשוט לא תמיד יודעת, איך או למה אני מקרינה דברים מסוימים והאם אני אכן מקרינה אותם.. כמו מרחק, גם את אמרת שאני עושה את זה, זה לא במודע ואנשים אכן מעירים לי על זה שאני נראת סנובית.. טוב בי בינתיים.. ותודה.. תשמרי על עצמך

Tal_Ya_Tal

New member
יתכן שמתוך מגננה?!?!

אל תתפסי אותי במילה, לא הצצתי במפתך מזמן. א ב ל ... `תחשבי על זה...` L&L TALYA

חשבתי על זה פעם

כי זרקת לי.. אני לא יודעת.. למה אני מתגוננת כל כך, ממה.. וחוץ מזה אני מקרינה את זה לכולם, גם לאנשים שהייתי שמחה מאד שייקחו חלק בחיי.. די מטריד אותי.. אני מפחדת שאני מרחיקה אנשים שהייתי שמחה שיהיו לצידי..

למעלה