הי טליה
וכולם

גב

New member
הי טליה../images/Emo24.gif וכולם

היום הוא יום פתיחת שער לאנרגיות של אהבה ללא תנאי והרמוניה אוניברסלית (כך קראתי בפורום של איחוד האור). קראתי שיש מפגשי מדיטציה בכל הארץ. אעפ"י שאני בד"כ מעדיפה להתחבר לאנשים מודטים כשאני לבד בבית(...) אולי מישהו יודע היכן נפגשים ומתי? (בעיקר מתי). ועוד שאלה: האם יש סוג מסויים של מדיטציה, מירכוז מסויים או אחר שכדאי לעשות בכל ימי השער האלו? או שכל מדיטציה תספיק? תודה לעונים

Tal_Ya_Tal

New member
היי גב../images/Emo24.gifא-כ-ן 11:11 הוא שער../images/Emo41.gif

אנרגטי. בכל מקום בעולם מתקבצים אנשים למדוט. אך אני כמוך, מעדיפה לפוגשם ברבדים אחרים ולשבת בגופי, בגפי, בביתי. בדרך כלל אני מתחילה את המדיטציה בשעה 20:30 על פי שעון ישראל, אך יש כאלה שמתחילים ב21:00 שעון ישראל. ישנה כאן הודעה ממלאכי השלום, שהם מבקשים לשמור על רצף אנרגטי מאתמול להיום ועל כן, אפשר להתחיל ב 20:30. בדרך כלל נהוג במדיטצות כאלה למדוט לשלום כוכב ארץ, או להתחבר לתודעת גאיה. 'אום' (AUM) 'הולך טוב' עם התדר של גאיה. ואני מאד אוהבת את ה'קריאה הגדולה' מה שנהוג לכנות כיום מדיטציית התמרה. המיקוד בעין השלישית,המלל משונן כמו מנטרה. אף על פי שהיה לי אותו במחשב, משום מה הוא אינו שם אז אכתוב אותו כאן באנגלית-שפת המקור שלו, כפי שאני מעדיפה אותו: THE GRAET INVOCATION from the point of light within the mind of God let light stream forth in to the minds of men let light desend on earth from the point of Love within the Heart of God let Love stream forth into the Hearts of men may christ return to earth from the center where the will of God is known let the purpose guide the little wills of men the purpose which the Masters know and serve from the center which we call the race of man let the plan of Love & Light work out and may it seal the door where evil dweals let light & Love and power restore the plan on Earth יש לתפילה הזאת גם גרסה בעברית. והיא נאמרת גם בלילות ירח מלא 13 פעם ביום שלפני, ביום המולות וביום שאחרי
מלא אפשר גם סתם אחת הטכניקות של הויפאסנה, או מדיטציה של האור הפנימי, הצליל הפנימי, מעקב אחר הנשימה(אנאפאנסאתי) וכד' להתראות הערב באנרגטי
L&L TALYA

גב

New member
תודה טליה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif לפי מה שהבנתי

אם כך, ניתן למדוט בכל דרך שהיא. (גם לא לשנן ולא לעשות דבר מלבד לשבת בשקט ובריק -עד כמה שניתן...תרגול,תרגול). רציתי לדעת מהיכן התפילה שהבאת? מי כתב, מי הביא, מי תקשר, וכן הלאה? ואגב, הירח המלא - גם שלושת הימים הבאים הם זמן טוב למדיטציה. מחר יהיה ירח
חדש. ואז ניתן למדוט היום מחר ומחרתיים. לפי מה שהבתי ירח חדש טומן למעשה את הזרעים שיתממשו בירח המלא. תוכלי בבקשה לפרט במידה ויש משמעות לירח חדש מבחינה אסטרולוגית? (ירח בצמידות לשמש?). ומה המשמעות השוטפת, החודשית? תודה טליה

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo42.gifכן|אפשר גם סתם לשבת....

JUST SITTING ישנו משפט מדיטציה מפורסם: "רק לשבת" המצב המתואר הזה הוא שלב חשוב ביותר בהתפתחות כל מודט, במיוחד בזרמים המזרחיים, אם בויפאסנה או בזרמי הזן השונים. משפט זה בא לתאר את הפשטות במדיטציה, את המטרה הסופית, אם אפשר לקרוא לזה כך, מצב בו אנחנו רק יושבים, כלומר מניחים להכל לקרות מאליו, לא מנסים לעשות שום דבר בתוכנו, אלא פשוט רק יושבים...ישנם משפטי הזן המופרסמים כמו: "הדשא גודל מאליו" משפטים אלו באים לתאר את פשטות הקיום שלנו כאשר אנחנו רק יושבים. כאשר אנחנו מצליחים רק לשבת, אנחנו במובן מסוים פתרנו את כל הסכסוכים הפנימיים שלנו עם עצמנו ועם העולם בכלל. אני בטוחה שכל אחד שינסה "רק לשבת" יחווה קושי גדול, דרך גישה זאת אנחנו יכולים לראות בברור כמה אנחנו לא רוצים רק לשבת, אלא רוצים להגיע למקומות והרגשות שונים ומשונים, לחוות ריגושים וכו. מכאן ישנם כאלו שיושבים שעות על גבי שעות באופן יום יומי, לא כדי לסבול אלא כדי להגיע למצב בו הם מצליחים לשבת לגמרי פשוט כך רק לשבת ללא רצון לעשות שום דבר אחר... לגבי התפילה, היא נפוצה ביותר
לעתים היא מיוחסת ללורד מאיטריה ולבנג'מין קרם-נושא דברו. אני מכירה אותה כבר למעלה מ 16 שנה ממקורות שונים. התפילה מאד אהובה עלי, במיוחד בגרסתה המקורית-אנגלית. בלי שום קשר לכלום, היא מופיעה על הסימניה שיש לי בתוך ה
של הקורס בנסים
לגבי הירח החדש, אצטרך להתיחס באיחור-כרגע מעט עסוקה L&L TALYA

גב

New member
../images/Emo45.gif רק לשבת - זוהי המדיטציה...

האמיתית... (טוב, גם כל השאר, אבל אני דווקא מתחברת אליה - התחלתי איתה כשלא היה בידי ידע לגבי מדיטציות אחרות, וכל הטכניקות האחרות נראות כלעשות משהו ולא להתחבר אל השקט. אבל לפעמים אפשר להשתגע - לא קל להיכנס לזה). מחכה לשמוע על הירח יא ירח
... ולורד מאיטריה קשור לאמונה שנשמה גבוהה (כפי שכתבת במייל - ישו) צריכה להתגלגל לאדם בשר ודם על מנת להוות מנהיג ומעין משיח חדש? והתנועה התיאוסופית ראתה בקרישנמורטי את המשיח החדש - האם זה לא קשור לכך? תודה רבה
ושיהיה לכולנו סופ"ש נפלא ומקסים

Tal_Ya_Tal

New member
גם אני חושבת כך../images/Emo9.gif../images/Emo42.gifמולד../images/Emo29.gif

שמש צמידות ירח (כל כוכב היושב בצמוד לירח מקבל את התכונה הירחית: ילדותיות. מידת הילדותיות, תלויה במיקום בו יושבים הכוכבים). ספונטניות, אימפולסיביות, חוסר מודעות מסויים, כושר הסתגלות נמוך, חד צדדיות, קיצוניות וחוסר יציבות. בסימני אש- סנוביזם ונטייה לנזק עצמי. בסימני אויר- קרירות וקפריזות. רגישות עצומה. בסימני אדמה- אינטרסנטיות או נטייה לעצלות. במפה "יפה"- כשרונות עצומים, אינטליגנציה מבריקה, יכולת להתמחות בעיסוק הנבחר. ליקוי חמה (SOLAR ECLIPSE) היא תופעה המתרחשת כאשר הירח נמצא בנקודה המדויקת ממנה נשקפת השמש אל כדור הארץ באותו זמן. (התופעה נמשכת כשבע וחצי דקות). היות שהירח קרוב אלינו מן השמש, נופל צלו של הירח על כדור הארץ ו'מסתיר' את השמש. ליקוי חמה מתרחש בעת מולד הירח. בכל שנה מתרחשים שני ליקויי חמה לפחות (המספר המרבי הוא חמישה). בחלקם הם ליקויים חלקים ובחלקם ליקויים טבעתיים. ליקוי חמה חלקי נראה ממקום שאינו מצוי בקו ישר עם ההיבט של הירח והשמש ואז , הירח נראה כ'מסתיר חלקית' את פני השמש. ליקוי לבנה (LUNAR ECLIPSE) מתרחש כאשר כדור הארץ מצוי בנקודה המדויקת בין השמש לירח. מצב זה מתאפשר כאשר הירח מלא. היות שהירח מצוי במולות (OPPOSITION) לשמש. היות שכדור הארץ 'חוצץ' בין השמש לירח, חלק מקרני השמש 'מתעקלות' דרך האטמוספירה ומצליחות להסתנן ולהאיר (חלקית) את הירח. מאחר שכדור הארץ גדול בהרבה מן הירח והמרחק ביניהם קטן יחסית, מכסה בדרך כלל צלו של כדור הארץ את הירח כולו. בכל יום בשנה מצויות שתי נקודות מפגש בין השמש לירח (נקודת המפגש ונקודת המפגש הלילית) נקודות אלו נקראות 'מסעפי ירח' (MOON NODES) או 'ראש הדרקון' ו'זנב הדרקון'. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ועוד על../images/Emo41.gifStargate 11/11../images/Emo41.gif

Imformation on todays important Stargate opening. love and light, Maggie The 11:11 Stargate by Celia Fenn After the Full Moon, Lunar Eclipse and Grand Quintile energies are activated, the next major event will be the opening and activation of the 11:11 stargate on the 11th of November, the day before the November New Moon marks the close of this cycle of change and transformation. The stargate between the Higher Dimensions and the Earth will open, and the beings of light who work with you stand ready to direct the streams of Cosmic Light and Sound from the Galactic Centre that will pour through the stargate onto the Planet. We ask you to be mindful of the energies at these special times and give your energy in meditation to help create the wave of light and love that will receive the New Energies. For more info go to http://www.starchild.co.za/november.html The Planetary Awakening Network http://www.planetawake.org contact Maggie Erotokritou [email protected]

גב

New member
תודה טליה ../images/Emo24.gif לגבי הירח ../images/Emo29.gif

התכוונתי לשאול גם על ההשפעה המחזורית החודשית של מולד הירח, ולאו דווקא ההשפעה על מי שנולד בימי המולד - בצמידות שמש-ירח. הכוונה לדוגמא על ההשפעה על כלל האנשים, וכיצד להתייחס למולד הירח כחוזר מידי חודש כהשפעה על כל אדם ואדם (איזו חשיבות לייחס למולד הירח אם מסתכלים על מפה אינדיבידואלית). מקווה שהבהרתי יותר את השאלה (על אף הניסוח המעט מסורבל...)

למעלה