הי, חידות, הודעות ושאר ירקות. חשוב!

yishay K4School

New member
הי, חידות, הודעות ושאר ירקות. חשוב!

הי.מה שלומכם? כמה הודעות, פרטיות וכלליות לכל החברים: נתחיל בנושא המפתחות. שימו לב: היות ונוצר פער משמעותי בין כמות המפתחות שצברו החברים הוותיקים, לעומת החדשים, מתקבל הרושם שנוצרת תחרות לא שיוויונית וזה קצת לא הוגן. בקיצור, זה קצת מדכה חברה חדשים, ולכן ------------- מה שיקרה בסוף השבוע : אנו נתחיל ספירה חדשה שלהמפתחות מאפס: מספר המפתחות של כל החברים מתאפס! כך תהיה הזדמנות גם לחברים החדשים. כדי שלא נקפח את מי שעמלו - אנו נשמור את הסיכום הישן, ונדאג לפצות את החברים. בהמשך אפרסם סיכום עדכני לפי מה שידוע לי. (בשרשור) כרגיל, אם מישהו מרגיש מקופח, או חושב שפיספסתי משהו, הוא מוזמן לכתוב אלי, או לשרשר הודעה. אם יש בעייה בקשר להודעה ספציפית (אולי התעלמתי מההודעה), על מנת שאדע במה מדובר, נא לכתוב לינק להודעה. ============================================== ישי

yishay K4School

New member
סיכום מפתחות ועוד...

אז כפי שציינתי - הנה סיכום המפתחות נכון לרגע זה. אנצל הודעה זו למספר נקודות. מורטישה, הוספתי לך מפתח כמתבקש ע"י רונן. עכשו אני יודע מי זה טיש... את מפתחותייך, צרפתי ל-odog אדמס (אם כתבתי נכון). בסיכום המפתחות החדש משבוע הבא, נפריד ביניכם, אלא אם כן תתקבל החלטה לאפשר קואליציות בין חברים. ---------------------------------- אפרת יקירתינו. שמחנו על השינוי בצורת כתיבתך. מזל טוב על הכינוי החדש. אנו מעריכים את ההתנצלות הכנה. נשמח בחברתך בפורום נכבד זה. ישי

ישי, יש לי רעיון אחר

בס"ד וכמובן שזה לשיקולך... הבעיה עם הרעיון הקודם לדעתי היא א.שתמיד ייווצר מצב בו יש הפרש גדול בין החדשים לישנים ב. תמיד יצטרפו עוד ועוד חדשים. לדעתי נוצרת כאן אפליה פסולה ולא העדפה מתקנת כיוון שהשונות אינה רלוונטית <נטלי מושפעת חזק מהמבחן באזרחות שבוע שעבר... רואים רואים..
> אז מה? כל תקופת זמן נמחק את המפתחות שזכו בהם ביושר חברינו לאתר?:) ואז יצא שכאילו לא זכו בכלום :) אז ההצעה שלי היא כזו: כל תקופת זמן מוגדרת לדוג´ כל תחילת חודש <פרק הזמן תלוי בהקצבה של הפרסים שנתנו לכם> האדם שלו יש הכי הרבה מפתחות יקבל את הפרס המגיע לו ואח"כ ימחקו לו כל המפתחות ורק הוא יתחיל מאפס אני לדוג´ כבר קיבלתי משהו אז אני מרשה לכם להתחיל אותי מאפס
כך גם לחדשים יש סיכוי באותו יחס להשתתפותם. ואין קיפוח לוותיקים שכבר זכו במפתחות שעדיין לא התממשו. יום טוב! :) נטלי

עידו לא כבד לך?!

בס"ד :)) בשביל שלא תרגיש חסך הריני מעניקה לך <לא... לא מפתח זהב, לי אסור
> מחזיק מפתחות! יאללה תתחיל לספור כמה אתה מקבל ממני :) ושירבו מפתחותיך כרימון :)

עידו1

New member
חי חי חי , אהבתי , הבעיה היא ...

מה אני אעשה עם מחזיקי מפתחות בלי המפתחות עצמם ????? מה שיקרה בסוף זה שיתפתח כאן בפורום "שוק שחור" של מפתחות
רק חסר לי שיתחילו להפיץ בפורום מפתחות זהב מזויפים .... ואז כל אחד יקבל מסר אישי שיהיה כתוב בו : "פססס , בוא רגע , רוצה לקנות מפתח זהב מזויף" ?
עידו ..

חחחחח :))

בס"ד קבל עוד מחזיק מפתחות! :) לעידו יש כבר שני מחזיקי מפתחות <אין... אי אפשר להתחרות נגדו:)>

k4school

New member
../images/Emo41.gifאיפוס המפתחות../images/Emo41.gif הבהרה

אכן החלטנו משהו דומה להצעתה של נטלי... המפתחות יאופסו בפעם בכל כמה חודשים (חודשיים בערך) הרעיון הוא לפתוח את הנושא לכלל הגולשים החדשים. אז מה עם מי שכבר קיבל מפתחות
הרעיון הוא פשוט: ================ כל מסדי הנתונים הקודמים נשמרים ומפתחות הגולשים אינן נעלמים. המפתחות יעברו לארון המפתחות (ז יהיה גם השם של המדור באתר
בו תוכלו לצפות בכל המפתחות מחודשים קודמים. לכל מי שדואג למתנות אנא זיכרו כי המתנות הם תרומות שאנו מקבלים (או סוחטים
) והם מחולקים לפי ראות עיננו... מובן שאדם שקיבל מתנה יעבור לעדיפות נמוכה יותר יותר ואדם שאוסף מפתחות לעדיפות גבוהה יותר. פרט לתחרויות מסויימות שאנו מפרסמים המתנות מוחלקות ללא חוקים מסויימים וייתחשבו כמובן במפתחות הנימצאים בארון. בסוף כל תקופת מפתות עם כניסת לארון תהיה חלוקת מתנה אחת גדולה לפחות לחבר בעל מספר המפתחות הגדול ביותר שעדיין לא זכה במתנה. יש כמובן מתנות למי שכבר זכה אבל כמובן נעדיף לחלק לכולם מאוצרות האתר
אז לא לדאוג חברים ותיקים המפתחות נשארות לכם בארון המפתחות ולא לדאוג חברים חדשים כי הנה איפוס מפתחות ותחילת מספור מחדש
רונן מנהל "המפתח לבית הפר"

למעלה