הי חברים!

shirigutman

New member
הי חברים!

מה נשמע? אני לא נוטה לתת לאנשים לקרוא את שיריי וסיפוריי אך הפעם אני אתן לכם לקרוא וארצה לשמוע תגובות על השיר. רק שתדעו שהשיר נכתב מהלב אז תהיו רגישים בתגובותיכם. תודה. Days are coming, Love is going, The sun is shining And i see the blue skies. Thinking about love Want to say: “ "I love you" but cannot think what you would say. Hopeing to get your love, Want to hug you, Want to kiss you And to touch your hands. Oh, I am thinking about it, Yeeh, thinking about love, Want to say : “"I love you, please kiss me"

*קסנדרה

New member
לשירי התגובה שלי היא

שירי תגובתי מתחלקת ל-2 חלקים: 1. היות ואנגלית אינה שפת האם שלי, וספרות אנגלית לא למדתי קשה לי להביע דעה קצת יותר עמוקה. 2. ובקשר לשיר עצמו. המילים מביעות רגש אהבה עמוק שחבוי וקשה לך להוציאו, קל לקורא להבין זאת בהחלט. השיר טעון רגשות. קסנדרה

shirigutman

New member
הי קסנדרה!

תודה רבה על תגובתך. השפה האנגלית אינה שפת אם שלי אך מכיוון שאני מאוד אוהבת לכתוב ולדבר בשפה זו, החלטתי לכתוב את השיר הזה באנגלית ולאו דווקא בעברית. מאחר ועברתי מספר קשיים בחיי מבחינה חברתית, קשה לי להביע רגשות אך אני כותבת שירים וסיפורים קצרים ואני עדיין חושבת אם לפרסם עוד שיר. מה דעתך? תודה, שירי

*קסנדרה

New member
שירי - את מוזמנת לעשות כן

שירי יקרה את במקום הנכון, כן כתבי בבקשה. לכתוב זה כמו לפרוק מטען עודף של רגשות. אני אשמח לקרוא ולהגיב. קסנדרה

shirigutman

New member
תודה!

אני אחשוב במהלך השבת איזה שיר להוסיף ואז אשלח אותו לכאןואני אודה לך אם תקראי אותו ותגיבי עליו. תודה, שירי

למעלה