הי..חברים

smile14

New member
הי..חברים

אני די חדשה בכול הקטע של מוזיקה אלקטרונית.. התחלתי לשמוע עכשיו קצת.. נממ.. אינפקטד מאשרום ושפונגל שלפי מה שהבנתי באים לארץ בספטמבר... בכול אופן.. אני יודעת שהם לא צ'יל אווט ניראה לי אבל הייתי רוצה לקבל המלצות למוזיקת צ'יל אווט.. אז למי שמכיר אז תודה.. יצאתי קצת עילגת.. אבל לא נורא אין לי מושג בזה.. 8)

וואלה שפונגל שוב באים ?

ראיתי אותם לפני ארבע שנים בערך בהופעה ב-Castle בחולון. מישהו יכול לתת על זה פרטים נוספים ?

אה כן המלצות צ'ילאאוט/אמביינט/פסיבייאנט...

Bent - Programmed To Love Zero 7 - The Garden Air - Walkie Talkie Shulman - In Search of a meaningful moment St. Germain - Tourist Lemon Jelly - 64' - 95' Groove Armada - Vertigo Downhill - Silent City Flexitones - Joyrider The Psychonauts - Music for creatures Blue Tech - Elementary Particles

Dj Synex

New member
כן כן שפונגל באים

קיצר בתאריכים 11-15 בספטמבר יש פסטיבל שנקרא Holy Rave בפארק תמנע שפונגל גם באים אבל לפי מה שקראתי הם יופיעו באפטר פארטי.

smile14

New member
אממ.. יש לי שאלה

הורדתי את הדמו של fruity loops ואני לא כולכך מסתדרת עם זה.. מישהו מעוניין לעזור לי בפרטי? אה וגם איפה נמצא שם הרשימה של הכלים? גיטרות והכול.. טוב אני מוגבלת אז אם מישהו יכול לעזור לי אז אני ישמח.. נממ זהו.. תודה 8)

למעלה