הי חברה!_________________!

הי חברה!_________________!

אני צריך כמה דברים לעבודה שאני מכין, עם תוכלו להפנות אותי לאתרים או לתת לי שמות של ספרים על הנושא, או עם במקרה למדתם תרמודינמיקה... 1) מהם ההבדלים בין סוגי בנזין שונים? אוקטן עופרת וכו... 2) מהם הפרופורציות הנכונות של בנזין וחמצן כך שהם יבערו ולא ישאר עודף של אחד מהם? 3) באיזו מהירות בוערים בנזין וחמצן? 4) מהוא החום הנוצר מין הבעירה? 5) נגיד והבעירה מתרחשת בתוך מבחנה, מהוא הלחץ הנוצר במבחנה כתוצעה מין הבעירה? 6) מהוא היחס בין החום ללחץ? 7) כמה עשן או פיח או אדים, נשארים אחרי הבעירה? 8) אני צריך את המולקולות של: בנזין, הפיח של הבנזין אחרי שרפה, העשן וכו. 9) את אנרגית הקול הנוצרת בעת הבעירה של בנזין וחמצן. אקיצר הכל על בנזין, ועל הבעירה שלו. אני צריך: נוסחאות, קבועים, מקדמים...וכו. בתודה רבה רבה מראש, גיל.

2_be

New member
הי גיל,

תנסה לבדוק את האתרים שפה..פשוט אין לי זמן לבדוק אותם , אבל אני די בטוחה שתמצא משהו. נראה, אולי יותר מאוחר בלילה אני אמצא דברים נוספים. וכיוון שמעולם לא למדתי תרמודינמיקה זה כל מה שאני יכולה לעזור

*GormE*

New member
2 be, תגידי-

מה מקור השם שלך? לא מהגורילז, אני מניחה או שכן?

2_be

New member
../images/Emo45.gif*מחיאות כפיים סוערות* אתה האדם

הראשון שלא הייתי צריכה להסביר לו <ושכנראה שם לב לחתימה שלי
>

*GormE*

New member
את לא מכירה את הספר "לטייל עם דג

סלומון"? זה של אומברטו אקו, קובץ מאמרים חכמים, שנונים, מרתקים. בעטיפה של הספר כתוב בגדול- 2be or not 2 be

*GormE*

New member
אני קראתי את המלט...

למעשה, אני מעין מסיונרית של המלט אני מעשירה את כל מי שרק מעוניין בתוכן המחזה, משמעויות ואפילו פרשנויות מודרניות ומבנה חמשת המערכות אני משתדלת לראות את כל הגרסאות הטלויזיוניות/קולנועיות של המחזה, בנתיים האהובה עלי היא של קנת בראנה והשנואה עלי היא מההפקה שעשו בהולמרק (או הגרסה עם איתן הוק, היא משעממת רצח ואין לה אמירה מעניינת בכלל) בנוסף, ראיתי בתיאטרון בדיסלדורף את הפרשנות המקומית להמלט (ומסתבר שהחתן של המורה שלי לתיאטרון הוא מעצב הבמה באותו התיאטרון. איזה קטע??) המונולוג של המלט "להיות או לא להיות" הוא אולי המפורסם ביותר אבל הרקע שלו כמעט ולא ידוע; הוא מתרחש במערכה השנייה בה המלט, נסיך אציל ורם מעלה, מעמיד פנים שהוא משוגע מכיוון שעליו להחליט החלטה קשה מאוד- האם להרוג את דודו הנבל או לא. במקום לציית כמו ילד טוב הוא נכנס לפסיכומאכיה קשה בה הוא מציג את הבלות הקיום. הדוד (קלאודיוס) ועוזרו המטופש (פולוניוס) צופים בו תוך כדי המונולוג. זה לוקח כמה שעות לספר את כל המחזה, אני מקווה שמה שנתתי פה הוא מספיק ולא יבקשו ממני להמשיך. . ..

2_be

New member
יפה יפה...../images/Emo13.gif

דבר אחד אני עדיין לא הבנתי ...את החתימה שלך..

החתימה שלה היא שוביניסטית!

ביחס למאזוכיסטים.
באמת מחזה יפה, אופייני לשייקספר (במיוחד הסיום).

*GormE*

New member
אני שובניסטית

שייקספיר היה מגניב, אבל הקטע האהוב עלי במחזה הוא לא הסוף, אולי כשהוא מעמיד פני מטורף או יורד על פולוניוס. .. ורציני לציין שבגרסה הגרמנית שראיתי דווקא הורציו היה הכי בולט.

ailag

New member
להקות בנים?

לפחות זה מה שהבנתי ממנה עד עכשיו. אני צודקת?

*GormE*

New member
לא לא!

להכות מפירוש אלימות! לא אני אהיה זו שאעשה שגיאת כתיב בחתימה שלה. .. זה פשוט יכאב לי כל פעם כשאני אומרת "למה להכות גברים כשאפשר את כל השאר", אני לוקחת תפיסה שלא קיימת (הכאת גברים זה לא דבר שכיח או בעיה חברתית...) ומציעה לה אלטרנטיבה, ולפיכך אין לזה שום משמעות רלוונטית עבורנו. ירדנו מהנושא?

ailag

New member
לא חשבתי שזו שגיאת כתיב

חשבתי שאת משנה את המשמעות באמצע המשפט: "למה להקות גברים כש.." = why boy bands when.. "..כשאפשר להכות את כל השאר?" = why beat men when you can beat all the rest of them כי בפירוש שלך כל השאר = נשים ובפירוש שלי זה מביע דעה בצורה דיי נונסנסית על להקות בנים.

למעלה