הי הי

שמוצה

New member
כן!!!!!../images/Emo105.gif../images/Emo29.gif

גול לחיפה!!!! אבל עוד 2 למנצ´סטר

אררררר..מנצ´סטר../images/Emo46.gif

אוף..למה??למה?? למה?? הם כאלה...שונאת את מנצ´סטר..הם ממש חוצפנים זה מה זה לא הוגן..אוף..לנו מגיע לנצח...

coolit

New member
חשבתם לרגע שבאמת ננצח?..|בלוןכ|

זה היה כל כך מצחיק.. שבמחצית הראשונה היה 0:1 לנו, ובמחצית השניה 7:1 להם.. אני םשוט מתתי מצחוק...:))) ראיתי בחדשות, הראו את כל הגולים: אז ראיתי: 1, 2, 3, 4, 5,.... 6, 7!! פשוט קורעעעע!!:)

BaMbA babe

New member
תני לי לעדכן אותך...

1, 2, 3, 4, 5...!!!!... מאיפה הוצאת את ה-7 הזה דאמ איט?!?... אנחנו לא עד כדי כך גרועים!! וחוצ´מזה גם לנו היה 2 גולים ולא אחד...אם לא רואים ת´משחק אין מה לדבר!....

../images/Emo123.gif

תאמיני לי שאם היה לי זין הייתי מוצאת בו כמה וכמה שימושים, כמו למשל להניח שם בעדינות מספר קבוצות כדורגל "אהובות" עליי במיוחד.

Mooa-Numi

New member
וול...

לי היו שימושים יותר טובים
אם רק היה לי זין... *נזכרת שרותם ומאיה בכלל אל פה* זה עדיין מצחיק
(ולכל השאר-פעם כתבתי שיר על זה... *שורקת*)

מי אמר שהיא נורמלית?../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

וזאת בדיחה מפורום ה"פ, אל תנסי להבין

tiptip4u

New member
שניים!!!!!

ולו רק יכולתי לכתוב בירוק??? ראיתים איזה יופי ניראה הקהל שלנו? רק בישראל זה ככה! כולם היו ירוקים ובקושי היה קהל אדום! חוץ מזה שלהם לא היו שירים ולא יהיו שירים כמו "השופט בןזונה" ו"גם בקהאם בןזונה" אחלה חינוך הכדורגל... את הילדות שלי אני אחק למגר ואגיד להן "תהיו ירוקות בנשמה... ירוקות יורקות" סתם כי כול יורקים (ניגעלת) אבל הגוש הירוק, לא יקחו אותנו!!! אני גאה בירוקים שעשו לנו כבר, ככה שני גולים, במגר הביית של מסנצ´טן (איך כותבים את זה????) ככה בלי בושה! מה לעשות... אז לא ניצחנו ביג-דיל... חבל שבקהם לא שבר רגל ואיך קוראים לו (זה הבלונדי עם הסרט שהוא לא מסדר טוב) לא פתח ת´ראש ככה שהיו צריכים לעשות לו גאלח כדי לתפור 0רעיון נהדר של מני חבר של אחי) רק מה חבל, שהלך לנו השולחן כי נישפכה עליו בירה...לא נורא אחי החוצפן לא ניקה! בושה! וגם על הרגל שלי שדרכו עליה בגול הראשון (לשי יש סיבה- מבינות, זה כי הם החליפו שוער כדי לצחוק עלינו משהו בסגנון "שלא יתעמץ השוער הטוב אתם לא שווים את זה" אז הבקיעו לו גול!) ונכון שהחמישי היה תקוע? (היינו יכולים לפתוח את המשחק בגול ולהגיד את המילה האחרונה בגול. אבל ל-אאאאאא מניאק) זהו עד כאן דיברי כדורגל...

דנדוש383

New member
ימית, ../images/Emo151.gif

אולי זה נשמע הפוך אבל: 60,000 אוהדים אדומים 7,000 אוהדים ירוקים נשמות!!! דיויד בקהאם כוסון מכוער!!! יציע ג´ נשמהההההההההההההה!!!

למעלה