הי"בניקים חטפו גץ

• פותח הנושא atkb
  • פורסם בתאריך
את זה נראה מחר

באמא שלי רק חיכיתי לרגע הזה...תצפה לביקור שלי מחר ואני רוצה לראות אותך אומר לי את זה בפנים השם שלי מני פיזרו אם במקרה רצית לדעת

מעיני התותח- אתה מקבל בתחת כל כך

חשבת גבר בפורופ להיות הרבה רעש צילצולים ואייומים במכות לבסוף תפסת רגליים קרות כשהבנת שזהו מני פיזארו לא פחות אז עכשיו אני מציע לך שאת פרצופך השפנפן כאן לא להראות שלא תמשיך לעצמך לעשות פה בושות!!

atkb

New member
"עדי עצבני"-אחלה שיר

מעיני יצאתה הומו בהתחלה אתה רושם שאתה נגד הנפצים והביצים ואז אתה מאיים על ילדים שאתה לא יודע מי הם ואומר"קיבלת ביצים מאיתנו" כאילו אתה שייך לזה פתאום אז דוגרי יצאתה מפגר וכשראיתי את ההודעה הזאת שלך קיוויתי שזה יהיה אחד כמו מני שיזיין לך את התחת על הדיבורים שלך כי אתה סתם מאיים על אנשים שאתה לא מכיר אני סתם בא וצוחק איתם רושם שירים אבל אתה משחק אותה פה כמו אני לא יודע מה כאילו אתה מסוגל לזיין מישהו מי"ב ודוגרי הייתי רוצה שמני לא יסלח לך ויזיין אותך אבל חבל שסתם ילד ימות בעירוני ג'.

Gs17

New member
יא חלס עבר שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היב' גרמו לבית צפר נזק של מליארדי שקלים וגרמו נזק נפשי כבד לכל מי שפגעה בו ביצה............טוב הבנו היה נחמד בואו נעבור הלאה.....יש גבול כמה שאפשר לזי**ן את השכל על שטויות ועוד שטות כזאת........

סיכום העניין

אני לא מבין את הקטע קצת צוחקים וישר אתם מאיימים ומני מצטער אם פגעתי בך או משהו לא הייתה כוונה הכל היה בצחוק

IשימיI

New member
פחח אתה כזה עלוב!! קבלו ניתוח:

די אתה עלוב זה כבר מצחיק ואפילו עצוב קבלו השוואה פשוט למה שנכתב ב 29.3.04 בשעה 15:24 "תפסיק לשחק את עצמך ערס כי בסוף תמצא את עצמך מסורס ועם אתה דבק בעמדתך אני ממליץ שתפרד מהמשפחה ביצים ומים כבר חטפת אך מכות עדיין לא קיבלת ולכן כדאי שאת פיך תסתום טרם אני יביא את הלום." לבין מה שנכתב ב 29.3.04 בשעה 17:30 (שעתיים לאחר מכן) "סליחה..לא ידעתי שזה אתה..רציתי רק לעמוד לצד גנרל זיני" (ובמילים אחרות: "אני ילד קטן ומסכן שיודע לאייים מאחורי המקלדת אבל כשזה כבר יוצא מהעולם הוירטואלי והמעפן שלי וכשזה מגיע לעולם המציאות אני יודע למצוץ זין כמו ילד טוב כי אני מוכה ומושפל ויודע להתחנן על החיים שלי") ממממ הייתי אומר שמעניין מאוד איך בנאדם יכול פתאום להשתנות בצורה כזאת דרסטית תוך שעתיים בלבד...... פחחח אתה כזה מסכן

atkb

New member
מעייני שיר בשבילך

מעייני אתה חתיכת מוצץ שיחקת אותה בפורום ובסוף קיבלת גץ חשבת שתתיתן מכות לו אבל אז גילית שזה מני פיזרו ומי שמהפורום מאיים להרביץ מגיע לו שמישהו יעשה ממנו קפיץ הורדת בפורום את כל הכבוד שלך וחבל שבסוף לא זיינו באמת אותך אבל זה פשוט הכל מרחמים כי עוד שנייה כמעט השתנת בתחתונים אז תשתדל אחי יותר לא להרטיב כי אני במקומך בפורום יותר לא הייתי מגיב כי אתה משחק אותה מהילדים שכל הזמן רבים אהה דרך אגב כבר החלפת תחתונים? מוקדש למעייני עם הפה הגדול

למעלה