הי"בניקים חטפו גץ

• פותח הנושא atkb
  • פורסם בתאריך

atkb

New member
הי"בניקים חטפו גץ

דיייי איזה הומואים הי"ב ממציאים תירוצים חכו שנה הבאה ותיראו מה זה רונדו היום אנחנו עשינו לכם רונדו אתם לא עשיתם כלום יצאתם הומואוים אחו שרמוטה עירוני ג' לא הבית של הי"בניקים וגם אם זה כואב אנחנו כאן שולטים קיבלתם מאיתנו נפצים וחזיזים אבל זה עוד כלום אכלתם גם ביצים שפכתם עלינו מים הבטחנו נקמה ביום שבו סיימתם הקמנו מהומה עשינו לכם רונדו אתם לא מתביישים!!! זה די עצוב יצאתם מושפלים לפתע פתאום התפוצץ נפץ כל איש בחצר מפחד קפץ הוריד בראש של חנה כמעט והתפוצץ בקיצור אכלתם מאיתנו גץ

little fairy

New member
אמא...

ומי המסכנים עכשיו? אלה שישבו וכתבו שיר על זה או אלה ש.....חטפו גץ מסתבר... תמצא חיים איש :)

Sagi Pumy

New member
יאללה בוא נכתוב קצת שירים...

atkb אתה בטח חתיכת מתרומם לא כדאי לך את השכבה שלנו לחמם מתחבא מאחורי מחשב, אין לך כבוד אתה מתוסכל כי אתה לומד ואנחנו - לא עוד. שנה הבאה ברונדו בטח תלך לישון כי מסכן כמוך לא יקבל בחיים רישיון ועם "נקמה" בשבילך זה לזרוק ביצים תבדוק אם אצלך לא במקרה חסרים. ובקשר לגצים ונפצים תיזהר שלא תגלה בתחת שלך כמה מתפוצצים אתה מוזמן לבוא ולשיר לשמינסטים שיר דומה מול הפנים ונראה מי יחטוף כמה חלבונים... אז יאללה זדיין יא מושפל ותתחיל להסתובב עם מטריה אתה תזדקק לה.

atkb

New member
חחחחח

sagi pumy תגיד לי מה אתה מדבר נראה לי שלך אין אפילו אף חבר כל השכבה שלך מקבלים אחד אחד בתחת וכולם יודעים מבנינו איזה שכבה לוקחת קיבלתם מאיתנו ביצים אחד אחד כשאתם זרקתם לא פגעתם באף אחד ואם זה שסיימתם אז אתם שמחים רק תזכרו שלצבא עוד מעט אתם הולכים ועדיף לראות בבוקר את טובה לבון מאשר לרוץ קלימוטרים לגבעת חלפון ובקשר לרונדו ולתירוצים תודו פשוט שאין לכם ביצים כי כשתבואו אלינו ששנה הבאה אתם תחשבו שעושים פה מדורה ולביצים שהבטחת שאני יקבל אני עדיין מחכה יא חתיכת טמבל כי ראינו מי שטפו את המכוניות עדיין מנקים כבר כמה לילות ואם מישהו מתחבא מאחורי מחשב זה דווקא אתה אני חושב מוקדש לשמיניסט המאוס sagi pumi ---

haimgl

New member
גם אני רוצה שיר...

atkb לכתוב שיר בא לי על כמה שאתה ערס וירטואלי מזיין את השכל מאחורי המקלדת והשכבה שלך עדיין לומדת אולי פוצצתם כמה נפצים ופה ושם היו גם ביצים אבל לנו חנה לא יכולה לעשות כלום ולכם היא בטח תטיל איזה מום אנחנו שלשום סיימנו ללמוד ולעומת זאת לכם מחכה עוד ועוד בסוף החופשה תחזרו לחנה ממן ולנו מחכה רק ים ופאנן ושלא נדבר על החוק הבן זונה שבגללו רובכם נדפקתם עם מלווה חצי שנה לסיכום כדאי לכם להפסיק לחפור כי בקצה המנהרה שלכם אין שום אור אז יאללה לפני שתעופו בבעיטה, תחזרו כולכם לעוד שנה בכיתה!

atkb

New member
אהבתי את השיר שלך haimgl

למרות שהוא עלינו בקטנה אהתי את השיר ואני מפרגן................ בהצלחה בעתיד קחו הכל בצחוק חחחחחחח

אנשים מתחיל כאן מרתון חמשירים!!!!!

ואני לא יהיה שם?! די זה כבר עניין של מה בכך הי''בטים חטפו השפלה אל תעמדו על המדוכה כי אתם טרף קל הכבוד שלכם לאפס ירד כמו יהודה ברקן אכלתם יותר ביצים מבצ'ארלי וחצי משהו כמו פי שתיים וחצי כשאתכם יזיינו בצבא המפקדים אנחנו נחרוש את העיר גם הרונדו נכנס בחשבון משהו שאתם לא יודעים לעשות חשבתם יצאתם גברים אבל יצאתם קטנים ונותר רק למושתן השמיניסט להגיד את קצה המזלג טעמתם את כל השאר בשנה הבאה כשנישב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות אתכם יפרמו הקצינים ועליכם אנחנו נזרוק ביצים נפצים וכרובים בקיצור אכלתם ביצים ובנוסף לנפצים יצאתם מושפלים כאילו אתם ירוקים אז השמיניסט המאוס אתה תהיה מעוך כמו הלוף שגם הוא מאוס אכן שיר נפילה תפסתם אותי ביום לא מאיר פנים אבל העיקר הכוונה והכוונה היא להאכיל אנשים בביצים ונפצים ולזזיין את הנפרמים

haimgl

New member
זיני...

כל ההגיון בשירים זה שיש חריזה... לא סתם רצף חסר משמעות של מילים...

SomebodySomeone

New member
...

זיני אין לי מושג מה בכלל לומר כי חרוזים אין לעולם לא תוכל להביא, לא היום ולא מחר אבל עזוב אותך מהרמה של השירה הצלחת לבד לעשות צחוק מעצמך אבל יש דבר אחר יא חתיכת דיסלקט י"בתים כותבים ב-ת' - לא בט' קח את זה בקלות אחי, הכל בצחוק, והכל מצחיק....

כנס יא פלוץ

פעם הבאה לפני ששיר אתה כותב אתה צריך ללמוד את הסיכון לחשב מצד אחד אתה יכול לכתוב חרוז ומצד שני לקבל נעל לעכוז מצד אחד אתה יכול להיות חצוף מצד שני לקבל לום לתוך הפרצוף מצד אחד אתה יכול להיות עקשן מצד שני לקבל זין לישבן אבל משהו אחד שאותך צריך ללמד זה את המבוגרים ממך אתה צריך לכבד אז פעם הבאה שאת הפה אתה פותח אני בא לבצפר ואת החיים שלך לוקח כי אני לא פומי שאת ענייניו במילים אוהב לגמור אני דוקא אוהב בעיות באלימות לפתור כל מה שאני צריך זה סיבה אחת קטנה לבוא ולזיין אותך יא בנ-בנ-בנזונה עוד פעם אחת תפותח תפה על פומי או על מישהו אחר אני בא לבצפר ומזיין אותך נמאס מילדים קטנים שפותחים תפה...טוב שרשמת תשם שלך פה פיני חדד

Chen Kuki

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יווווווו זה מצחיק

משהו מהלב

ברצוני לרשום משהו שבא באמת מהלב ומוקדש לכל השמיניסטים של עירוני ג' יא משמידים שבטים באפריקה המוסלמית רק בגלל היותכם לבנים והיותם שחורים יא גרבילים שמתחבאים מפני חתולי הבר בחורי הפינה בבית החולים השכונתי בעוד שאתם גונבים גבינה לקשישה שכל איבריה כבר כבו מזמן ובגללכם אין לה מה לאכול ולבה נדם ובהלוויתה הלכת והשתנתה על קברה בחוסר בושה בעוד שאתה משפשף את כרסך מלאת השערות בחוסר מצפון. אתם כמו אינסטלטורים שחריצם מציץ מכל עבר וריחם נודף זיעה ושיממון בעוד שעורכם היבש מלא הקשקשים ואכול העובש אינו עומד בתנאי מזג האוויר הים התיכוניים שמנבאים רק רעות לגבי פטמותיכם הנפולות ומלאות השערות יא אכולי שנאה מלא תועבה משחיתי העם האוסטרו הונגרי בארצו בעוד שאתם משפשפים בנעימוות וברוגע את כרסכם המבעיתה של חזי אב הבית של עירוני ג !! אתם אלה שמלקקים את הריר של החלזונות לאחר שהם יוצאים בסתיו מיד כשנגמר הגשם על מנת לטשטש את עכבותיהם מפני שמוחכם הדל וחסר ההגיון מאמין שאביכם הדינוזאור הלא מגולח יבוא ויעכוב אחר הריר של החלזונות כדי לטרוף אותם ולהוליד עוד ילד כמוך. חתיכת דרעקים שמביאים חולרע על כל ארצנו יא משמידי יבולים בריחכם המצחין ובחריצכם המזוויע אתם הוא הגורם הראשי לקריסת הכלכלה בארצנו וההסבר הוא שאתם הבאתם מלריה על ארצנו והדבקתם את כל תושבי ישראל התמימים בעוד שאתם נשלחתם על ידי הפלשתינים המכונים אנשי השפם כפצצה ביולוגית כימית המהווה סיכון על חיי כל בני האדם בארצנו ארץ זבת חלב ודבש!!! תזריקו לעצמך ציאניד יא בני זונות!!! ותזכרו שכל זה בא רק מהלב ובהצלחה בהמשך החיים

יש לי משהו קטן להיספניה מאניה..

תפסיק לשחק את עצמך ערס כי בסוף תמצא את עצמך מסורס ועם אתה דבק בעמדתך אני ממליץ שתפרד מהמשפחה ביצים ומים כבר חטפת אך מכות עדיין לא קיבלת ולכן כדאי שאת פיך תסתום טרם אני יביא את הלום.

למעלה